Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΈΜΒΑΣΗ ΑΜΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ

H Βίκυ Χατζηβασιλείου φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Nitro”. Επέλεξε όμως να ανοίξει μέτωπα:  «Νομίζω ότι το κυρίαρχο συναίσθημα που σε οδηγεί στην πλαστική είναι η ανασφάλεια. Από την άλλη, το καταλαβαίνω για κάποιες γυναίκες που εργάζονται στην τηλεόραση, όπως η κυρία Τρέμη. Η εμφάνιση είναι κομμάτι της δουλειάς. Ίσως, όταν φτάσω κι εγώ στην ηλικία της, να σκεφτώ σοβαρά να κάνω μια επέμβαση. Αλλά έχω πολλά χρόνια μπροστά μου, οπότε αυτή η συζήτηση είναι πολύ πρώιμη και χαίρομαι που μπορώ να μαζεύω τα μαλλιά μου και να φαίνονται όλα» δήλωσε η παρουσιάστρια του «Πάμε πακέτο».

ΜΕΤΡΑ ΜΕΡΕΣ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


Πληθαίνουν οι ενδείξεις πως η επιλογή του Σωκράτη Ξυνίδη δεν ευτύχησε στο ΠΑΣΟΚ. Ο προβληματισμός φαίνεται να περνά από τα μικρομεσαία στελέχη προς την κορυφή του κινήματος.

ΘΑ "ΧΑΘΕΙ" ΚΑΙ Η ΚΥΨΕΛΗ;

Ηταν αναμενόμενο καθώς τους τελευταίους μήνες το όριο της Πατησίων φαινόταν να έχει "χαθεί" και το κύμα των μεταναστών να "καταλαμβάνει¨" την Κυψέλη μια περιοχή που δεν είχε υποστεί μέχρι τώρα την υποβάθμιση άλλων περιοχών του κέντρου.Το κλίμα αγανάκτησης φουντώνει ενώ μεγαλώνει το ρεύμα όσων αφήνουν την γειτονιά τους για άλλη περιοχή.

ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛ

Το πρόγραμμα της εθελουσίας εξόδου που ανακοινώθηκε στα ΝΕΑ και  αφορά όλους τους εργαζόμενους  κλιμακώνεται σε έξι κατηγορίες:
Όσοι έχουν ήδη κατοχυρώσει τη συνταξιοδότηση λαμβάνουν την αποζημίωση κατά 100%
Όσοι χρειάζονται δυο έτη για τη συνταξιοδότηση τους λαμβάνουν την αποζημίωση συν  μπόνους 5 μισθούς ανά έτος μέχρι της συνταξιοδότησης ενώ καλύπτεται και το κόστος  αυτασφάλισης
Όσοι έχουν υπηρεσία άνω 20 χρόνων λαμβάνουν  αποζημίωση και μπόνους 9 μισθούς.
Εργαζόμενοι από 15 ως 20 χρόνια λαμβάνουν την αποζημίωση συν επτά μισθούς μπόνους
Εργαζόμενοι από 10 ως 15 χρόνια λαμβάνουν  αποζημίωση συν 5 μισθούς μπόνους
Εργαζόμενοι κάτω των 10 ετών δουλειάς λαμβάνουν διπλή αποζημίωση.
Αντίστοιχο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί για το Βήμα αλλά και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του ΔΟΛ.

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 21,3
ALTER  13,5
STAR     13,2
ALPHA  10,8
ANT       9,2
NET        8,2
SKAI      5,3

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Της  Έλενας Λάσκαρη
(από ΤΑ ΝΕΑ)
Διορθώσεις στη σύνδεση του αφορολογήτου των €12.000 με αποδείξεις, με καθιέρωση περισσότερων συντελεστών και κλιμακίων απαιτούμενων αποδείξεων ανάλογα με το εισόδημα, ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών πριν αναρτήσει το φορολογικό νομοσχέδιο για δημόσια διαβούλευση, στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Υπέρ της κλιμάκωσης των απαιτούμενων αποδείξεων ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος τάχθηκε χθες μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο γενικός γραμματέας φορολογικών θεμάτων του υπουργείου... Οικονομικών Δ. Γεωργακόπουλος, τονίζοντας πως «θα πρέπει να ξεκινά με συντελεστές από το 15% και να φθάνει στο 40% και οι κλίμακες να μην είναι τρεις αλλά επτά».

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ

KOΡΥΦΩΝΕΤΑΙ το κλίμα ανησυχίας και ανασφάλειας στον ΔΟΛ μετά τις ανακοινώσεις για εθελούσια έξοδο στα Νέα ενώ αντίστοιχη πρωτοβουλία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και απο το Βήμα. Το ενδεχόμενο της απόλυσης φοβίζει τεχνικούς και διοικητικούς  υπαλλήλους στον οργανισμό καθώς στόχος είναι η εξοικονόμηση κόστους κατά 20%.

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 23,7
ALTER  15,6
ALPHA  13,1
ANT       10,9
STAR      9,5
NET        4,0
SKAI      3,1

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Ο Μ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Για δύο κακουργήματα παραπέμπεται ο ιδιοκτήτης του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μίνωας Κυριακού, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου.  Αφορά στην  υπόθεση της καταπάτησης αιγιαλού στον Άγιο Αιμιλιανό στο Πορτο Χέλι. Σύμφωνα  με την ομόφωνη πράξη του Εισαγγελέα Εφετών ο Μίνωας Κυριακού θα δικαστεί στις 9 Δεκεμβρίου  για απόπειρα απάτης στο δικαστήριο, για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση, καθώς και για την αυθαίρετη μεταβολή αιγιαλού και την παράνομη κατάληψη δημοσίου κτίσματος. Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όποιος έχει παραπεμφθεί σε δικαστηριο αμετάκλητα ή και τελεσίδικα για κακούργημα δεν μπορεί να κατέχει καμία αθλητική ιδιότητα

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΟ ΤΟ TROKTIKO
Αφορά στο σκάνδαλο siemens και η συνομιλία μας λέει με λίγα λόγια:
1).Οι πολιτικοί τα έπαιρναν για λογαριασμό των κομμάτων
2).Ο Χριστοφοράκος επιτίθεται στον Καρατζά επειδή είναι νεκρός και δεν μπορεί να αντιδράσει!!! Και αναφέρει ότι θα πει άλλα δύο ονόματα που βρίσκονται στην δύση της καριέρας τους.
3). Αναφέρεται σε ένα ραντεβού που είχε με την Μπακογιάννη , όταν ήταν υπουργός εξωτερικών(επί Καραμανλή) στο Μόναχο.
4). Προσπαθεί να πει όσο το δυνατόν μικρότερα ποσά ότι έδωσε για να μην έχει πρόβλημα με την δικαιοσύνη.
5). Λέει ότι ο Καράβελας πλήρωσε δημοσιογράφους για να τον προστατεύσουν.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ (αν και δεν έχει νόημα αφού είναι στα Γερμανικά και υπάρχουν τα κυριότερα σημεία της απομαγνητοφώνησης)
Τα συμπεράσματα θα τα...
βγάλετε μόνοι σας. Το video είναι ανεβασμένο στο διαδίκτυο και έτσι επειδή το δημόσιο συμφέρον το επιτάσσει το δημοσιοποιούμε.
Η ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:
"Δικηγόρος:
Αν ασχοληθεί η εισαγγελία: Απόφαση, Ποινή, Παραγραφή. Τότε δεν θα μπορούν πια οι Έλληνες να ασχοληθούν με αυτό, για να σας το πω λίγο πιο απλά. Υπήρχαν 10 σημεία/αδικήματα από τα οποία τα 7 έχουν παραγραφεί.
Χριστοφοράκος:
… Έχουν λοιπόν 10 σημεία, τα 7 έχουν παραγραφεί, άρα δε γίνεται να με εκδόσουν για αυτά.

ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΙΚΕΣ;

Σε νέες επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από αύριο Παρασκευή έως και την Τετάρτη προχωρούν οι τελωνειακοί, την ώρα που ήδη παρουσιάζονται προβλήματα στην αγορά καυσίμων.
Οι εργαζόμενοι στα τελωνεία αντιδρούν στην περικοπή των επιδομάτων τους, στο πλαίσιο των μέτρων της κυβέρνησης για τη δημοσιονομική εξυγίανση.

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ;

Την παραπομπή σε δίκη του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Ασπίς, Παύλου Ψωμιάδη, με την κατηγορία της πλαστογραφίας ζήτησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Βαγγέλης Ιωαννίδης.
Η υπόθεση αφορά την πλαστή εγγυητική επιστολή ύψους 550 εκατομμυρίων ευρώ που προσκόμισε ο κ. Ψωμιάδης στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης.

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ



Κλίμα αναστάτωσης και ανασφάλειας επικρατεί στα ΜΜΕ καθώς πυκνώνουν τα σύννεφα στην οικονομία και τα σχέδια συρρίκνωσης μπαίνουν σε εφαρμογή σε ένα κλάδο που βρίσκεται σε πτωτική πορεία μετά τους ολυμπιακούς αγώνες. Ηδη σε δύο ισχυρούς ομίλους με μεγάλες εφημερίδες άρχισαν οι πρώτες αψιμαχίες




ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ;











Μόνο τα blogs ( troktiko,nonews-news,fimotro,trelokouneli) και το δελτίο του Σκαι αναφέρθηκαν στην μυστηριώδη υπόθεση της αυτοκτονίας εφοριακού στο Λαγονήσι, οποίος είχε εμπλοκή στην σκοτεινή υπόθεση των εικονικών τιμολογίων του alter..
Εξελίξεις θα υπάρξουν σήμερα καθώς ο εφοριακός άφησε επιστολή στην οποία αναφέρονται στοιχεία που εμπλέκουν πρώην υπουργό επί κυβερνήσεων Καραμανλή

ΜΠΑΡΑΖ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


Εντονος προβληματισμός στην ηγεσία της αστυνομίας από την αυξανόμενη εγκληματικότητα ημέρα με την ημέρα. Μόνο χθες έγιναν 11 ληστείες στην περιοχή της Αττικής ένα μόλις 24ωρο μετά το μακελειό στον Βύρωνα

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 22,6
ALTER 16,1
ALPHA  9,8
ANT 1    9,7
STAR     9.0
NET       8,9
SKAI     5,4

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Μια θέση στάθμευσης αυτοκινήτου στάθηκε η αφορμή, για να κόψει με τσεκούρι το αυτί του νεαρού γείτονα του ένας 42χρονος κάτοικος Ρεθύμνου. Με το ίδιο «όπλο» τού επέφερε τραύματα στο κεφάλι και στη μύτη.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΔΝΤ

Το ενδεχόμενο προσφυγής της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξετάζει η κυβέρνηση,και για αυτό θα συζητήσει σήμερα ο πρωθυπουργός με τον Αντωνη Σαμαρά όσο και τον Γιώργο Καρτζαφέρη, σύμφωνα με πληροφορίες.Οι πιέσεις που ασκούνται από αξιωματούχους της Ε.Ε. στη Ελλάδα για νέα σκληρά μέτρα, όπως η περικοπή  14ου μισθού, είναι ιδιαίτερα ασφυκτικές αλλά θα προκαλέσουν κοινωνική έκρηξη και πολιτική ρευστότητα κάτι που δεν αποδέχεται ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Eκτακτο άτυπο υπουργικό συμβούλιο με θέμα την οικονομία σε λίγο στου Μαξίμου όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις καθώς για πολλοστη φορά κρίνεται ότι θα χαθεί η μάχη επικοινωνιακά πριν ακν δοθεί.. Ηδη απο την περιοκοπή του 14 ου μισθού οι ξένοι πέρασαν στην περικοπή και του 13 ου μισθού..
Νωρίτερα θα υπάρξει συνάντηση του Γιωργου Παπανδρέου  με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου

MEDIA TRAILER


****Κόστισε στο ALTER ο αποκλεισμός του Νίκου Χατζηνικολάου και του δελτίου ειδήσεων του σταθμού από τους τεχνικούς που απεργούσαν, μετά από πάρα πολύ καιρό έπεσε στην τρίτη θέση****Στις 24 Φεβρουαρίου η απεργία των ενώσεων τύπου για το ασφαλιστικό και τις απολύσεις***
Νέα εφημερίδα από το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου "Ο Δρόμος της Αριστεράς" ****Μέχρι το τέλος του μήνα θα προκηρυχθεί η θέση του γενικού διευθυντή του ΑΠΕ*** Ο Κώστας Κιμπουρόπουλος ανέλαβε την ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ*** Στον ΑΝΤ ο Σπύρος  Σούλης με την γνωστή εκπομπή για την ανακαίνιση σπιτιών****Σε εταιρία των συμφερόντων Ρέστη πέρασε το local Τv***Mένει τελικά η Ρούλα Κορομηλά στον ΑLPHA;

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 23,4
ALPHA 11,9
ALTER   11,7
ANT 1     11.1
STAR      8,2
NET        5,5
SKAI      2,3

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Πώς να γνωρίσεις τον άντρα των ονείρων σου πηγαίνοντας βόλτα το σκυλάκι σου;

ΜΠΑΡΑΖ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΒΟΜΒΕΣ

Μπαραζ τηλεφωνημάτων για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο κέντρο της Αθήνας. Μετά την έκρηξη στο Κολωνακι και την gp morgan  τώρα λένε ότι θα χτυπήσουν την βουλή...

ΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΞΥΝΙΔΗ

Τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορταζ του Πασοκ αποφάσισε να καλέσει σε γεύμα γνωριμίας ο γραμματέας του κόμματος Σωκράτης Ξυνίδης. Μετά απο αρκετους μήνες αναμονή οι δημοσιογράφοι σκέφτονται να του απαντήσουν με την απουσία τους για την συμπεριφορά του  

KIΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ


Τον κίνδυνο να μην έχει τη δυνατότητα να καταβάλει τις συντάξεις του Απριλίου όπως και το δώρο του Πάσχα, αντιμετωπίζει ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Α. Λοβέρδος, ο ΟΑΕΕ ενημέρωσε το υπουργείο ότι μετά το πέρας των δύο προσεχών μηνών θα έχει πρόβλημα στην καταβολή συντάξεων και ζήτησε κυβερνητική συνδρομή.
Την Τρίτη θα  πραγματοποιθεί στο υπουργείο Εργασίας σύσκεψη μεταξύ του αρμόδιου υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου και του Διοικητή του Ταμείου, με στόχο να εξασφαλισθεί έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 280 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε ο ΟΑΕΕ να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗ

Νέο μαρτύριο για την Αιτή.Ξεκίνησε η εποχή των βροχών και ήδη συμπλήρωσαν 4 συνεχόμενες ημέρες υπό καταιγίδα.Ενα πρόβλημα τεράστιο καθώς  το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού παραμένει άστεγο. Νέα τροπή όμως υπήρξε και στην υπόθεση  των Ιεραποστόλων που ήθελαν να ¨"βγάλουν" παιδιά για υιοθεσία. Νεότερες πληροφορίες λένε ότι ένας τουλάχιστον από αυτούς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν  για τραφικινγκ παιδιών...

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

EΡΧΟΝΤΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝΙΔΑ


Στοιχεία-βόμβες για χειραγώγηση της ανάκρισης στην υπόθεση της siemens θα δώσει σήμερα  στύμφωνα με πληροφορίες στην εξεταστική επιτροπή της βουλής ο Γιάννης Ματζουράνης συνήγορος του Γιώργου Σκαρπέλη. Εάν τελικά δοθούν τα στοιχεία η όλη υπόθεση παίρνει διαφορετική τροπή...

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 23,9
ALPHA  12,5
STAR      11.1
ALTER    10,9
ANT 1      10,7
NET          8,0
SKAI        3.2

ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ...

Αίσθηση και απορίες έχει προκαλέσει το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος  για την υφυπουργό εσωτερικών Θεοδώρα Τσάγκρη που έχει αποσπάσει τον σύζυγο της στο πολιτικό της γραφείο και τον γαμπρό της σε μετακλητή θέση στην  γραμματεία Μακεδονίας - Θράκης.
Πέρα από το νομότυπο της ιστορίας και τις αστείες δικαιολογίες περί οικογενειακής στήριξης και εμπιστοσύνης που ισχυρίζεται η υφυπουργός, η όλη ιστορία προκαλεί σε μια περίοδο τρομερών δυσκολιών για την Ελληνική κοινωνία  όπου η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο ( Open gov,διαβούλευση, αξιοποίηση προσώπων που προέρχονται από άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, κυρίως όμως με την τήρηση και του ηθικού και του νομίμου) να ανακτήσει την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, τέτοιες συμπεριφορές  τινάζουν την όλη προσπάθεια στον αέρα και αυτό έχει προκαλέσει εκνευρισμό στους αρμοδίους...

ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ




ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ

MEDIA TRAILER..


**** Η Ζέτα Μακρυπούλια θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η παρουσιάστρια του " Χορέψτε με έναν σταρ"****Αρνητική ήταν η απάντηση του ΑΝΤ1 στον Χρήστο Φερεντίνο για την πρόταση του Σκαι να παρουσιάσει τον τελικό του I love gr.****Ραγδαίες ανακατάταξεις έρχονται στις συμμαχίες των επενδυτών στα ΜΜΕ.Δρομολογούνται η αλλαγή διευθυντή σε μεγάλη εφημερίδα που θα προκαλέσει ρήξη σε τρεις μεγάλες (επιχειρηματικές) φιλίες, η αναβάθμιση της δραστηριότητας μεγάλου ομίλου που διαμορφώνεται σταδιακά και έχει στόχο παραδοσιακή εφημερίδα αλλά και η αλλαγή στρατοπέδου  δυναμικού επενδυτή που θα προκαλέσει έντονες αναταράξεις****"Πόνεσε" η καμπάνα για την Πετρούλα  το star.Ξεκίνησαν οι κινήσεις για την διαγραφή του ***Εντυπωσιακό το τρέιλερ για την Μαρία Σαράφογλου***Νέα μάχη για τα τμήματα ενημέρωσης η διεκδίκηση της Μαρίας Χούκλη απο την ΕΡΤ***Μετά το ΑΕΚ365 τώρα το red24 με Καραπαπά,Γαβαλά και Σταματέλο**** Σκορδά- Ουγγαρέζος στο πρωινό του MEGA από τη νέα περίοδο;         

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Η ΤΡΕΛΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΥΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

AΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ

TO ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 
ΑΠΟ ΤΟΝ GURDIAN 

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΥΡΙΤΖΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

Πρεμιέρα Λυριτζή -Οικονόμου στην πρωινή εκπομπή του Σκάι "Κυριακή με δράση" . Χαλαροί  απο τον κόκκινο καναπέ του σπιτιού τους μίλησαν για την οικονομία και τα σκληρά μέτρα που έρχονται. Με το γνωστό χιούμορ έδωσαν ραντεβού για τις 22 Φεβρουαρίου.