Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ

Τελικά υπάρχουν κάποιοι βουλευτές που δεν φορούν τα παντελόνια για να μην κρυώνουν. Τιμούν το παρελθόν τους και την ιδεολογία τους και δεν κρύβονται όπως κάποιοι νεόκοποι υπουργοί πίσω από την δύσκολη ώρα. Προσωπικός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου ο Ευάγγελος Παπαχρήστος έδειξε έμπρακτα ότι σε όλα υπάρχει ένα όριο...   
Εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε ο βουλευτής Πρεβέζης του κόμματος Ευάγγελος Παπαχρήστος, μετά την απόφασή του να καταψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο.
Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενημέρωσε ότι ο βουλευτής τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος.
Σημειώνεται ότι κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο κ. Παπαχρήστος είχε χαρακτηρίσει «άδικο» το νομοσχέδιο, επικρίνοντας τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ότι «δίνουν την ευκαιρία, να αρθεί και η τελευταία άγκυρα που προστάτευε τους μισθούς από την κάθοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου