Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΒΝP PARIBAS: ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ..


Η λύση για την Ελλάδα είναι μόνο μία πλέον, σύμφωνα με την BNP Paribas. Η χώρα πρέπει μe συνοπτικές διαδικασίες να προχωρήσει και να ζητήσει επιτέλους τα λεφτά της ευρω-βοήθειας.
Η αξιοπιστία της ΕΕ δέχεται ισχυρότατο πλήγμα κάθε φορά που ξετυλίσσεται η γνωστή ιστορία με την Ελλάδα. Αυτό πρέπει να τελειώσει, τονίζει ο διεθνής οίκος. Η Ελλάδα πρέπει δώσει ένα τέλος σε αυτό. Τέλος στην εκτόξευση των spreads, πια! Να πάρει τώρα τα λεφτά, φωνάζει η BNP.
Οι διάφορες ανησυχίες που έχουν προκύψει γύρω από το σχέδι,ο πρέπει να εξαλειφθούν και αυτό είναι που θα μειώσει τα ελληνικά spreads, υπογραμμίζει ο οίκος. Μέχρι σήμερα, η όλη διαδικασία με τη βοήθεια, έχει παρατραβήξει και ούτε καν έχει ολοκληρωθεί.
Καθε φορά που τα ελληνικά spreads εκτοξεύονται σε νέα κορυφή, κόντα ή και πάνω των 400 μ.β. όπως σήμερα, έρχονται νέα από την Ε.Ε, που οδηγούν στην αποκλιμάκωσή τους.
Μετά, ξανά μανά τα ίδια! Αυτά τα μικρά ράλι βοήθησαν την Ελλάδα να μπορέσει να πουλήσει κάποια ομόλογα, όμως η αγορά έχει κουραστεί απο την επανάληψη της ίδιαs ακριβώς ιστρορία. Γι αυτό και τα spreads δεν κατεβαίνουν. «Πάρτε τα λεφτά για να τα κατεβάσετε!» λέει η BNP.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου