Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΛΟΒΕΡΔΟΣ:ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ Ή ΦΕΥΓΩ

Στρατηγική ανάγκη για τη χώρα είναι η ρήξη και αλλαγή του κομματικού συστήματος αμέσως μετά την εκταμίευση της δόσης των 44 δισ, υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος προανήγγειλε την επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ μόνο όταν τεθεί ηγεσίας και αντικατάστασης του Ευάγγελου Βενιζέλου μέσα από αυτήν.
Ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά τονίζει ότι η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε εικόνα διάλυσης και «ή θα γίνει νέο κόμμα ή θα μετασχηματιστεί καθολικά το ΠΑΣΟΚ, διότι ως έχει σήμερα έχει κλείσει τον κύκλο του ή θα ενωθεί τοΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ  ή θα γίνει ομοσπονδία κομμάτων , δικτύων και προσώπων τύπου «Ελιάς. Το σίγουρο είναι ότι δεν μετακινούμαι από την Κεντροαριστερά».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι θα επιστρέψει στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ μόνο εαν γίνουν δεκτές οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα τς οποίες και θα ζητήσει αμέσως μετά την εκταμίευση της δόσης.
«Θα ζητήσω τη συλλογική εκτίμηση της πορείας μας από τον Ιούνιο και τις αλλαγές«σε όλα τα επίπεδα. Εάν γίνει δεκτό θα συμμετάσχω ξανά στην Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος».
Όσον αφορά στα νέα μέτρα όπως δηλώνει ξεκάθαρα θα τα υπερψηφίσει λέγοντας χαρακτηριστικά «θα κάνω και αυτή τη φορά το καθήκον μου , αλλά δεν πάει άλλο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου