Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΜΕDIA TREILER

****Ερχεται νέα ηχηρή αποχώρηση επιτελικού στελέχους απο την εφημερίδα VETO***Φουντώνουν εκ νέου τα σενάρια για τη μετατροπή του καναλιού 9 σε θεμα channel με ταυτόχρονη ενεργοποίηση παλιών συνεργατών του Δημήτρη Κοντομηνά από τον apha και αποχώρηση απο τον ΑNT 1 του Θέμου Αναστασιάδη***10 εκατ ευρώ το χρόνο οι μέχρι τώρα περικοπές Γερουλάνου στην ΕΡΤ*** Ερχονται στον ΣΚΑΙ οι μεγάλοι Ελληνες της τέχνης. Οι εκπομπές και οι ψηφοφορίες θα αρχίσουν την άνοιξη και οι τηλεθεατές θα επιλέξουν μεταξύ των θεοδωράκη,Κάλλας,Ρίτσου,Ελύτη,Καζατζάκη,Χαντζηδάκι,Παλαμά, Μερκούρη,Καβάφη και Σεφέρη***Ριάλιτυ με νταντάδες απο τον alpha τη νέα περίοδο***Και στο internet η Τατιάνα Στεφανίδου στο tatianasteam.gr*** Ποιοί ονειρευονται την επιστροφή τους στον ANT1 μετά την ανάληψη της διεύθυνσης από τον Στρατή Λιαρέλη;   

200.000 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗ

Φόβους ότι ο απολογισμός των νεκρών από το σεισμό μπορεί να φθάσει τις 200.000 εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών της Αϊτής. Εάν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις θα σημαίνουν ότι το πλήγμα αυτό θα είναι ένα από τα 10 χειρότερα στην ιστορία. Στην Ελλάδα ο ΣΚΑΙ 100,3 ετοιμάζει ραδιομαραθώνιο για την ενίσχυση των πληγέντων

NOYMΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ

ΜΕGA 25,8
ALTER  16,4
ALPHA 11,5
ANT1     8,8
STAR     8,5
NET       7,2
SKAI      3,5

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

PORTALS BLOGS & ...ΝΟΥΜΕΡΑ


Αυτή είναι η σειρά των blogs και των sites στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία της alexa.Στη λίστα είναι μόνο ενημερωτικές σελίδες.

8.   Τroktiko.blogspot.com
10.  in gr
11. sportfm.gr
12.  sport24.gr
15.  zougla.gr
18.  contra.gr

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

Στις εθνικές οδούς βγήκαν τα πρώτα τρακτερ των αγροτών. Σε όλη τη βόρεια Ελλάδα τα τρακτερ προωθούνται προς τους κόμβους θέλοντας οι αγροτες με αυτό τον τρόπο να πιέσουν για διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ

Στην Αθήνα για κρίσιμες διαβουλεύσεις  με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για το Κυπριακό ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δ. Χριστόφιας.Λίγο πρίν το κρίσιμο τριήμερο των συναντήσεων με των Ταλατ και έχοντας σαφές πλαίσιο των Τουρκικών προτάσεων ο Δημήτρης Χριστόφιας θέλει τη σύμφωνη γνώμη και των Ελλαδιτών πολιτικών για τις επόμενες κινήσεις του .

ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το μεταναστευτικό ζητά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Στόχος δεν είναι τόσο η κυβέρνηση που έχει ξεκάθαρη θέση  και πιθανά και την στήριξη της αριστεράς αλλά η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά που αρκετοί βουλευτές φλερτάρουν με την ρητορική του ΛΑΟΣ. Η στάση που θα τηρήσει ο νέος πρόεδρος θα κρίνει πολλά για τους παραξηγημένους ενοίκους της πολυκατοικίας.. 

ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Σε τρεις συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του διευθύνοντος συμβούλου του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» και «Σίγμα», Άντη Χατζηκωστή, προχώρησε χθες η κυπριακή αστυνομία.
Oι τρεις είναι σεσημασμένοι, καθώς απασχολούσαν την αστυνομία και για άλλες υποθέσεις. Πρόκειται για άτομα που φαίνεται να συσχετίζονται μεταξύ τους και τα άλλοθί τους «έσπασαν» ουσιαστικά μετά την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, που εξασφάλισε την Πέμπτη η Αστυνομία για πέντε πρόσωπα.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ

Ορατή στην κεντρική και ανατολική Αφρική, αλλά και σε τμήματα της Ασίας είναι σήμερα η δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου, η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη της τρίτης χιλιετίας .

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 21,4
ALTER  20,4
ALPHA  12
STAR     9,8
ANT 1    8,7
NET        5,5
SKAI      2,7

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ


«Προς: Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλο Γερουλάνο

Κοιν.: Πρόεδρο ΕΡΤ  Κοιν: Γραφείο Πρωθυπουργού
Θέμα: Κείμενο Διαμαρτυρίας για ΕΡΤ
Με το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα θα θέλαμε να σας καταθέσουμε το παρακάτω κείμενο διαμαρτυρίας το οποίο μέσα σε διάστημα μόλις μία εβδομάδας υπέγραψαν σχεδόν 9000 συμπολίτες μας, όλων των πολιτικών και οπαδικών αποχρώσεων.

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΟ

Επιχείρηση με νεαρές χορεύτριες έστησαν τρεις Ελληνες μαστρωποί στα Γιάννενα με την "βιτρίνα" στριπτιζάδικου. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ανάμεσα στους οποίους οι ιδιοκτήτες του καταστήματος που λειτουργούσε παράνομα και ως οίκος ανοχής και 13 αλλοδαπές που ικανοποιούσαν τις ερωτικές επιθυμίες των πελατών.

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

Στον κύκλο των μετόχων του Σίγμα κινούνται αποκλειστικά οι έρευνες του τελευταίου 24ώρου, καθώς έχουν προκύψει συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία. Τηλεφωνικές συνδιαλέξεις ενός μετόχου με άτομο του υποκόσμου ίσως αποτελέσει κλειδί για την εξέλιξη των ερευνών και τη διενέργεια συλλήψεων

EΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΗ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ

Σε επέμβαση κήλης και προστάτη υποβλήθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ. Η διαδικασία, που ήταν απόλυτα επιτυχής, διήρκεσε δυόμισι ώρες και έγινε σε πανεπιστημιακή κλινική του Έσσεν στη Γερμανία. Στο πλευρό του ομοσπονδιακού τεχνικού ήταν η σύζυγός του, Μπεάτε, η οποία επιβεβαίωσε μιλώντας στην «Bild» πως όλα κύλησαν ομαλά προσθέτοντας πως ο «Χερ Ότο» βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ

Πρεμιέρα για την ψηφιακή εκπομπή σήμερα στην θεσσαλονίκη. Η εταιρεία digea μετά την περιοχή της κορινθίας αναλαμβάνει δράση και στην κεντρική Μακεδονία. Απο σήμερα οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθουν όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας με ψηφιακό σήμα

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Στις αρχές Φεβρουαρίου η επιστροφή της Ελλης Στάη στα ερτζιανά. Μέσα απο τη συχνότητα του flαsh επανέρχεται στο ραδιόφωνο λίγες εβδομάδες μετά τη δημιουργία της ιντερνετικής πύλης αλλά και την έναρξη διαπραγματεύσεων επιστροφής και στην τηλεόραση..

NOYMEΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 26
ALTER  14,5
ALPHA  13,7
STAR       9,4
NET        8,6
ANT 1    7,7
SKAI      3,3

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ


Ο Βασίλης Μπίτσης αναλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα προσωρινά, τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης στην ΕΡΤ, αντικαθιστώντας τον Γ. Λαμπράκο, ο οποίος αποχώρησε προ δύο ημερών.

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΟ

Η ανακοίνωση του σωματείου που ανακοινώνει την συγκρότηση σε σώμα με τα από εφτά μήνες αναμονής :

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συγκροτήθηκε σήμερα σε Σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Πάνος Σόμπολος
Γεν. Γραμματέας: Αντώνης Νταβανέλλος
Α’ Αντιπρόεδρος: Νανά Νταουντάκη
Ταμίας: Δημήτρης Κουμπιάς
Β’ Αντιπρόεδρος: Εννυ Μαγιάση
Το Δ.Σ. αποφάσισε να οδηγήσει τον Κλάδο σε εκλογές για να δώσει διέξοδο στην κρίση, που τους τελευταίους μήνες μαστίζει την Ενωση.
Η πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση ορίζεται στο 1ο 10ήμερο του Μαρτίου, όπου το Δ.Σ. θα προτείνει ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών.
Στο μεταξύ διάστημα, το Δ.Σ. θα εξαντλήσει τις προσπάθειες για να ανταποκριθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κλάδος.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΕ



Πίνακας του Κλοντ Μονέ, που είχε κλαπεί το Σεπτέμβριο του 2000 από το εθνικό μουσείο του Πόζναν, ανέφεραν ότι βρήκαν οι αστυνομικές Αρχές της χώρας. Ο κλέφτης είχε κόψει τον πίνακα αντικαθιστώντας τον με ένα χάρτινο αντίγραφο

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΕΡΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;

Τις πιθανότητες επιστροφής του Νέρι  Καστίγιο στον Ολυμπιακό εξέτασαν παίκτης  και διοίκηση κατά την επίσκεψη του στα γραφεία του συλλόγου. Συμφωνα με πληροφορίες η πρόταση θα είναι 1 εκατ ευρώ για να παίξει δανεικός  για τους επόμενους 18 μήνες στον Ολυμπιακό

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ


Ακόμα και σε χιλιάδες μπορεί να ανέρχονται οι νεκροί από τον σεισμό 7 Ρίχτερ στην Αϊτή, ενώ μεγάλο μέρος της πρωτεύουσας Πορτ ο Πρενς έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Ήταν ο χειρότερος σεισμός που έχει πλήξει τη φτωχότερη χώρα του δυτικού ημισφαιρίου τα τελευταία 200 χρόνια.

ΟΙ 100 ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ)


ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

AΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ


ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ Η ΕΣΗΕΑ

Αίτημα στο Πρωτοδικείο για προσωρινή διοίκηση στην ΕΣΗΕΑ εάν δεν υπάρξει λύση στο θέμα της συγκρότησης του Δ.Σ. σε σώμα στην συνεδρίαση της Πέμπτης, σκοπεύουν να υποβάλλουν οι: Θ. Πατρικαρέας και Μ. Λέτσα, συνταξιούχοι.  Για πρώτη φορά στα χρόνια του σωματείου υπάρχει κίνδυνος να υπάρξουν  σημαντικά ταμειακά και θεσμικά προβλήματα αποα την εμμονή κάποιων να συνυπάρξουν σε προεδρείο μόνο υπο την ιδιότητα του προέδρου  

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ

Ο Γιώργος Ταμπακόπουλος μέχρι σήμερα διευθυντής του ΑΠΕ θα είναι ο νέος διευθυντής του ραδιοφώνου του ΑΝΤ 97,2. Ο όμιλος προσανατολίζεται σε ανάσταση του άλλοτε κραταιού ραδιοσταθμού που όμως μετά τις απολύσεις βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Συμμαχίες που θα σώσουν την Ελληνική αγορά ομολόγων αναζητά τώρα η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους διεθνείς οίκους Νοmura, jp Morgan και goldman sachs για την εξεύρεση μεγάλων επενδυτών που θα δώσουν σωσίβιο στην Ελληνική οικονομία.

ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗ

Σε εκατοντάδες ανέρχονται οι νεκροί από το φονικό σεισμό μεγέθους 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που χτύπησε την Αϊτή, ενώ μεγάλο μέρος του Πορτ ο Πρενς, της πρωτεύουσας του νησιού, έχει καταστραφεί ολοσχερώς.
Η ισχυρότατη σεισμική δόνηση, καθώς και ισχυροί μετασεισμοί που έπληξαν την φτωχή αυτή χώρα της Καραϊβικής - κατέστρεψαν δεκάδες κτίρια στο κέντρο της πρωτεύουσας και προκάλεσαν ζημιές σε εκατοντάδες άλλα.
. «Νομίζω ότι είναι πραγματικά μια καταστροφή μεγάλων διαστάσεων», δήλωσε ο πρεσβευτής της Αϊτής στις Ηνωμένες Πολιτείες,στο CNN.
Ο σεισμός, σύμφωνα με έναν ανταποκριτή, διήρκεσε πάνω από ένα λεπτό, κατ' άλλους αρκετά δευτερόλεπτα. 
Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το προεδρικό μέγαρο, η βουλή και αρκετά υπουργεία υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Σύμφωνα με τον πρεσβευτή της Αϊτής στις Ηνωμένες Πολιτείες ο πρόεδρος Ρενέ Πρεβάλ και η σύζυγός του είναι σώοι.Δείτε το βίντεο:

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 21,4
ALTER  16,6
ALPHA  11,5
STAR      10
ANT 1     7,8
NET        6,6
SKAI       3,2

ΜEDIA TREILER

***Επιστρέφει η Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση; Εχει δεχθεί πρόταση για την παρουσίαση του greek idol ή απλά είναι το νέο πρόσωπο που ρίχνει το κανάλι στο παιγνίδι της δημοσιότητας;**** Ετοιμο το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Μικρή παράταση για τον πρόεδρο του οργανισμού μετά τις τριβές μεταξύ των συναρμοδίων υπουργών***Ε μετά θα πάρει σειρά το ΑΠΕ***Αγωνία για τις εξελίξεις στο Αlter*** Σημαντικές μετακινήσεις στην επισκεψιμότητα των sites και των blogs. Σε λίγες ημέρες η λίστα.***Διαδικτυακή επέκταση στην Κύπρο αναζητά ο Νικος Ευαγγελάτος*** Στην πίστα του internet μπαίνει και η real news με νέο ιστότοπο.Θα γίνουν μεγάλες μάχες !! ***Πρώτη νίκη του θέμου στη μάχη της τηλεθέασης κόντρα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο..           

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ 100 ΠΡΩΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Τον απολογισμό των 100 πρώτων ημερών θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός στο Ζάππειο σε μια συμβολική κίνηση κοινωνικής λογοδοσίας όπως υποστήριζε από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Η ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ANT 1

Η νέα ηγετική ομάδα του ANT 1 σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού πριν απο λίγο:  Ο Στρατής Λιαρέλλης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, με άμεσους συνεργάτες τον Ανδρέα Παναγόπουλο ως Διευθυντή Ειδήσεων και τον Βασίλη Πελέκη ως Διευθυντή Σύνταξης.

ΠΑΛΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΜΠΑΝΕΣ

Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι «ALPHA» για την εκπομπή «Δέστε τους», σχετικά με την προβολή σκηνών τρόμου και προστασία ανηλίκων, καθώς οι βίαιες σκηνές προβλήθηκαν σε ώρα παιδικής τηλεθέασης.
Τριάντα χιλιάδες ευρώ πρόστιμο επέβαλε το ΕΣΡ στο τηλεοπτικό κανάλι «ΑΝΤ1» για την εκπομπή «Ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ», σχετικά με την απεικόνιση ασυνήθιστων εργαλείων ή μεθόδων, που μπορεί να προκαλέσουν πόνο ή κίνδυνο, όπως αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης.
Επίσης, 15.000 ευρώ στον καθένα επέβαλε το ΕΣΡ στους τηλεοπτικούς σταθμούς «ALTER» και «STAR» για μετάδοση αποσπασμάτων από την εκπομπή του «ANT1» «Ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ».

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ

Πρόταση εξόδου απο το αδιέξοδο θα φέρει η δημοσιογραφική ενότητα ώστε να λήξει η πολύμηνη ομηρία του κλάδου:
Η πρόταση αναλυτικά:
Την παραίτηση και των 11 μελών του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ – ή τουλάχιστον 6 εξ αυτών –, θα προτείνει η «Δημοσιογραφική Ενότητα», δια του εκπροσώπου της Δημήτρη Κουμπιά, ούτως ώστε ο κλάδος να οδηγηθεί σε εκλογές για ξεπεραστεί το οκτάμηνο αδιέξοδο της ακέφαλης και υπολειτουργούσας Ένωσης Συντακτών. Και πρέπει να παραιτηθούν 6, ώστε με τους 5 εναπομένοντες να μην υπάρχει απαρτία για να λειτουργήσει το Συμβούλιο και να εκλέξει προεδρείο μειοψηφίας.

ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

Νέα υποχώρηση για την κυβέρνηση μετά την τροπολογία για τις γονικές παροχές και στην υπόθεση της αύξησης των τσιγάρων. Ο γγ του υπουργείου Δημήτρης Γεωργακόπουλος παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη και οι αυξήσεις στους φόρους θα επανεξεταστούν απο νέα βάση...

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ ΣΤΟ ΧΑ

Μάτωσε το Ελληνικό χρηματιστήριο και κυρίως οι τράπεζες μετά τις δηλώσεις του νέου επιτρόπου οικονομικών υποθέσεων της Κομισιόν, Όλι Ρέν, και την  έκθεση καταπέλτη της ΕΕ για τα δημοσιονομικά που ενισχύει την ανυποληψία για τα ελληνικά στατιστικά στοιχεία.Ακόμη οι σκέψεις του οικονομικού επιτελείου για επιβολή φόρου σε εταιρίες που απαλλάσσονται από ΦΠΑ πιέζουν την εγχώρια αγορά και κυρίως τις τράπεζες που χάνουν αυτή τη ώρα 8% μεσοσταθμικά

AKΡΙΒΗ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ

Ποσό ύψους 1,6 δισ. ευρώ άντλησε το Δημόσιο από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων  που πραγματοποιήθηκε σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους , επιτυγχάνοντας τον στόχο του με υψηλότερο, ωστόσο, κόστος.
Η απόδοση στη δημοπρασία των εντόκων γραμματίων διάρκειας 52 εβδομάδων διαμορφώθηκε στο 2,20% από 0,91% στην προηγούμενη έκδοση του Οκτωβρίου.

ΒΛΑΚΕΣ ή ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;

Eτοιμοι να απολύσουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι οι μέτοχοι της ΑΕΚ με πρόσχημα την πολυ κακή πορεία της ομάδας. Ο ουσιαστικός λόγος της αποδέσμευσης είναι πως σταδιακά φαίνονται πλέον καθαρά οι λανθασμενοι χειρισμοί των διοικούντων σε μια σειρά ζητήματα της ομάδας,σε αντίθεση με τις εισηγήσεις του Μπάγεβιτς. Τυχόν απόλυση του ίσως και σήμερα θα πισωγυρίσει την ομάδα καθώς όση δουλειά έγινε το τελευταίο 1,5 χρόνο  θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. Πρόκειται για εγκληματικό λάθος εκτός και αν κάποιοι θέλουν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να βρεί ξανά προπονητή... 

ΕΦΥΓΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ

Αποδεκτή έγινε η προ δύο μηνών παραίτηση του Γιώργου Λαμπράκου, από τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ από τον Π. Γερουλάνο.

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΚΟΡΜΟΔΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Απίστευτες καταστάσεις στο σμαραγδένιο νησί. Αγνωστοι έκλεψαν τα κορμοδέματα απο πληγείσες περιοχές όπου καταστράφηκαν μεγάλες δασικές εκτάσεις για να τα πουλήσουν ως καυσόξυλα. Την υπόθεση ανέλαβε να ξεδιαλύνει η δικαιοσύνη

KAΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο Λ ΚΥΡΚΟΣ

Μια παροδική δυσφορία από το φαγητό ήταν και πέρασε για τον ιστορική ηγέτη της Αριστεράς Λεωνίδα Κύρκο η χθεσινή περιπέτεια που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.Προληπτικά λόγω του επιβαρυμένου καρδιολογικού ιστορικού και του προχωρημένου της ηλικίας τουπαραμένει προληπτικα στο νοσοκομείο. Ο Λεωνίδας Κύρκος εξέφρασε την ικανοποίησή του από την επιτυχία της εκδήλωσης όπου πρότεινε κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ- Ανανεωτικής Αριστεράς.

ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ....

Κουραστική κατάντησε η εορταστική καμπάνια του MEGA για την συμπλήρωση των 20 χρόνων. Οι ατέλειωτες επαναλήψεις των ίδιων διαφημιστικών φθείρει συμπαθή πρόσωπα καθώς  μεταβάλει προς το χειρότερο την εικόνα τους όπως ο συμπαθέστατος Ηλίας Μαμαλάκης που όμως με τη επαναλαμβανόμενη περιγραφή του καναλιού ως ζουμερής εικοσάρας "καταντά" περίπου ως γέρος στο πάρκο που θαμπώνεται απο τις πιτσιρίκες... Η υπερβολή αυτοσαρκάζεται και από κάποιους στο κανάλι όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης στο τρέηλερ της σχετικής εορταστικής εκπομπής που πήρε παράταση...Το πολύ το κύριε ελέησον ... 

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 22,4
ALTER  16,1
ALPHA 12,9
ANT 1    12,3
STAR     9,5
NET       7,4
SKAI     2,7

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΡΚΟΣ

Μια ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Αίγλη του Ζαππείου ο Λεωνίδας Κύρκος τον οδήγησε πριν από λίγο στο Iπποκράτειο νοσοκομείο για εξετάσεις. Tα αποτελέσματα δεν έδειξαν κατι ανησυχητικό και παρέμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο

DEALS & POLITICS

****Πρώτη δημοπρασία ομολόγων για το Ελληνικό δημόσιο ύψους 2 δις ευρώ *** Ερχεται σήμερα η απάντηση της ΕΚΤ για το νομοσχέδιο  με τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες. Την Τετάρτη θα κατατεθεί το  νομοσχέδιο στη βουλή***42 εργαζόμενοι έκαναν τελικά χρήση της εθελουσίας εξόδου στον ΟΛΠ παρά την παράταση του μέτρου***Στα 5,40 το πακετο τα τσιγάρα βλέπει η ομοσπονδία Περιπτέρων και Καπνοπωλών Ελλάδος το πακέτο που σήμερα κοστίζει 3,20 ***Σε καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση Χριστόφια-Ταλάτ***Στόχος να ανοίξουν τα Τέμπη πριν το Πάσχα έχει το υπουργείο υποδομών ***   Τη διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου ώστε να προσδιοριστεί το ακριβές ύψος των οφειλών του ΕΟΤ ζήτησε η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Αντζελα Γκερέκου.

 

ΝΕΟ ΘΥΜΑ

Μια αρσενική αρκούδα, ηλικίας 7 ετών και βάρους περίπου 110 κιλών, βρήκε ακαριαίο θάνατο τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου, σε σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό αυτοκίνητο στην περιοχή Ελάτης Τρικάλων.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΟΔΕΑΠ

Η απάντηση των μελών του ΔΣ του ΕΟΔΕΑΠ για την περικοπή των επιδομάτων:
Συνάδελφοι,
Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς έλαχε σε μας ο κλήρος να πράξουμε δυσάρεστα, αλλά κατά συνείδηση και υπεύθυνα. Σήμερα θέλουμε να πούμε κάτι σοβαρό. Μια πικρή αλήθεια στους συναδέλφους, εν ενεργεία και συνταξιούχους, που μας εμπιστεύτηκαν τον περασμένο Μάιο και μας ανέδειξαν στη διοίκηση του Οργανισμού μας, για τη διετία 2009-2011.

ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ;

Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης έδωσε ο μανατζερ του Νάτσο Σκόκο  Παύλος Διαννής στο Νova sporfm στέλνοντας μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση...

H ΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΘΜΟ;

Ενα απο τα ισχυρά του χαρτιά κινδυνεύει να χάσει το ΑLTER τους επόμενους μήνες. Το συμβόλαιο της Αννίτας Πάνια λήγει και η ίδια το σκέφτεται σοβαρά να ακουλουθήσει στον ΑLPHA τον Νίκο Καρβέλα

ΕΚΤΟΣ VETO O ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΛΑΣ

Αποχώρησε ο Θανάσης Λάλας από το εκδοτικό σχήμα της εφημερίδας VETO με δική του πρωτοβουλία. Ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε  την απόφασή του προς την υπόλοιπη συντακτική ομάδα (Μουλίνο, Ζαγοριανίτη, Τριανταφυλλόπουλο) που έχει την ευθύνη της διεύθυνσης της εφημερίδας.

ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ

Στο τέλος Φεβρουαρίου θα έχει γίνει νόμος του κράτους το φορολογικό νομοσχέδιο όπως θα ανακοινώσει αύριο με τις διορθωτικές του δηλώσεις ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Στόχος να αποφευχθούν οι δυσάρεστες επιπτώσεις που έχουν προκύψει τόσο απο τις ανακοινώσεις για τις γονικές παροχές όσο και μια σειρά άλλων μέτρων που "παγώνουν" την αγορά

KAΡΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Με μαγνητική κάρτα  ώστε να χρεώνεται κατευθείαν στον ΑΦΜ του αγοραστή θα δίνονται οι αποδείξεις απο το 2011 ενώ οι καταστηματάρχες θα πρέπει να αποδίδουν συγκεντρωτικές καταστάσεις ανά τρίμηνο στην εφορία. Στόχος των επιτελών του υπουργείου οικονομικών είναι να μπει φραγμός στο εμπόριο αποδείξεων αλλά και στις παράνομες ταμειακές που μέσα σε 10 μέρες έκαναν την εμφανιση τους