Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ...

ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ
  Γράφει η Λώρη Κέζα
Μια εγκυκλοπαιδική πληροφορία: Οι καλύτερες πορνοταινίες με γυναικείο αυνανισμό είναι ιαπωνικής παραγωγής. Ως εκ τούτου οι αληθινοί βιτσιόζοι δεν είχαν λόγο να τρέξουν στα περίπτερα για να αποκτήσουν αντίτυπο της ταινίας με πρωταγωνίστρια τη διάσημη Ξανθιά (η κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου δεν διαθέτει κάποια άλλη ιδιότητα, είναι διάσημη εκ της διασημότητάς της). Απορροφήθηκαν περίπου 200.000 αντίτυπα αυθημερόν, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μεγάλη δίψα όχι για...
σεξ αλλά για ολοκληρωμένες μυθοπλασίες σκανδάλων.


Το άλλοθι του κουτσομπολιού λειτούργησε απελευθερωτικά για το κοινό, που έτρεξε να αγοράσει το DVD από 17.000 σημεία διανομής και να δει το κορίτσι που χαϊδεύεται και παίζει με μια φιάλη καμπανίτη. Δεν είναι μόνον η τσόντα αλλά και το όλον περιτύλιγμα, με πνευματικά δικαιώματα, χρήμα και παρανομία. Είναι και η ιστορική στιγμή που απαιτούσε μιαν ανάσα ελαφράδας.

H κυρία Αλεξανδράτου παρά το νεαρόν της ηλικίας της παίζει στα επιτήδεια δάχτυλά της την κοινωνία ολάκερη. Αμέσως μετά την κυκλοφορία της ταινίας πήγε να εγκαινιάσει ένα sex shop όπου έμπλεη αθωότητας έκανε δηλώσεις: είναι ένα απλό κορίτσι, που το κατέγραψαν σε προσωπική στιγμή. Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα για την κυκλοφορία της ταινίας.

Εμφανίστηκε φορώντας ασημί καμπαρντινάκι και από μέσα εσώρουχα. Εδειξε θυμωμένη με την εταιρεία παραγωγής, αλλά ο παραγωγός κ. Δ.

Σειρηνάκης διαβεβαιώνει πως όλα έγιναν εν γνώσει της: η αρτιότητα της κινηματογραφικής λήψης ενισχύει τον ισχυρισμό του. Μέχρι αυτού του σημείου όλα πήγαιναν καλά. Με τον τρόπο της η κυρία Αλεξανδράτου φάνηκε να επιτελεί κοινωνικό έργο. Η τσόντα έγινε βάλσαμο για τους κατατρομαγμένους φορολογούμενους. Γιατί την ώρα που η κυβέρνηση καταρράκωνε τους πολίτες με τα μέτρα λιτότητας, η όμορφη ξανθομαλλούσα έτεινε χείρα βοηθείας στους θεατές της. Αντί να ακούνε τον κ. Πεταλωτή και τον κ. Παπακωνσταντίνου αφιερώθηκαν σε ένα γυμνό, καλλίγραμμο σώμα, βυθισμένο στην ηδονή ενός τζακούζι. Με προσπάθεια 45 λεπτών η κυρία Αλεξανδράτου ήταν ικανή να αυξήσει τη σεξουαλικότητα ζευγαριών που τα βράδια μετρούν και ξαναμετρούν τα χρέη τους. Ηταν ικανή να βοηθήσει τους μοναχικούς υπαλλήλους των 700 ευρώ να αυτοϊκανοποιηθούν κοιτάζοντάς την. Φευ, τα επακόλουθα της επικαιρότητας κατέστρεψαν τη δημόσια λαγνεία.

Πάνω στο κέφι ενεφανίσθη ο συνήθης καταστροφέας ατμόσφαιρας: το ΣΔΟΕ κατάφερε πλήγμα στην εθνική λίμπιντο. Τα δύο γεγονότα που απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης ήρθαν και παντρεύτηκαν όταν τέθηκε η εξής λογιστική απορία: Πόσα αποφέρει μια τσόντα με την κυρία Αλεξανδράτου να φτιάχνεται μόνη της; Περί τα 4 εκατ. ευρώ.

Κόπηκαν τα απαραίτητα παραστατικά; Θα πληρωθεί η πρωταγωνίστρια και αν πληρωθεί, θα κόψει απόδειξη; Θα την καλέσει μετά και το ταμείο της για να καταβάλει εισφορές; Οσο για τους θεατές, ήταν οι μόνοι τυχεροί: πρόλαβαν να αγοράσουν την ταινία προτού αυξηθεί ο ΦΠΑ.

Εκεί πρέπει να φούντωσε ο υπουργός Οικονομικών, για λίγες ημέρες έχασε το κρίσιμο 2% επί της λιανικής.

Το Σώμα Ελεγκτών έκανε έφοδο στο γραφείο παραγωγής Sirina Εntertainment. Και ως γνωστόν, αν εισέλθουν οι ράμπο σε εταιρεία την καταστρέφουν. Πλήγμα για τον κλάδο της γδυτής εικόνας. Αυτό ήταν μόνον η αρχή. Μετά οι ελεγκτές περιέλαβαν και την καλλιτέχνιδα η οποία φέρεται να αγόρασε βίλα στην Εκάλη. Εχει εισοδήματα που να δικαιολογούν το απόκτημα; Αποδεικνύεται λοιπόν ότι η ανακοίνωση των μέτρων από την κυβέρνηση είχε ένα στοιχείο θεάματος. Οχι, δεν θα κατηγορήσουμε τους ελεγκτές που έκαναν επιτέλους τη δουλειά τους ούτε θα στενοχωρηθούμε αν η κυρία Αλεξανδράτου πληρώσει ένα πρόστιμο ανάλογο των εισοδημάτων της. Στο ΠαΣοΚ αρέσουν αυτά τα εντυπωσιακά: πετούν τις λιμουζίνες για να πάρουν υβριδικά, κάνουν έρανο μεταξύ βουλευτών, ντύνονται σπορ. Μας ανησυχεί όμως κάτι άλλο από τον συσχετισμό τσόντα/ φορολόγηση. Δεν ακούγεται απίθανο να αρχίσει να χρεώνει η κυβέρνηση κάθε ευχάριστη, ατομική δραστηριότητα. Θα ήταν εξόχως αποδοτικό στις παρούσες συνθήκες να θεσπιστεί ειδικό τέλος σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου