Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΛΟΓΙΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

Tην ώρα που η χώρα δίνει την μεγάλη μάχη για να ξεφύγει από την απίστευτη περιπέτεια της οικονομίας η έμπνευση του Λάκη Λαζόπουλου βυθίζεται όλο και περισσότερο σε έναν απίστευτο λαικισμό.

Με μια φασίζουσα λογική και εμμονές που χρήζουν διερεύνησης από ειδικούς συνεχίζει τις επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού παρουσιάζοντας ως σάτιρα μια καλοστημένη παρουσίαση που εμφανίζει τον πρωθυπουργό  ως καθυστερημένο, που η μητρική του γλώσσα είναι τα αγγλικά εξαρτημένο από την μητέρα του και τους Αμερικανούς. Ενα πρόσωπο φαιδρό με εικόνες που θύμιζαν έντονα τα σκίτσα της εποχής Σουρή τον καιρό της χρεοκοπίας ένα πρόσωπο που αποδέχονταν χρηματισμούς, αλλά και όλες τις εμμονές του Λάκη Λαζόπουλου.Λες και ότι  όλα τα δεινά της χώρας έφταιξε μόνο ο νυν πρωθυπουργός. Λες και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης δεν φτάνουν για σκληρή κριτική. Αλλά όχι οι προσωπικές επιθέσεις ,ο στιγματισμός ως ηλίθιου που διαβρώνει σταδιακά την εμπιστοσύνη των πολιτών είναι που ενδιαφέρει και σε καμία περίπτωση η σάτιρα που αποτελεί το άλλοθι.  
Σε μια περίοδο ομαδικής κατάθλιψης είναι τουλάχιστον απογοητευτικό να βλέπεις την κατάντια του άλλοτε σούπερ ταλέντου του Ελληνικού θεάτρου. Ενταγμένος στην στρατηγική όσων ζητούν την πλήρη καταστροφή της Ελλάδας για να μιλούν μετά για δικαίωση..
   ΥΓ Συμπαραστάτης στην κατηφόρα του Λαζόπουλου ο Γιώργος Μητσικώστας που οι επιλογές του εξηγούν πως βρέθηκε για πολλοστή φορά εκτός τηλεόρασης..     

1 σχόλιο: