Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ 1950;

Μπορεί η σκληρή κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τα μέτρα που έχει λάβει μέχρι σήμερα στην οικονομία βάσει του μνημονίου να έχει διχάσει τους πολίτες ωστόσο το χειρότερο σενάριο έρχεται.
Οι οικονομικά ισχυροί παράγοντες του τόπου, αλλά και ανερχόμενοι επιχειρηματίες ( που νοσταλγούν τα επιτεύγματα της κατοχής, βλέπε τις μαζικές εξαγορές ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας )    διαβλέποντας  την ολοένα και μεγαλύτερη αδυναμία του πολιτικού συστήματος να πάρει αποφάσεις προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά να ματαιοπονεί μεταξύ εισπρακτικών μέτρων και πελατειακού κράτους απαιτούν προκλητικά την επιστροφή της χώρας  στην δεκαετία του 50.

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

AΓΡΙΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ

Τελικά το δεύτερο κύμα απολύσεων διοικητικών υπαλλήλων στον ΔΟΛ έγινε ξαφνικά σήμερα με την απομάκρυνση 25 περίπου εργαζομένων. Φυσικά υπήρξε άμεση αντίδραση των συναδέλφων τους στις διοικητικές υπηρεσίες και πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση παρουσία μελών της ΕΠΗΕΑ όπου αρχικά αποφασίστηκε στάση εργασίας την επόμενη εβδομάδα και θα γίνει προσπάθεια από πλευράς ΕΠΗΕΑ να υπάρξει συνεννόηση με την ΕΣΗΕΑ στη λογική συνολικής δράσης.

ΑΠΟ ΤΟ ENIMEROSI24.GR

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ






Επανήλθαν οι αφίσες του Κακλαμάνη ως ομερ πριόνη κοντα στα εκλογικά κέντρα  στο πάρκο της οδού Κύπρου.. Μάλλον κάποιοι δεν ξεχνούν τόσο εύκολα

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

O ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΡΗ



Όλα εδώ πληρώνονται. Και μάλιστα με ανταποδοτικά οφέλη. Το πρωί ο Χατζηνικολάου πέρασε ένα κραυγαλέο γλειψιματάκι στο Λαζόπουλο. Το βράδυ ο Λαζόπουλος έσπευσε να το ανταποδώσει. "Διαβάζω στη στήλη της Ντέπυς Γκολεμά-εντελώς συμπτωματικά, φίλης του Λαζόπουλου-στην ιστοσελίδα της REAL, ότι ο Λαζόπουλος από του χρόνου θα κάνει στις 8 το βράδυ ένα χιουμοριστικό δελτίο ειδήσεων" .

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ (2)

Μετά την Λούκα Κατσέλη και τις βολές κατα Παπακωνσταντίνου  και εκλογικής τακτικής αλλα και του Πάνου Μπεγλίτη για τους υπερυπουργούς ήρθαν οι βολες του Χαρη Καστανίδη για προσφυγή στις κάλπες και επαναδιαπραγματευση του μνημονίου.Μιλώντας στον realfm 97.8, ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε την επαναδιαπραγμάτευση για συγκεκριμένους όρους του Μνημονίου, στο πλαίσιο των υποχρεώσεων μας με τους δανειστές μας όπως είπε. 

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


Σαφείς αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, άφησε η υπουργός Απασχόλησης, Λούκα Κατσέλη, δηλώνοντας, στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, ότι «ο τρόπος εφαρμογής της περαίωσης ήταν λάθος» και αποδίδοντας, εν μέρει, την αποχή ή τα «λευκά» ψηφοδέλτια στις αυτοδιοικητικές εκλογές -και- στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΤΑ 5 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ" ΤΩΝ BLOGS

Ο σοφός λαός για μία ακόμη φορά έλυσε το γόρδιο δεσμό με το αποτέλεσμα της κάλπης. Τα πρώτα συμπεράσματα εμπεριέχουν κρίσιμα μηνύματα.
Πρωτον έστειλε σαφές μήνυμα στον Πασοκ και τον Πρωθυπουργό να πάρει αποστάσεις από τις εύκολες λύσεις  αλλά και πρόσωπα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη του.

ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΓΡΑΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ
Οσο για τις δημοτικές εκλογές, θα πω μια ιστορία. Εκτός από τη στρατηγική αξία του Στάλινγκραντ, η μάχη ήταν σημαντική για τη Σοβιετική Ενωση και τη Γερμανία για τον επικοινωνιακό λόγο ότι για την πρώτη στο όνομα της πόλης ήταν και το όνομα του ηγέτη της και για τη δεύτερη ότι στην επίθεση μετείχε η ταξιαρχία Αντολφ Χίτλερ. Οπότε ούτε τον Στάλιν έπαιρνε τους Σοβιετικούς να αφήσουν να καταλάβουν, ούτε τους Γερμανούς να αφήσουν τον Χίτλερ να χάσει. Το αποτέλεσμα ήταν μια σφαγή που έκρινε και τον πόλεμο. Στις δημοτικές εκλογές τον ρόλο του Στάλινγκραντ παίζει η Περιφέρεια Αττικής. Ούτε η Αρτα και τα Γιάννενα την εποχή του ψηφοδελτίου Αλή Πασά - παππού Μπαλή να ήτανε δεν θα γινόταν τέτοια μάχη.
ΑΠΟ ΤΗΝ SPORTDAY