Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΣΚΑΡΕΜΑ ΤΟΥ ALTER

Η “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ” με δ.τ. ALTER CHANNEL, σε απάντηση της από 14-10-2010 επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και της από 14-10-2010 ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διευκρινίζει ότι οι οφειλές της Εταιρείας προέρχονται από:

α) Παρακρατούμενους φόρους που ανέρχονται στο ποσό των 6.889 χιλιάδων € και αφορούν περίοδο από το Δεκέμβριο του 2009 μέχρι τον Αύγουστο του 2010. Εκ του ανωτέρω λόγου έχει δεσμευτεί το 50% των λογαριασμών όψεως της Εταιρείας.

Οι οφειλές αυτές δεν βεβαιωμένες κατά τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων και κατά συνέπεια δεν είναι ληξιπρόθεσμες. Η Εταιρεία προτίθεται να προβεί σε διοικητικό συμβιβασμό καταβάλλοντας το συντομότερο δυνατόν το 20% της ανωτέρω οφειλής, ποσό που απαιτείται για να αρθεί η ως άνω αναφερόμενη δέσμευση και στη συνέχεια να ρυθμίσει το υπόλοιπο σε δόσεις. Για το διάστημα που υφίσταται η δέσμευση, υπάρχει προσωρινή ταμειακή δυσκολία, η οποία όμως λόγω του προσωρινού χαρακτήρα της εκτιμάται ότι δεν θα επηρεάσει την επιχειρηματική δραστηριότητα της Εταιρείας.

ΧΩΡΑ ΟΜΗΡΩΝ


Tου Νικου Γ. Ξυδακη
Χθες, το πανελλήνιο έζησε άλλη μια φορά το γνωστό θέατρο του παραλόγου υπό τον τίτλο «Ομηροι κρατούν όμηρο, σε όμηρη χώρα». Τόπος της παράστασης, ο Ιερός Βράχος της Ακροπόλεως. Σκηνοθέτης, η Ελληνική Δημοκρατία. Σκηνές από το έργο κυκλοφόρησαν, ως φωτοτηλεοπτικά στιγμιότυπα, ανά την υφήλιο, με διαπληκτισμούς, σωματικές απωθήσεις, ρίψεις δακρυγόνων, αδέσποτους σκύλους, αστυνομικούς να ξηλώνουν φράχτες για να απελευθερώσουν το διασημότερο μνημείο της Δύσεως κ.ά. Υπερπαραγωγή.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΒΟΜΒΑ

Πολύ κοντά σε μια ανεξαρτητοποίηση-βόμβα  βουλευτή που θα προκαλέσει πολλά μποφόρ στο κόμμα που θα αφήσει πίσω του ενώ την ίδια ώρα θα σημάνει την έναρξη μιας νέας εποχής και τη δημιουργία ενός διαφορετικού σκηνικού βρίσκεται το πολιτικό σύστημα. Οι φιλοδοξίες και οι προσωπικές σχέσεις έστρωσαν το χαλί ενώ οι τσακωμοί στο νυν κόμμα του βουλευτή το έσπρωξαν να πάρει πιο γρήγορα την απόφαση. Η συγκεκριμένη αποχώρηση πιθανά θα είναι το εναρκτήριο λάκτισμα για μια σειρά νέων μεταγραφών στα κόμματα ενόψει της νέας εποχής που έφερε η κρίση και το ΔΝΤ, ή τη δημιουργία κομμάτων

ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχει φορέσει ο Γιάννης Φετφατζίδης! Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει φορέσει την «πράσινη» φανέλα!

Μάλιστα, ο νεαρός διεθνής είχε σκοράρει στις 24 Φεβρουαρίου του 2000, σε αγώνα σάλας στην εμφατική νίκη (8-1) του «τριφυλλιού» επί του Κόσμου Βορείων Προαστίων.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ 7 ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

Tου Πασχου Μανδραβελη
Καλά και άγια όλα όσα είπε ο Ντομινίκ Στρος Καν για επιμήκυνση του χρόνου στήριξης της ελληνικής οικονομίας (οι δηλώσεις του βοήθησαν στην περαιτέρω αποκλιμάκωση των spreads), αλλά για εμάς πρέπει να είναι ψιλά γράμματα.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Η ιστορία είναι πραγματική.
Πολίτης πηγαίνει για υπόθεση του σε δημόσια υπηρεσία. Παραδίδει την επιστολή που του έχον στείλει καθώς και τα έγγραφα που του ζητούν. Ο υπάλληλος παρατηρεί ότι είναι τα πρωτότυπα και εξηγεί ότι χρείαζονται επικυρωμένα φωτοαντίγραφα. Θα πάτε εδω κοντά σε άλλη δημόσια υπηρεσία για να σας τα επικυρώσουν. Ο πολίτης ρωτά απορημένος.Ο νόμος δεν λέει ότι μπορεί να γίνει εδώ; Φυσικά του απαντά ο υπάλληλος αλλά δεν υπάρχει θέση για τέτοιο αντικείμενο εγώ για να σας βοηθήσω το λέω σε λίγα λεπτα κλείνουμε..