Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Συζητάμε τις μειώσεις των διοδίων και θα τις πετύχουμε. Τις συμβάσεις θα τις διορθώσουμε και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα. Τώρα συζητούν και οι παραχωρησιούχοι τις αλλαγές».
«Συζητάμε τις μειώσεις των διοδίων και θα τις πετύχουμε. Τις συμβάσεις θα τις διορθώσουμε και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα», εκτίμησε ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γ. Μαγκριώτης.


Τα παραπάνω δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γ. Μαγκριώτης, διευκρινίζοντας ότι στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, έχουν τεθεί στο τραπέζι, η δραστική μείωση της τιμής των διοδίων στα τμήματα που είναι υπό κατασκευή, η γενική μείωση των διοδίων στο σύνολο της παραχώρησης του κάθε αυτοκινητοδρόμου, η καθιέρωση εκπτωτικής πολιτικής εκ μέρους των εταιρειών που διαχειρίζονται τα διόδια, αλλά και η διευκόλυνση των τοπικών κοινωνιών με εκπτώσεις και μειωμένες τιμές.



Πάντως, όπως επεσήμανε ο υφυπουργός Υποδομών, τα διόδια είναι μέρος της χρηματοδότησης των αυτοκινητοδρόμων και αν συνεχιστούν οι αντιδράσεις και τα κινήματα για μη καταβολή διοδίων, τότε τα έργα κινδυνεύουν να μη γίνουν και θα υπονομευθεί το κύρος της χώρας.



1 σχόλιο:

  1. RE DOULEYOMASTE? H EYRWPAIKH ODYGEIA LEEI OTI DEN MPOREIS NA BALEIS DIODIA PRIN PARADW8EI O DROMOS KAI ESEIS MILATE GIA MIA APLH MEIWSEI? RE 8A MAS TRELANETE? KAI OSO GIA TO AN STAMATHSEI H XRHMATODOTHSH STIS ETAIRIES POU LETE... AS KOPEI KAI NA DWSETE TO ERGO SE KAPOION POU EXEI TA LEFTA KAI MPOREI NA TO KANEI PRWTA KAI META NA PAREI TA LEFTA KAI TO KERDOS TOU PISW, OXI SE KOMATOSKILA POU PROSPA8OUN PRWTA NA EISPRAKSOUN KAI META NA KANOUN KATI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή