Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ

Μπορεί να σάρωσε στα νούμερα της ΑGB ο Λάκης Λαζόπουλος και το τσαντίρι του ωστόσο η χθεσινή παράσταση που παρουσίασε δεν είναι από αυτές που  θα μπορεί να υπερηφανεύεται.
Εμφανώς οργισμένος μέχρι υστερίας για το πρόστιμο απο το ΕΣΡ και την υποβάθμιση ποιότητας της εκπομπής έκανε  ακραίες επιθέσεις προς την κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό που δεν "κρύβονται" ούτε απο το φύλο συκής της σάτυρας. Κουρασμένος  και παρά τα πολλά λάθη της κυβέρνησης στους τρεις πρώτους μήνες που άνετα με την κριτική  του  θα μπορούσε να βγάλει γέλιο επέμεινε σε μια αντιπαράθεση με τακτική και επιχειρηματολογία υπεράσπισης κατηγορουμένου σε δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση.
Ερμαιο μιας πρωτοφανούς κυκλοθυμικότητας για τέτοιου μεγέθους καλλιτέχνη  επανήλθε στα εύκολα σχόλια αποδόμησης του Αλέξη Κούγια και Μιμής Ντενίση.
 Μια τακτική πρόκλησης που αν πιάσει θα ανοίξει νέο κύκλο δημοσιότητας και τηλεθέασης της εκπομπής... Αν όμως πέσει στο κενό πιθανά να είναι η αρχή του τέλους για μια εκπομπή που τα τελευταία χρόνια ήταν όαση σε μια άνυδρη τηλεοπτική κοιλάδα και κινδυνεύει να μεταβληθεί σε λαικίστικο ιδεολογικό παραλήρημα ενος stand up κωμικού σε ρόλο ινστρούκτορα  . Κρίμα γιατί τέτοιες τακτικές και πρακτικές  δεν αξίζουν και δεν αρμόζουν σε ηθοποιούς που έχουν παίξει κείμενα όπως το "παλτό", "τη μάνα" "το ημερολόγιο" ή την όπερα της πεντάρας ...    

1 σχόλιο:

  1. θα με βρεις συμφωνο, ομως ειναι γνωστο πως ο Λαζοπουλος πασχει απο μεγαλο εγωισμο. Ισως κατι περισσοτερο απο αυτον που καθε πετυχημενος καλλιτεχνης πρεπει να εχει. Αυτο ειναι το συγκριτικο του πλεονεκτημα και ισως αυτη ειναι και η αδυναμια του :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή