Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

8 Συλλήψεις νεαρών γυναικών απο την πρώην  Ανατολική Ευρώπη πραγματοποίησε η ασφάλεια Αττικής. Μέσω ίντερνετ και με ιστοσελίδες που προωθούν κορίτσια σε ερωτικές επαφές διοργανώναν ερωτικές περιοδείες, λυγερόκορμων κοριτσιών από τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Βουλγαρία και την Λετονία, οι οποίες διαφημίζονταν ως μοντέλα διεθνούς φήμης.
 Για τις ερωτικές τους υπηρεσίες απαιτούσαν από 350 έως 800 ευρώ, ανάλογα με το διάστημα «εφαρμογής» των ερωτικών ανταλλαγμάτων. Η έδρα του κυκλώματος, σύμφωνα με αξιωματικούς του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, είναι η Κεντρική Ευρώπη, με τις κοπέλες, ως συνήθως, να μην γνωρίζουν τους «εγκεφάλους» παρά μόνο τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους κατέθεταν μέρος των χρημάτων που είχαν προσυμφωνήσει.
 Οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας έγιναν αποδέκτες πληροφοριών που αφορούσαν τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες, στις οποίες είναι αναρτημένος μεγάλος αριθμός φωτογραφιών από κοπέλες όπως και βίντεο προκειμένου να προσελκύσουν τον ανδρικό πληθυσμό. Η οργάνωση μέσω των συγκεκριμένων ιστοσελίδων έστελνε στην Ελλάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλοδαπές τις οποίες παρουσίαζε ως μοντέλα διεθνούς φήμης, προκειμένου να εκδίδονται. Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν ως πελάτες με αριθμούς τηλεφώνων που γράφονταν στις ιστοσελίδες και έκλεισαν ερωτικά ραντεβού σε δύο ξενοδοχεία της Αττικής, με 8 γυναίκες που εμφανίζονταν στο διαδίκτυο.
 Στα ερωτικά ραντεβού ήρθαν η 39χρονη Τατιάνα από τη Ρωσία, η 37χρονη Ναταλία από τη Ρωσία, η 32χρονη Οξάνα επίσης από τη Ρωσία, η 23χρονη Αλίνα από την Ουκρανία, η 26χρονη Αλεξάνδρα από την Βουλγαρία, η 38χρονη Ιλόνα από την Ουκρανία, η 23χρονη Μαρίζα από την Λετονία, η 28χρονη Νατάσα από την Λετονία. Οι όμορφες ομολογουμένως κοπέλες, αν και όχι μοντέλα, συνελήφθησαν όταν παρέλαβαν τα προσημειωμένα χρήματα και είχαν αρχίσει να γδύνονται.
 Οι γυναίκες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου