Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Η ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ Ο... ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ωραία η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στην "υγεία σας" αλλά μήπως επειδή προβάλεται από κρατικό κανάλι και πληρώνεται αδρά απο τους πολίτες,  θα έπρεπε να είναι λίγο περισσότερο προσεχτικοί; Για παράδειγμα συμφωνεί ο προιστάμενος υπουργός να "αλλάζουν" οι στίχοι τραγουδιών και επιστρέφουν (σε παλιότερες περιθωριακές εκδοχές) όπως ""όταν πίνεις πρέζα γίνεσαι ευθύς"; Και μάλιστα να χειροκροτούν  καλέσμενοι και παρουσιαστής μετά ενθουσιασμού;

Από 4spotv.blogspot.com

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΚΑΙ

Στην πρώτη θέση ο Σκάι 100,3 με ακροαματικότητα 10,7% για το διάστημα 9.11-6.12.09, έναντι 12,3% το προηγούμενο μήνα. Δεύτερος ο Ρυθμός με 8,4% (8,9%) και τρίτος ο NovaΣπορ FM με 7,6% (7%). Η Λάμψη ακολουθεί με 7,3% (7,2%) και με άνοδο στο 7,2% ο Kiss (6,6%). Πτώση για την ΕΡΑ ΣΠΟΡ στο 6,4% (7%). Στους ενημερωτικούς ο Real έχει 5,4% (5,6%) ο ΑΝΤ1 4,3% (4%) ο Θέμα 9,89 στην πρώτη του μέτρηση 3,9%, κι ακολουθούν με 3,3% ο Flash (3,3%) με 2,5% ο Sentra (2,3%), με 2,1% η NET (2,6%) και ο Arrena με 0,8% (0,9%).

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ



MEGA 22,7
 ALTER 15,7
 ALPHA 11,2
  ANT      9,4
  STAR    8,8
                                                                 NET     7,2
                                                                  SKAI  3,6

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Παρελθόν  αποτελεί για τη Λάρισας  και επίσημα ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Η  ΠΑΕ ανακοίνωσε το κοινή συναινέσει "διαζύγιο", το οποίο όπως αναφέρει βγήκε για το συμφέρον του συλλόγου.Αιτία της απομάκρυνσης οι πολύμηνοι τραυματισμοί του παίκτη, το ακριβό συμβόλαιο και η σχετικά περιορισμένη προσφορά του.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

TO TΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΡΟΣ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΕΣΗΕΑ

Σοκ και δέος για τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ από τον τρόπο και τις περιγραφές του υπουργού απασχόλησης Ανδρέα Λοβέρδου για το μέλλον των ταμείων και ειδικά για αυτό των δημοσιογράφων.
Οι εξελίξεις ήταν τόσο δυσάρεστες που με την επιστροφή τους στα γραφεία συνεδρίασαν και σε συνδυασμό με τις συνεχιζόμενες απολύσεις στα ΜΜΕ αποφάσισαν να προτείνουν στο διασωματειακό 24ωρη απεργία για την ερχόμενη Πέμπτη.Οριστική απόφαση θα ληφθεί στη συνεδρίαση του διασωματειακού την Δευτέρα.

ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Οργή και φρίκη ήταν το αποτέλεσμα της βεβήλωσης του τάφου του Τασσου Παπαδόπουλου στην Κύπρο. Η αστυνομία ανακρίνει τρια άτομα ως υπόπτους ενώ ήδη στο facebook έχει φτιαχτεί ομάδα που ζητά την παραδειγματική τιμωρία των δραστών

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ...ΤΙΜΩΡΙΑ


Με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 160 ευρώ, τιμωρήθηκε ο Φαμπιάν Εστογιανόφ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τις γροθιές στον Αραούχο

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ

Νέος κύκλος απολύσεων άνοιξε στο ραδιόφωνο του ant 1 μετά τις νέες σημερινές απολύσεις ,δύο δημοσιογράφων και μιας παραγωγού.

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ


Ερχονται περικοπές της τάξης του 40% στο μπάτζετ των μεσογειακών αγώνων στο πλαίσιο των περικοπών λόγω του τεράστιου ελλείμματος και του χρέους.. Οι σχετικές ανμακοινώσεις θα γίνους απο τον γγ Αθλητισμού

ΑΓ ΒΑΣΙΛΗΣ... Ο ΟΠΑΠ


Δώρα αξίας 14 εκ ευρώ ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά ο ΟΠΑΠ ενόψει της "μάχης" των Χριστουγέννων. Τα χρήματα αυτά θα ενισχύσουν τις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες κληρώσεις του οργανισμού και προέρχονται απο τα κέρδη που δεν ζητήθηκαν  τους προηγούμενους μήνες..

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Αποφυλακίζεται με διάταξη της εφέτης ανακρίτριας Μαρίας Νικολακέα το πρώην στέλεχος της Siemens Πρόδρομος Μαυρίδης.

Η ανακρίτρια έκρινε ότι δεν είναι ύποπτος τέλεσης αδικημάτων, με εγγύηση 150 χιλιάδων ευρώ στους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ

Στην καταιγίδα των μέτρων που προκύψουν τώρα για να κλείσει η μαύρη τρύπα άρχισαν να κυκλοφορούν και οι πρώτες φήμες για επιβολη νέας έκτακτης εισφοράς σε επιχειρήσεις και όσους δηλώνουν υψηλά εισοδήματα. Άλλοι πάλι λένε για τακτική Χόντζα με κατάργηση δώρων ,επιδομάτων ,πάγωμα μισθών,  απολύσεις και ότι άλλο μπορεί να προκαλέσει πανικό ώστε τα επερχόμεαν μετρα να γίνουν δεκτά με το μικρότερο κόστος.  

AΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ;


125 αιτήσεις για τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ έχει δεχθεί η κυβέρνηση. Ειδική επιτροπή ξεκίνησε ήδη τον έλεγχο τους,κατα το πρότυπο των γενικών γραμματέων από  οπου θα προκύψει μια short list και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι προσωπικές συνεντεύξεις, με τον Π. Γερουλάνο. Η τελική απόφαση θα ληφθεί με συνεργασία με το Μαξίμου

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ;

Πολύ κοντά στην απόφαση να εξαγγείλουν απεργία είναι τα σωματεία των βυτιοφορέων, πρατηριούχων και ίδιοκτητών φορτηγών για τις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις.Τι θα γίνει τελικά θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες μετα απο διαβουλεύσεις με το αρμόδιο υπουργείο. Αν όμως πραγματοποιηθεί τότε θα ξεκινήσουν στις 20 Δεκεμβρίου

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΕΥΡΟΒΙΖΙΟΝ



Η Ναταλία Γερμανού θα παρουσιάσει κατά πάσα πιθανότητα τη φετινή Γιουροβιζιον. Πιθανότερος συμπαρουσιαστής ο θέμης Γεωργαντάς

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ

Η γνωστή περιπέτεια υγείας  που ταλαιπωρεί χρόνια  τον Νίκο Κακαουνάκη επανήλθε δριμύτερη τις τελευταίες ημέρες  αναγκάζοντας τον δημοσιογραφο να διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα στο οποίο περνάει κανείς τη μισή του ζωή μιλώντας για πράγματα που δεν ξέρει και την άλλη μισή σωπαίνοντας γι’ αυτά που ξέρει...

Απο τη σελίδα του Νίκου Τσέφλιου

ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕΙΣΜΟ

Ανησυχία για επερχόμενη σεισμική δόνηση στην περιοχή του Ιονίου εξέφρασε ο καθηγητης σεισμολογίας Ακης Τσελέντης.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τότε θα αντικατασταθεί και ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Ζαγορίτης. Μετά τον προυπολογισμό θα υπάρξουν εξελίξεις και για την θέση του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας. Όλα δείχνουν ότι την θέση του Γιάννη Τραγάκη θα καταλάβει ο Κώστας Τασούλας. 

OXI ΤΗΣ ΔΟΕ ΣΤΗ ΘΑΝΟΥ

Στο μουσείο των μεταλλίων της ΔΟΕ θα φυλαχθεί τελικά το μετάλλιο της Μάριον Τζοουνς στην κούρσα των 100 μέτρων στο Σίδνευ. Μετά την αφαίρεση του το μετάλλιο έπρεπε να πάει στη δεύτερη Κατερίνα Θάνου. Χθες όμως ο  πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής Ντένις Οσβαλντ δήλωσε ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν εξίζει το μετάλλιο και πρόσθεσε "Αλλες φορές αξίζει το μετάλλιο ο αθλητής και άλλες όχι...   

ΤΟ ΚΕΑΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Την ίδια στιγμή που στον βορρά της Ευρώπης οι Ισχυροί του κόσμου συνεδριάζουν για το Περιβάλλον, εμείς συναντιόμαστε στον ορεινό όγκο κάπου στο νότιο τμήμα του διεθνούς ορειβατικού μονοπατιού Ε6,που συνδέει την Κοπεγχάγη με την Πελοπόννησο!

ΝΟΥΜΕΡΑ ...ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ

                                         ΜΕGA 21,6
  ALTER 17,5
  ALPHA 12,9
  STAR     8,9
  ANT       8,3
  SKAI     3,8

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΑΥΡΙΟ Η ΕΣΗΕΑ

Μπορεί διοικητικό συμβούλιο να μην έχει σχηματιστεί παρότι εχει εξαντλήσει ενα σημαντικό μέρος της θητείας του ωστόσο τα μέλη του έχουν ανησυχίες.Ετσι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέα Λοβέρδο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις κυβερνητικές προθέσεις ενόψει του «νέου ανοίγματος» του Ασφαλιστικού.

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

Τα πρώτα χαμόγελα στην τηλεοπτική αγορά,μετά από ένα χρόνο καθώς η ποσοστιαία μεταβολή της διαφημιστικής  δαπάνης, παρουσιάζει, θετικό πρόσημο το Νοέμβριο.

OI NEOI ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

-Θεοδώρα Κόκλα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
-Μαρία Λιονή στην Κεντρική Μακεδονία-Γίωργος Κύρκος στην Δυτική Μακεδονία
-Δήμητρα Γεωργακοπούλου στην Ήπειρο-Πόπη Γερακούδη στην Θεσσαλία
-Βάσω Αλεξανδρίδου στα Ιόνια νησιά-Τάσος Αποστολόπουλος στην Δυτική Ελλάδα
-Κατερίνα Διαμαντοπούλου στην Στερεά Ελλάδα-Ηλίας Λιακόπουλος στην Αττική... Περισσότερα
-Φώτης Χατζημιχάλης στην Πελοπόννησο -Σοφία Θεολογήτου στο Βόρειο Αιγαίο
-Κώστας Μπρακούτσος στο Νότιο Αιγαίο-Θανάσης Καρούτσος στην Κρήτη

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΝΙΑΣ -ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ


Νέα επίσκεψη για το οικονομικό επιτελείο.
Στις 12-13 Δεκεμβρίου θα έρθει στην Ελλάδα κλιμάκιο της MOODY'S. Άραγε θα υπάρξει και νέος γύρος υποβαθμίσεων;

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ..

Ποιό πρόσωπο αντικατέστησε την Ντόρα Μπακογιάννη στην αποστολή της Νέας Δημοκρατίας για την σύνοδο του Λαικού κόμματος; 
 Η΄Ολγα Κεφαλογιάννη

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ...ΥΠΟΥΡΓΟ

Από αυστηρό έλεγχο ταυτότητας πέρασε ο σμηνίτης υπηρεσίας στην είσοδο του ΓΕΑ τον υφουποργό Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη.
Ο άλλοτε ευρωβουλευτής και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου σωστά και επικοινωνιακά σκεπτόμενος ,δεν τιμώρησε τον σμηνίτη όπως θα γινόταν στο παρελθόν αλλά του έδωσε συγχαρητήρια.
Ωστόσο υπήρξε έντονος προβληματισμός, όταν μετά απο 62 ημέρες διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, η ηγεσία του υπουργείου παραμένει άγνωστη για το μέσο οπλίτη.

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ...ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Κορυφώνεται η οικονομική  κρίση στην Ελλάδα. Στο 15,5%  υπολογίζει την ανεργία επίσημα ο υπουργός απασχόλησης (κοντά στα ποσοστά της Ισπανίας). Ξεπέρασαν τους 735.000 οι άνεργοι..

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ


Δελτία ειδήσεων Τρίτη 8-12-2009 Μega 20,9
Alter  18,5
Alpha  13.8
Ant      10
Star  9,9
                                       Net   7,2
                                       Skai  2,7

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ...ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ INTERNET

Η λίστα  επισκεψιμότητας για τα αμιγώς Ελληνικά ενημερωτικά portals και blogs σύμφωνα με την επίσημη λίστα της alexa.
1.Troktiko.blogspot.com
2.in.gr
3.sport.fm
4.jungle.gr
5.kontra.gr
6.naftemporiki.gr
7.gazzetta.gr
8.enet.gr
9.kathimerini.gr
10.meteo.gr
11.tanea.gr
12.capital.gr
13.ethnos.gr
14.skai.gr
15.tovima.gr

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ

«Ντροπή της προσφυγιάς, Δραγουμάνοι του ΠΟΚ»  Το σύνθημα αυτό που ήταν σε ένα μεγάλο πανό στη Νέα Σμύρνη η ΠΑΕ Πανιώνιος έκρινε στην ανακοίνωση της ότι δεν είναι υβριστικό ούτε για την ΑΕΚ ούτε για τους πρόσφυγες. Λες και η συγκεκριμένη ομάδα και οι οπαδοί της έχουν μονοπώλιο στην προσφυγιά και τον ξεριζωμό. Λάθος και μάλιστα ιστορικό τόσο για την ομάδα όσο και για τον πρόεδρο της που έδειχνε ότι θα την οδηγούσε σε άλλα μονοπάτια...

ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ..

Σε μεγάλο και επίπονο αγκάθι για την κυβέρνηση εξελίσεται η εκδότρια της Ελευθεροτυπίας Μάνια Τεγοπούλου.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ

Ψήφισμα με τίτλο «Επιστροφή ή αποκατάσταση των αγαθών της πολιτιστικής κληρονομιάς στις χώρες προέλευσής τους» υιοθετήθηκε από 85 κράτη-μέλη και με πρωτοβουλία της χώρας μας, στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

H ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ

Εμφανώς στεναχωρημένος ήταν ο Αλέκος Αλαβάνος για το αποτέλεσμα των διαδηλώσεων το προηγούμενο τριήμερο. Αφενός άκουγε τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη να υπερασπίζεται την ασφάλεια της Αθήνας πριοσεγγίζοντας τους νοικοκυραίους αφετέρου όλοι οι υπόλοιποι έδιναν συγχαρητήρια για την απόδοση της αστυνομίας.
Ετσι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ εμφανίστηκε  εκνευρισμένος, ακόμη και για τις προληπτικές προσαγωγές και την ταλαιπωρία των διαδηλωτών αδιαφορόντας για τις εφόδους ομάδων κρούσης σε πανεπιστημιακά ιδρύματα. Κάπου εκεί η περίφημη θεωρία της εξέγερσης των νέων πήγε περίπατο..  

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ANOΙΓΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ


Ανεβάζει τους ρυθμούς του σταδιακά ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης. Ο στόχος είναι πλέον ξεκάθαρος να αποκτήσει δυναμική ώστε να καταστεί φαβορί μεταξύ των άλλων στελεχών για τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας στο ΠΑΣΟΚ.
Απόψε έστειλε ένα σαφές μήνυμα με πολύ έξυπνη στρατηγική. Πρώτον αποτελεσματικότητα που αποτελεί το ζητούμενο για τους ψηφοφόρους και δεύτερον γνωρίζοντας ότι θα δεχθεί ούτως ή άλλως κριτική απο τα αριστερά υιοθέτησε  λόγο υπέρ της ασφάλειας και της ηρεμίας της κοινωνίας επενδύοντας στους "νοικοκυραίους".
Στόχους που πέτυχε απόλυτα έχοντας διασφαλίσει και το επικοινωνιακό πλεονέκτημα δηλαδή να μην δεχτεί καμμία ερώτηση. Εκεί που μάλλον τα χάλασε λίγο ήταν το ύφος που θύμισε σε κάποιους κάτι από ενωματάρχη της επάρατης χωροφυλακής... 

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

"Eργάστηκα στον ΑΝΤ1 3,5 χρόνια με τη διπλή ιδιότητα του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και του υπεύθυνου για την πολιτική εκπομπή του σταθμού.
Ηταν μια συνεργασία από την οποία πήρα και έδωσα πολλά.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ...ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ

Φαίνεται ότι η  Ελλάδα είναι η χώρα με τη συλλογική μνήμη χρυσόψαρου. Είναι  άκρως εντυπωσιακό έξι μόλις χρόνια μετά την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ  όπου ένας απο τους κύριους λόγους ήταν η εμμονή Σημίτη- Χριστοδουλάκη, για αναδιανομή πόρων υπερ των ασθενέστερων χωρίς όμως ουσιαστικό σχέδιο και στόχο, η επιστροφή στα ίδια μέσα.

ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ

Στο Γ. Πεταλωτή περνούν με απόφαση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου οι αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας, αλλά και η εποπτεία των νομικών προσώπων που υπάγονται σε αυτές. Με την κίνηση αυτή εκτιμάται πως ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος θα έχει λόγο και για το ΑΠΕ, το οποίο είχε περάσει υπό τον έλεγχο του υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου .

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Δεν θα συνοδεύσει τελικά τον Αντώνη Σαμαρά η Ντόρα Μπακογιάννη στη σύνοδο του ευρωπαικού Λαικού κόμματος στη Βόννη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επισήμως προφασίστηκε ασθένεια για να αποφύγει την αποστολή. Ανεπισήμως  εξετάζεται η πρόταση απο το οικογενειακό της περιβάλλον για ένα ταξίδι αποσυμπίεσης.

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΟΥ Γ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Σε κατάσταση έντονης ανασφάλειας είναι ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ  Γιώργος Καρατζαφέρης. Τρεις είναι οι αιτίες. Πρώτον το δεξιό προφίλ του Αντώνη Σαμαρά  ανοίγει το δρόμο για επαναπατρισμό στο γαλάζιο μαντρί ενός πολυ σημαντικού κομματιού  των ψηφοφόρων του. Δεύτερον αντιλαμβάνεται ότι ανοίγει σταδιακά ένας νέος κύκλος αντιπαράθεσης κεντροδεξιάς -κεντροαριστεράς όπου οι παραπληρωματικοί σχηματισμοί θα περιθωριοποιούνται και τρίτον μια μεγάλη ομάδα επικοινωνιακών βουλευτών του κόμματος αποζητούν μια μεταγραφή στη ΝΔ στην παρούσα φάση ώστε την ώρα της επιστροφής στην εξουσία αφενός να διατηρήσουν της έδρα τους αφετέρου  να διεκδικήσουν και υπουργικό θώκο.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ


ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ


ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Μετά απο έφοδο αντιεξουσιαστών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ενώ ο πρύτανης επκεφαλής ομάδας καθηγητών προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα άγνωστοι τον χτ'υπησαν στην κροταφική χώρα. Αμέσως κλήθηκε το 166 το οποίο τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο και εισήχθη στην εντατική μονάδα θεραπείας. 

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

Την πόρτα της Ρηγίλλης  θα περάσει αυτή την εβδομάδα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για να συναντηθεί με το νέο πρόεδρο του κόμματος.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει εαν θα εμμείνει σε όσα έλεγε πριν τις εκλογές. Για παράδειγμα εάν θα διεκδικήσει το μητροπολιτικό δήμο στην θεσσαλονίκη.. 

ΔΙΔΥΜΟ ΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ;

Δύναμη απο την θεσσαλία  θέλει να πάρει η Νέα Δημοκρατία και κάποιοι ετοιμάζουν δίδυμο απο τη Λάρισα για το κόμμα.
Τον Χρήστο Ζώη θέλουν να προτείνουν για γραμματέα του κόμματος και τον Μάξιμο Χαρακόπουλο για γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού..