Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ

Κατάλογο με τα ονόματα 300 μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου έχει στα χέρια της η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, η οποία έδωσε εντολή για τη διενέργεια άμεσων ελέγχων και διασταυρώσεων ώστε να δοθεί σύντομα και αυτή η λίστα στη δημοσιότητα.

Στο συγκεκριμένο κατάλογο βρίσκονται, όπως ανέφερε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου, ηθοποιοί, τραγουδιστές, καθηγητές, δημοσιογράφοι αλλά και πολιτικοί.
Σύμφωνα με τον ίδιο παράγοντα, ότι τα ποσά που χρωστούν υπερβαίνουν κατά πολύ την οφειλή του κ. Βοσκόπουλου, ενώ τα χρέη «λιμνάζουν» στις εφορίες περισσότερα χρόνια σε σχέση με αυτά του γνωστού τραγουδιστή

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
    Αριστείδου 135 Καλλιθέα τηλ.
    210 9523901 6944 547773 Τ.Κ. 176 72
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ
    ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
    URL: http: // sea.enosi.org Email: koko69@ih.gr
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    13/6/2010

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
    25/05/2010

    ΠΡΟΣ
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
    Κοιν. ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

    Θέμα. Νομιμότητα της δημοσιοποίησης από τον Υπουργό Οικονομικών κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ το ονοματεπωνύμων φερομένων ως παραβατών διατάξεων της φορολογικής νομοθεσίας.

    Σας γνωρίζω ότι την 13/5/2010 αναρτήθηκε στην σχετική ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών (http. // www. mnec.gr ) - Δελτίο Τύπου με θέμα. Ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα των εκτεταμένων ελέγχων σε γιατρούς μετά από διασταυρώσεις στοιχείων στη ανακοίνωση αυτή περιλαμβάνονται 57 συνολικά ιατροί και περιέχει 4 στήλες με τα πλήρη ονοματεπώνυμα την επαγγελματική διεύθυνση, την ειδικότητα των ενδιαφερομένων και το είδος των παραβάσεων. Που τους αποδίδονται .
    Επειδή τα φορολογικά στοιχεία των πολιτών είναι απόρρητα και τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών δεν ανακοινώνονται χωρίς την συναίνεση τους παρακαλώ τις
    υπηρεσίες σας αυτεπαγγέλτως να παρέμβουν με κάθε νόμιμη ενέργεια κατά της ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
    Όταν μάλιστα έχει διαρρεύσει στον τύπο από τον κύριο Υπουργό ότι θα ακολουθήσει λίστα με ονόματα 4.000 χιλιάδων πολιτών οι όποιοι φέρονται ότι έχουν διαπράξει φορολογικές παραβάσεις .
    Επειδή από καμία διάταξη νόμου δεν μπορεί ο κ. Υπουργός δημοσιεύει απόρρητα φορολογικά στοιχεία πολιτών.
    Επειδή ο κ. Υπουργός σε γνώση του επιβάλει ουσιαστικά συγκεκαλυμμένη ποινή ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ πολιτών.
    Παρακαλώ για τα νόμιμα.
    Με τιμή

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    Πρόεδρος ΣΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή