Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Για πρώτη φορά  η λατρεία της κυβέρνησης προς την επικοινωνιακή διαχείριση φαίνεται ότι θα έχει οδυνηρά αποτελέσματα. Οι " γκουρού" της επικοινωνίας αφού έπαιξαν επί μέρες χωρίς λόγο με τις υποψηφιότητες και την αναγκαιότητα του ανασχηματισμού με στόχο να πάρουν ανάσα από το σφυροκόπημα της οικονομίας τώρα βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο.

Από τη μια η υπόθεση με τις υποψηφιότητες εξελίχθηκε τόσο άσχημα που τα αποτελέσματα αναμένονται εφιαλτικά. Θα είναι θρίαμβος η ισοπαλία με την ΝΔ. Αντι τα λάθη του Σαμαρά να δώσουν την ευκαιρία εύκολων νικών τελικά τα λάθη των πράσινων επιτελών θα χαρίσουν στον πρόεδρο Αντώνη την πρώτη νίκη  που θα τον εδραιώσει στην ηγεσία της αντιπολίτευσης.
Πρώτον το ΠΑΣΟΚ δείχνει να αποδέχεται καταστάσεις που την προηγούμενη εβδομάδα δεν δεχόταν  (Καμίνης, Μπουτάρης, Τατούλης) καθεμία περίπτωση έχει σημαντικά προβλήματα και ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας. Πως για παράδειγμα εξυπηρετείται  η ανανέωση με 73χρόνους και τι θα απαντήσει   στις κατηγορίες που εκτόξευε τόσα χρόνια ο Τατούλης ως υπουργός της ΝΔς ;
Δεύτερον ο Σγουρός με τα μπρος πίσω και τον Καμίνη υποψήφιο Δήμαρχο θα γίνει μια χαρά στόχος της δυσαρέσκειας των ψηφοφόρων του κόμματος σε αντίθεση με την δυναμική που έχει ο ίδιος
Τρίτον Πρόσωπα όπως ο Μπολαρης μάλλον είναι βούτυρο στο ψωμί των αντιπάλων για αυτό ο Ψωμιάδης άρχισε το δούλεμα με τα περι σεβασμού του αντιπάλου..
Τέταρτον καμία έκπληξη και επιστροφή σε απολύτως αναμενόμενες επιλογές για τους 13 μικρούς πρωθυπουργούς στην πρεμιέρα του Καλλικράτη.
Τέλος ο Ανασχηματισμός. Πρέπει τώρα να είναι σημαντικός και με ανατροπές αλλιώς θα έχει το άρωμα των τελευταίων αλλαγών των κυβερνήσεων Σημίτη που έδωσαν το μηνυμα για αλλαγή φρουράς σε Μαξίμου και Χαριλάου  Τρικούπη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου