Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

"Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ"


Με αυτή τη σύντομη δήλωση απάντησε ο πρωθυπουργός στην εντυπωσιακή τρομοκρατική ενέργεια στο πιο κεντρικό και καλύτερα φυλασσόμενο σημείο της Αθήνας τη βουλή.. Μια φράση που θύμισε την ιστορική φράση του Γεωργίου Παπανδρέου "Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες"  

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΜΕDIA TREILER


****Πρόταση απο το STAR για νέα εκπομπή έχει η Ράνια Θρασκιά*** Στα μέσα της εβδομάδας η ανακοίνωση του νέου προέδρου της ΕΡΤ*** Πρόγραμμα περικοπών στα δημόσια κανάλια ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Παύλος Γερουλάνος. Για όσους αμοίβονται με μισθούς πάνω απο 15.000 ευρώ θα γίνει διαπραγμάτευση απο μηδενική βάση.***Ηχηρά ονόματα περιλαμβάνει ο "ανασχηματισμός" στο alter σε πρώτο πλάνο Λόη,Δρυμούσης, Τσιμτσιλή.***Η Βικυ Βαμιεδάκη θα παρουσιάζει το νέο ριάλιτυ του alpha hotel inspector***Αληθεύει ότι το alter βολιδοσκοπεί τον Ηλία Μαμαλάκη;

TΣΟΥΝΑΜΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ

Ερχεται τσουνάμι δυσφορίας για τις κυβερνητικές επιλογές εκ των έσω. Μετά την συμπλήρωση των 100 ημερών θεωρείται περίπου αδικαιολόγητη η καθυστέρηση στην αντικατάσταση των ηγεσιών σε ΔΕΚΟ,δημόσιες επιχειρήσεις, οργανισμούς από τον κομματικό μηχανισμό της Ιπποκράτους. Θεωρούν πολλά κομματικά στελέχη ότι είναι δείγμα αδυναμίας πλέον ότι  γαλαζια στελέχη λύνουν και δένουν στον κρατικό μηχανισμό.

19 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Πέρασαν κιόλας  19 χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του αείμνηστου καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα στην Πάτρα.
Στις 8 Ιανουαρίου 1991, έπεσε νεκρός μέσα στο 3ο Γυμνάσιο Πάτρας, από χτύπημα με λοστό.

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ

ΜΕGA 23,8
ALTER 12,3
ALPHA  11,5
ANT 1    9
STAR     9
NET        6,4
SKAI     3,2

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

TO TΡΙΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ  επικρατεί στην κυβέρνηση απο το νέο φάουλ του Γιώργου Παπακωνσταντίνου που οι αφόρητες πιέσεις που δέχεται για το πρόγραμμα σταθερότητας και η κρισιμότητα της κατάστασης της οικονομίας τον οδηγούν σε αβίαστα λάθη τακτικής.
 Στην στροφή των 100 πρώτων ημερών δεν κατάφερε να αποφύγει τρία αυτογκόλ που έχουν κοστίσει σημαντικά στην κυβέρνηση.
 Αρχικά η δήλωση που άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο πόθεν έσχες στις καταθέσεις απομάκρυνε μεγάλα ποσά πέραν των 4 δις ευρώ προκαλώντας συναγερμό και εκνευρισμό στις τράπεζες.

NOMIΜΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Το πορτογαλικό κοινοβούλιο υιοθέτησε σήμερα σε πρώτη ανάγνωση το νομοσχέδιο της σοσιαλιστικής κυβέρνησης που νομιμοποιεί το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων, αλλά απέρριψε τις προτάσεις της άκρας αριστεράς και των πρασίνων για την υιοθέτηση παιδιών από τα ζευγάρια των ομοφυλοφίλων.

Οι Times ανεβάζουν την τιμή στη 1 λίρα

Για πρώτη φορά, εδώ και πάνω από 20 χρόνια, οι Times θα κυκλοφορούν στην ίδια τιμή (1 λίρα) με Daily Telegraph, Independent και Guardian. Η αύξηση στη τιμή θα αφορά στην καθημερινή έκδοση και πρόκειται να ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα.Αγνωστο παραμένει αν θα ακολουθήσουν και οι Timeslink...

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ !

Πρωτοφανή αναστάτωση έχει προκαλέσει η απόφαση του ΕΔΟΕΑΠ να περικόψει το επίδομα ενίσχυσης για τον παιδικό σταθμό  ύψους 250 ευρώ ανά παιδί με εισοδηματικά κριτήρια. Το πλαφόν που έβαλε η διοίκηση είναι 40 για περιορισμό του και στις 50 χιλιάδες ευρω ετήσιο οικογενειακό εισόδημα για την διακοπή του.

ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ

Nέος γύρος "επικοινωνιακών μαχών" έχει ξεσπάσει με αφορμή τις υπέρογκες αμοιβές της ΕΡΤ προς μια ομάδα δημοσιογράφων. Με μοχλό την "δυναμική" του θέματος σε μια περίοδο που οι πολίτες δέχονται την μια άσχημη είδηση μετά την άλλη για την οικονομία κάποιοι επαναφέρουν διαρκώς την υπόθεση στο προσκήνιο όχι στο σύνολο της αλλά στις πτυχές που δημιουργούν εντυπώσεις και πίεση  δείχνοντας ότι τα "ξεκαθαρίσματα λογαριασμών" στον κλάδο έχουν αρχίσει  και σε λίγο θα θυμίζουν έντονα νύχτα.

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ

ΜΕGA 26,3
ALPHA  12
ALTER   12
ANT 1    11
STAR     8,2
SKAI     6,9
NET       5,5

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

MEDIA TREILER

***Στο ιντερνετικό ραδιόφωνο η Δήμητρα Λιάνη. Πρεμιέρα της εκπομπής του Αγίου Βαλεντίνου στο web e-rock στις 2 το μεσημέρι.Αγνωστο εάν η εκπομπή θα έχει πολιτικό ή ρομαντικό περιεχόμενο.*** Στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ οι αποφάσεις για τις αποκλειστικές συμβάσεις (ονόματα,θέσεις μειώσεις ή προσαυξήσεις) ****Και στον Πήγασο με 12,53% η Νεπ εκδόσεις του Π Κυριακίδη μετά την Ελεθεροτυπία***Σε φάση επενδύσεων μπαίνει ο ΑΝΤ 1 μετά την επέκταση στην Σερβία σχεδιάζει αλλαγές και στην Ελλάδα για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής  του υποδομής*** Η γκρίνια πάντως θεριεύει στο κανάλι και κάποιοι θυμούνται όυι για όλα δεν έφταιγε ο Ευαγγελάτος*** Και ο Θέμος Αναστασιάδης πέρασε στο στρατόπεδο των επικριτών του Γιάννη Λάτσιου. Η αλλαγή ώρας μετάδοσης ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι.*** Αραγε αληθεύουν οι φήμες που μιλούν για κατάσταση έκτακτης ανάγκης (με δραστικές περικοπές προγράμματος) σε κανάλι με αποτέλεσμα την περικοπή 120 θέσεων εργασίας ;  

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ...ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

Βροχή παραπόνων από τους τηλεθεατές στην ΕΡΤ για την ποιότητα της μετάδοσης του ντέρμπι από τον  Αντώνη Κατσαρό καθώς πολλές στιγμές ήταν εμφανής  η απογοήτευση του για την εξέλιξη του αγώνα συμπεριφερόμενος περίπου ως Τάκης Τσουκαλάς στο κανάλι του Ολυμπιακού.Κορυφαίες στιγμές οι αναστεναγμοί και το χτύπημα στο τραπέζι στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας..Κάποιοι μιλούν για ωμή πρόκληση που δεν την δικαιολογεί ούτε το γεγονός ότι το κανάλι έχει μόνιμα τους αγώνες του Ολυμπιακού ούτε η έλλειψη διοίκησης στην ΕΡΤ..Περαστικά..

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ

ΜΕGA 17,0
NET     13,4
STAR   6,5
ALPHA 6,1
ANT 1   6,0
SKAI     5,7
ALTER  5,3

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΕΠ ΩΜΟΥ..ΑΡΜ

Ζήτημα χρόνου είναι πλέον να ανοίξουν τα  στόματα υπουργών για την δραματική κατάσταση που επικρατεί στην κρατική μηχανή λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας.
Και θα ανοίξουν με δυσάρεστες ειδήσεις καθώς η συνήθης πρακτική των τελευταίων ετών να "τραβούν" το κάρο οι 750 χιλιάδες φορολογούμενοι που πληρώνουν, θέλοντας και μη φορολογία και εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία καλύπτοντας τις υποχρεώσεις ΟΛΩΝ των υπολοίπων έφτασε στο τέλος της.

EΠΙΤΥΧΙΕΣ !!




ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΛΟΥΝΤΕΜΗ

Kινήσεις για την σωτηρία του σπιτιού του Μενέλαου Λουντέμη αλλά και άλλων μοναδικών πολιτιστικών μνημείων γίνονται τον τελευταίο καιρό σημάδι ότι κάτι αλλάζει.

ΑΝ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΕΙΣ

Τρόπους να επιστρέψουν κάποια από τα χρήματα της παραοικονομίας στη χώρα αναζητά το οικονομικό επιτελείο.
Οι αρχικές σκληρές κορώνες για ολικό πόθεν έσχες και καταγραφή και των χρημάτων που ήταν "παρκαρισμένα" σε καταθέσεις έδιωξαν μεγάλα ποσά στο εξωτερικό.

ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ...ΝΟΥΜΕΡΑ

ΜΕGA 25,3
ALTER 12,9
ALPHA 12
STAR    11,1
ANT 1   9,6
NET      8,2
SKAI    3,3

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

TREILER NEWS


****Tην Ευγενία Μανωλίδου βολιδοσκοπούν στον alpha για την παρουσιάση του show Greek Ιdol.***Νέα είσοδος για την ΕΡΤ Πάνος Κολιοπάνος πρώην διευθυντής της Επικαιρότητας και του Flash.***Πρώτες τριβές για τον Σταύρο Ψυχάρη μετά την ενίσχυση του στον ΔΟΛ. Και στο ΜΕGA μάλλον έχει διαφορετική άποψη από τις οικογένειες Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα για τον πρόεδρο του Δ.Σ. Οι κακές γλώσσες λένε ότι θα έβλεπε με καλό μάτι την αναβάθμιση του Γιάννη Πρετεντέρη σε ρόλο διευθυντή ειδήσεων του καναλιού αλλά το πιθανότερο είναι να παραμείνει η σκέψη, σενάριο*** Αλλά και για το Μέγαρο Μουσικής  το Βήμα εμφανίζει υποψήφιο για την προεδρεία τον Ιωάννη Μάνο αλλά οι φίλοι του Μεγάρου Μουσικής προτείνουν την Λένα Σαββίδη****Επιβεβαιώθηκε η είδηση εισόδου του Ομίλου Λαυρεντιάδη-Κυριακίδη στην Ελευθεροτυπία***Αληθεύει ότι δημοφιλής πρωινή παρουσιάστρια στην τηλεόραση δέχεται συνεχώς προτάσεις για μεταγραφή από  κορυφαία στελέχη δύο άλλων σταθμών;     

Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις τις πρώτες αυτές ημέρες της νέας χρονιάς ήταν ένα βιβλίο που κατέφθασε στα γραφεία μας. Ομως, αυτό που καθιστά ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός είναι ότι το βιβλίο αποτελεί τη «διασκευή» μιας από τις πιο αξιόλογες τηλεοπτικές εκπομπές των τελευταίων χρόνων. Μιλώ για τη «Μηχανή του χρόνου», εκπομπή που ανέδειξε η ιδιωτική τηλεόραση.

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Με στόχο να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του σχηματισμού προεδρείου συνεδριάζαν απο το πρωί τα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Εαν τα τελευταία γεγονότα ασκήσαν καθοριστική πίεση ώστε κάποιοι να κάνουν πίσω θα το μάθουμε τελικά την επόμενη εβδομάδα με κατεύθυνση προς την εκλογή αναλογικού προεδρείου

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Στην Αθήνα έρχεται τις επόμενες ημέρες ο Δημήτρης Χριστόφιας και πάντως πριν το δεύτερο τριήμερο συναντήσεων με τον τουρκοκύπριο ηγέτη για να ληφθουν απο κοινού αποφάσεις με την Ελληνική κυβέρνηση.
Ολα δείχνουν πως στις συναντήσεις αυτές (με τον Ταλάτ) θα κληθούν οι δύο πλευρές να βάλουν τις κόκκινες γραμμές και να κάνουν παραχωρήσεις ώστε να βρεθούν κοντά στην λύση 

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΙΟΥΡΚΑΣ;

Πρόταση της Σιένα για τον Γιούρκα Σειταρίδη εξετάζουν στον Παναθηναικό. Αν και στην παιανία θεωρείται δύσκολο να φύγει τώρα ένας παίκτης που ήρθε μόλις πριν λίγους μήνες δεν είναι λίγοι όσοι βλέπουν θετικά μια τέτοια επιλογή.

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

****Νέες αυξήσεις στα διόδια Αθηνών -Πατρών και στη γέφυρα Ρίου -Αντιρίου κατά 0,10 λεπτά διαμορφώνεται στα 2,90 και 11,80 για το μέσο αυτοκίνητο απο την Δευτέρα.***Μείωση των συνετελεστών μεταβίβασης ακινήτων κατα 3 ποσοσστιαίες μονάδες θα φέρει η αύξηση των αντικειμενικών αξιών*** Και αληθεύει ότι η Νομαρχία Λάρισας προκήρυξε 61 συμβάσεις έργου στις 24 Δεκεμβρίου με λήξη  αποστολής των δικαιολογητικών την 29η του μηνός; Φωτογραφίες...

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ

Ερευνα για την διακρίβωση των αιτίων του θανάτου του Νικου Κακαουνάκη ζήτησε πριν απο λίγο ο προιστάμενος της εισαγγελείας.

ΝΕΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Το διαστημικό τηλεσκόπιο «Κέπλερ» της NASA ανακάλυψε πέντε νέους εξωπλανήτες, ανεβάζοντας πλέον σε πάνω από 400 τους πλανήτες που έχουν βρεθεί έξω από το ηλιακό μας σύστημα, αν και κανένας από αυτούς μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κατάλληλος να φιλοξενεί ζωή.

NOYMEΡΑ ΚΑΙ... ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 26,1
ALTER 15,4
ALPHA  12,0
ANT 1    10,2
STAR       9,7
NET         9,3
SKAI       4,1

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

****Δραματικές διαστάσεις παίρνουν οι εξελίξεις στην Ελευθεροτυπία μετά την αποπομπή του Γιάννη Βλαστάρη ιδίως εαν επιβεβαιωθεί η εξαγορά του 10% μέσω του χρηματιστηρίου****Κάποιοι "βλέπουν¨τον πρώην διευθυντή της Κυριακάτικης να επιστρέφει στην τηλεόραση*** Στην οικογένεια   Βαρδινογιάννη περνά η προεδρία του ΜΕGA*** Εντυπωσιακά νούμερα για τα πρωινά δελτία ειδήσεων του Σκαι το Σαββατοκύριακο***Επικίνδυνα χαμηλή η κυκλοφορία του veto προκαλεί κλυδωνισμούς στην συντακτική ομάδα.*** Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα και με χτυπήματα κάτω από τη μέση των πρώην συνεργατών Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και Σωκράτη Γκιόλια.***Σε εποχή μεγάλων περικοπών μπαίνει το ΑLTER..Μετά τους χαμηλόμισθους φαίνεται ότι  ήρθε η ώρα για τα υψηλά συμβόλαια.Φήμες μιλούν για οδυνηρό κόψιμο εκπομπών και συμβολαίων 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ

Εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την υπόθεση νοσηλείας του δημοσιογράφου, Νίκου Κακαουνάκη,πριν απο λίγο έδωσε η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός», Γ. Μυλωνάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εξέταση του φακέλου δεν προκύπτουν ιατρικές ευθύνες..

Η ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΣΚΙΤΣΑ


ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΡΚΟ

Ετοιμος να προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τους επόμενους πέντε μήνες στον Μάρκο Ματεράτσι είναι ο Παναθηναϊκός.
Το Τριφύλλι θέλει να ενισχύσει την αμυνά του με έναν στόπερ πρώτης γραμμής. Για να δελεάσουν τον 36χρονο διεθνή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα είναι έτοιμοι να του προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι η περίπτωση του «Matrix» είναι δύσκολη και για αυτό το λόγο ρίχνει πολλά χρήματα στο τραπέζι. Το ετήσιο συμβόλαιο του παίκτη στους «νερατζούρι» είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ

ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Κρίσιμη σύσκεψη σήμερα στην Ελευθεροτυπία καθώς απο την ιδιοκτησία της εφημερίδας τέθηκε ζήτημα περικοπών και ενοποίησης του διευθυντικού δυναμικού στο καθημερινό και το Κυριακάτικο φύλλο.

Σήμερα η πρώτη συνάντηση του 2010 για Χριστόφια-Ταλάτ


Η πρώτη συνάντηση των  Χριστόφια και Ταλάτ πραγματοποιείται σήμερα για το νέο χρόνο, στο πλαίσιο των εντατικών τους διαπραγματεύσεων για την επίτευξη συνολικής λύσης του Κυπριακού. Σε κοινή δήλωση, οι δύο άνδρες εξέφρασαν την ισχυρή τους ελπίδα ότι το 2010 θα είναι το έτος επίλυσης του κυπριακού προβλήματος.
Οι Χριστόφιας και Ταλάτ ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες των συναντήσεών τους τον Ιανουάριο, με τις οποίες θα εντατικοποιηθούν οι συνομιλίες: στις 11, 12, 13 και 18, 19, 20 Ιανουαρίου 2010 στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ταγιέ Μπρουκ Ζεριχούν, στην ελεγχόμενη από τα ΗΕ περιοχή στη Λευκωσία.

ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Στο Ντουμπάι, κτυπά απόψε η καρδιά του πλανήτη καθώς ξεκινά η προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης με λαμπερά εγκαίνια του υψηλότερου κτιρίου στον κόσμο.Το βράδυ θα εγκαινιασθεί το κτίριο ύψους 818 μέτρων, που πήρε την πρωτιά κατά 300 μέτρα περίπου από το αντίστοιχο της Ταιβάν.Η κατασκευή του υπερπολυτελους κτιρίου διήρκεσε 5 χρόνια και 3,5 μήνες και κόστισε περίπου 3 δισεκατομμύρια ευρώ.
Διαθέτει περισσότερους απο 160 ορόφους και 57 ανελκυστήρες.

ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ...ΝΟΥΜΕΡΑ

ΜΕGA 18,9
ALTER 16,6
STAR    13,3
ALPHA  13,2
ANT 1    11,2
NET       8,9
SKAI      2,7

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

***Η Ναταλία Γερμανού θα παρουσιάσει το greek idol. 1500 αιτήσεις συμμετοχής τις πρώτες πέντε ημέρες.***Επανεμφάνιση του Χαρη Μπότσαρη με κύπριο επιχειρηματία που φιλοδοξεί να μπεί στα Ελληνικά media.*** Oπως και Γαλλικός όμιλος που γλυκοκοιτάζει προς το Μαρούσι.*** Νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ.Λέτε να βγουν ειδήσεις;***Θα μπορούσαν για παράδειγμα να ιδρύσουν εταιρεία παραγωγών στα πρότυπα των ιδιωτικών καναλιών*** Στο διαδίκτυο απο σήμερα η νέα πύλη της athens voice*** Oλο και πιο κοντά η ΕΣΗΕΑ στο ενδεχόμενο να οριστεί διοίκηση απο το πρωτοδικείο.Η υπομονή του κλαδου έχει εξαντληθεί προ πολλού και πλέον είναι εμφανή και τα λειτουργικά προβλήματα.***Αληθεύει η πρότάση εξαγοράς της Ελευθεροτυπίας απο το ισχυρό δίδυμο Λαυρεντιάδη-Κυριακίδη;     

Γκρίνιες...

Η συμπλήρωση των 100 ημερών πλησιάζει και σε λίγο οι φωνές και οι γκρίνιες για κάποιους υπουργούς θα ακούγονται μέχρι το δρόμο από τους συντρόφους τους.

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ


ΜΕGA 21,1
STAR   14
ALPHA 13
ALTER  12,3
ANT 1   11,9
NET      10,6
SKAI      3,7

"ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ"

***Αύριο ξεκινά το πρόγραμμα δανεισμού της χώρας με την πρώτη δημοπρασία ομολόγων***Στις 18-19 συνεδριάζουν Γιουρογκρουπ και Εκοφίν, ενω στις 16 Φεβρουαρίου θα εγκριθεί το πρόγραμμα σταθερότητας και στις 16 Μαίου θα γίνουν οι έλεγχοι*** Κρίσιμη συνεδριάση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΝ στις 7 Ιανουαρίου***Ποιός βολιδοσκοπεί τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο για την μεγάλη επιστροφή στον Πειραιά; ***Μείωση 15% σε όλους τους μισθούς του ΔΣ των ΕΛΠΕ και των Τάσου Γιαννίτση και Γιάννη Κωστόπουλου***Πρόταση για τον εκλογικό νόμο θα φέρει η Ν.Δ. ήδη ετοιμάζεται εισήγηση απο τον Μάξιμο Χαρακόπουλο και τους συνεργάτες του πολιτικού σχεδιασμού***Ο,5% η αύξηση στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων που δεν ξεπερνούν τα 2000 ευρώ.
Είναι πολλά τα λεφτά Αρη...       

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...

Ο Κώστας Μυλωνάς  η θρυλική φωνή του "χωρίς ανάσα" που έγραψε ιστορία στην αυγή της ιδιωτικής ραδιοφωνίας αφού ξέμπλεξε με τα μπερδέματα που είχε με τη δικαιοσύνη  επανήλθε στα ερτζιανά μεσω του Ατλαντίς 105,2. Καλά ξεμπερδέματα...

ΤΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο με 620 ευρώ έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν οι κάτοικοι της Οκλαχόμα πρόκειται για το kandi coco κινεζικής τεχνολογίας και δείχνει σαν το διδυμο αδελφάκι του smart. Τρέχει με ταχύτητα 40 χιλιομέτρων και ως ηλεκτρικό έχει αυτονομία 100 χιλιομέτρων. Η τιμή ισχύει μόνο για την Οκλαχόμα λόγω των φοροαπαλλαγών που έχει θεσπίσει...