Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Η ΗΘΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Ο πρώτος στόχος τώρα είναι να µην αυτοκτονήσουµε ως χώρα. Ο κίνδυνος είναι µεγάλος καθώς πολιτικό σύστηµα και κοινωνία έχουµε µετατρέψει µια δύσκολη αλλά διαχειρίσιµη στο πλαίσιο της ευρωζώνης δηµοσιονοµική κρίση, σε επικείµενη εθνική καταστροφή. 

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

OI ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Ξεκινάμε με το Μεσοπρόθεσμο, που πρέπει να ψηφιστεί για να διασφαλίσουμε την εκταμίευση της 5ης δόσης, και παράλληλα ξεκινάμε συζήτηση για ριζική αλλαγή και απλοποίηση του φορολογικού συστήματος, δήλωσε ο νέος υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Πρόσθεσε ακόμη πως «το μεσοπρόθεσμο είναι διαβατήριο αξιοπιστίας όχι μόνο για την 5η δόση, αλλά και για το πρόβλημα της βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους».

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ Β ΦΟΥΡΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Kομβικό ρόλο παίζει στη νέα κυβέρνηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος καθώς εκτός από αντιπρόεδρος και υπουργός οικονομικών κατάφερε να περάσει αρκετούς συνεργάτες του σε υπουργικές θέσεις

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΗ

Tα μαζεύουν τωρα όσοι έθεταν παρασκηνιακά θέμα ηεγσίας στο ΠΑΣΟΚ. Μπροστα στην κατακραυγή και τι στίγμα της αποστασίας έκαναν πίσω και τωρα είναι έτοιμοι να στηρίξουν τον πρωθυπουργό και να προτείνουν τρόπους καλυτερης λειτουργίας.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΚΕΡ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Τι αφήνει πίσω του ο εντυπωσιακός πόλεμος εντυπώσεων που έφερε η χθεσινή μέρα;
Ο Γιώργος Παπανδρέου απέδειξε με τη βοήθεια του πιστού φίλου -που όπως και τότε όταν έχανε την ηγεσία του κόμματος και του πρότεινε να τα βάλει με τον Σημίτη-  ποιος πολιτικός αρχηγός έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ
Σήμερα, 15 Ιουνίου του 2011, ημέρα γενικής απεργίας και κινητοποιήσεων, δεν υπάρχει καιρός για μακροσκελείς αναλύσεις. Υπάρχει κάτι επείγον να ειπωθεί.
Στις σχεδιαζόμενες κινητοποιήσεις των «αγανακτισμένων» περιλαμβάνεται η «περικύκλωση» της Βουλής.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΕΙ Ο Ι ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΤΟΝ Γ ΚΟΥΡΗ

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι μπαράζ πρωτοφανών προσωπικών επιθέσεων από την τηλεόραση του ALTER με αήθεις και συκοφαντικές αναφορές, εν γνώσει της αναλήθειας αυτών, που στόχο έχουν την προσβολή της προσωπικότητας μου και τη δημιουργία εντυπώσεων.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ

Προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη σε οποιονδήποτε δηλώνει «αγανακτισμένος». Μπορώ να τον κατανοήσω, ενδεχομένως και να τον δικαιολογήσω, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να εμπιστευτώ τις επιλογές του. Κάθε άλλο! Με φοβίζουν οι εξαγριωμένοι άνθρωποι που έχουν αφεθεί στο κύμα του λαϊκισμού. Και πολύ περισσότερο με φοβίζουν αυτά που μπορούν να συμβούν στο όνομά τους. Λυπάμαι, αλλά δεν είμαι οπαδός της «δημοκρατίας της πλατείας». Όχι, ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΑΔΕΣ..


Σιγά-σιγά, αρχίζουν τα πράγματα να ξεκαθαρίζουν. Υπάρχουν δύο Ελλάδες. Και οι δύο είναι, μάλιστα, «αγανακτισμένες» Ελλάδες.

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ολο και πιο κοντά στην ψυχολογική αποδοχή της πτώχευσης βρίσκεται η Ελληνική κοινωνία καθώς για πρώτη φορά οι σημερινές γενιές βρίσκονται απροστάτευτες μπροστά την αλήθεια ενώ παράλληλα η κυβερνώσα παράταξη γκρεμίζει καθημερινά τον παράδεισο που είχαν χτίσει από την μεταπολίτευση και μετά.
Η οργή των πολιτών κατά των πολιτικών ξεχειλίζει και οι περισσότεροι ζητούν την αποπομπή τους ενω δεν είναι λίγοι όσοι προχωρούν ακόμη περισσότερο ζητώντας πολιτειακή αλλαγή..