Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Μια θέση στάθμευσης αυτοκινήτου στάθηκε η αφορμή, για να κόψει με τσεκούρι το αυτί του νεαρού γείτονα του ένας 42χρονος κάτοικος Ρεθύμνου. Με το ίδιο «όπλο» τού επέφερε τραύματα στο κεφάλι και στη μύτη.
Η θέση στάθμευσης φαίνεται ότι είχε αποτελέσει επανειλημμένως σημείο τριβής μεταξύ του νεαρού και του 42χρονου γείτονά του. Έκαστος διεκδικούσε για τον εαυτό του την ίδια θέση στάθμευσης.
Την Καθαρά Δευτέρα, κι ενώ είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του  κοντά στο σπίτι του, ο 25χρονος δέχθηκε επίπληξη από τον αδελφό του γείτονά του. Ο δεύτερος καλούσε τον πρώτο να απομακρύνει το Ι.Χ. του από το σημείο στάθμευσης, τονίζοντάς του ότι η θέση ανήκει στην οικογένειά του.
Οι δύο άνδρες άρχισαν να διαπληκτίζονται, μέχρι που πιάστηκαν στα χέρια και αντάλλαξαν γρονθοκοπήματα. Ο 42χρονος αντιλήφθηκε τον καβγά του αδελφού του με τον νεαρό και κατέβηκε από το σπίτι, κρατώντας στα χέρια ένα τσεκούρι. Πλησίασε τον 25χρονο και τον χτύπησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο με το «όπλο», προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.
Αν και ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, φαίνεται να μην αντιλήφθηκε κανείς ότι τα τραύματά του προέρχονταν από τσεκούρι και οι αστυνομικές αρχές τελικά δεν ενημερώθηκαν για τον τραυματία.
Χθες το μεσημέρι, προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα η μητέρα του 25χρονου θύματος και κατήγγειλε το περιστατικό. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, προκειμένου να εντοπίσουν τα δύο αδέλφια - δράστες, που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι, δύο πτυσσόμενα κλομπ καθώς και σφαίρες.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου