Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΘΩΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ;

ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ για την αθώωση των βατοπεδινών πριν ξεκινήσει η εξεταστική επιτροπή αναφέρουν δημοσιεύματα:  
Δυστυχώς αυτό που πάει να γίνει στο Εφετείο Θράκης στις 18 Φεβρουαρίου δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η PIAZZA del POPOLO, αλλά και μετά από ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές, μεθοδεύεται η αθώωση της δικαστού Μαρίας Ψάλτη και των Βατοπεδινών Εφραίμ και Αρσένιου!!!
Στους προαναφερόμενους είχε επιβληθεί στις 9 Οκτωβρίου ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή από το Τριμελές Εφετείου Κομοτηνής για την καθυστέρηση της έκδοσης της απόφασης σχετικά με τις διεκδικήσεις της Μονής σε βάρος του Δημοσίου σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της λίμνης Βιστωνίδας και για την κυριότητα της παραλίμνιας έκτασης των 27.000 στρεμμάτων, τελώντας το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος. Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι ως προς την δικαστή εφέτη Μαρία Ψάλτη με την μη έκδοση απόφασης στην αγωγή της Μονής και της παραβίασης δικαστικού απορρήτου, ενώ για ηθική αυτουργία στις πράξεις αυτές καταδικάστηκαν οι μοναχοί.
Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, οι συνήγοροι υπεράσπισης κατέθεσαν έφεση, η οποία θα εκδικαστεί στις 18 Φεβρουαρίου στην Κομοτηνή, όπου και μεθοδεύεται η αθώωση των τριών!!! Στόχος αυτών που μεθοδεύουν από τώρα την απόφαση των δικαστών είναι η δικαστές και οι μοναχοί να αθωωθούν πριν ξεκινήσει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου!
AΠΟ ΤΟ PIAZZADELPOPOLO.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου