Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Ενα βήμα από τον γκρεμό βρίσκονται τα κανάλια σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες  και τους διευθυντές. Μετά τον Πάνο Κυριακόπουλο του star και την επιστολή προς τους εργαζομένους όπου ανακοίνωνε την νέα εποχή των οικονομικών του καναλιού ήρθε και ο Σταμάτης Μαλέλης για να ανακοινώσει μέσω συνέντευξης την περικοπή κατά 30% των μισθών των στελεχών επί ποινή απόλυσης.

Την ίδια ώρα το σπόρ του ψαλιδιού εξασκούν και τα υπόλοιπα κανάλια σε αγαστή συνεργασία στο Μega οι περικοπές φτάνουν το 10% ενώ  κόβονται ουσιαστικά οι παραγωγές. Νέα δεδομένα και σε alpha και Σκαι με τους ιθύνοντες να προειδοποιούν για το τσουνάμι περικοπών που έρχεται.
Στην Ερτ η διακοπή των ενημερωτικών εκπομπών έρχεται γάντι στη διοίκηση που ξεκινά νέο γύρο περικοπών στους μισθούς προσεγγίζοντας κατά μέσο όρο το 35%.
Μοναδική λύση σύμφωνα με τα κορυφαία στελέχη είναι η εθελούσια περικοπή από τους σταρ σημαντικό ποσοστό του μισθού τους ώστε να μην χαθούν θέσεις εργασίας αλλά και η απόσυρση από την κυβέρνηση του ειδικού φόρου 20% στις διαφημίσεις....    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου