Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ Η ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ;

"Κουράστηκα να βάζω μόνο εγώ χρήματα", φέρεται να είπε ο εκνευρισμένος Σωκράτης Κόκκαλης στα μέλη του ΔΣ και συνέχισε: "Δεν θέλω να βάλω άλλα. Όποιος θέλει να πάρει την ομάδα, ας έρθει. Και εσείς αν ξέρετε κάποιον, μπορείτε να ενεργήσετε. Στον Παναθηναϊκό, εκτός από τους τρεις, τέσσερις που είναι γνωστοί, υπάρχουν και πέντε ακόμα που βάζουν από 1.5 εκ. ευρώ. Κάναμε τόσα για τον Ολυμπιακό και φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να ακούμε... το πώς καταντήσαμε τον Ολυμπιακό”
Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται πλέον, είναι πως θα κινηθεί ο Ολυμπιακός μέχρι τις 14 Ιουνίου, ημερομηνία στην οποία θα διεξαχθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση για τον καθορισμό του νέου ΔΣ. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Βασίλη Γκαγκάτση να αναλαμβάνει άμεσα πόστο, προκειμένου να "τρέξει" τα ανοιχτά θέματα της ομάδας μέχρι τη διαμόρφωση της νέας διοίκησης.

Τέλος, εξελίξεις δύσκολα θα υπάρξουν και στο θέμα του προπονητή και ειδικότερα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Και αυτό γιατί ο Σωκράτης Κόκκαλης αποκάλυψε ότι είχε μαζί του επαφή, αλλά ο Ισπανός δεν μπορούσε να βρεθούν.  "Μίλησα με τον Βαλβέρδε. Του ζήτησα ραντεβού στην Ρώμη. Μου είπε ότι δεν μπορούσε. Μετά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει κάποιες δουλειές στο Λονδίνο και μου ζήτησε ραντεβού εκεί. Πώς θα σας φαινόταν ένας προπονητής να καλεί τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και να του προσδιορίζει που θα γίνει το ραντεβού. Το βλέπετε σωστό;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου