Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

200 ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ



ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
200 ονόματα που «καίνε» εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος αλλά και μέλη των οικογενειών τους περιέχει η νέα λίστα Λαγκάρντ που έχει στη διάθεση του το Μέγαρο Μαξίμου. Ηδη το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει κόκκινο συναγερμό σε πολιτικά πρόσωπα , κόμματα και ελεγκτικές αρχές καθώς ξεκινά ένας νέος κύκλος ερευνών που θα ξεκαθαρίσει οριστικά την συγκεκριμένη ιστορία που έχει δημιουργήσει ανυπέρβλητα ζητήματα τόσο στην τρικομματική κυβέρνηση  όσο και τα κόμματα που την στηρίζουν.  Τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» αποκαλύπτουν  σήμερα νέα στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο της μυστικής συνάντησης στη βουλή των Σαμαρά-βενιζέλου-Σταμάτη για τη  λίστα Λαγκάρντ που θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις και θα διαμορφώσει ένα εντελώς διαφορετικό πολιτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα κινηθεί αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων η τρικομματική κυβέρνηση.


ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΒΑΡΥ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Οι τελευταίες πληροφορίες από το Παρίσι  αναφέρουν ότι  στα καινούργια στοιχεία  για την λίστα Λαγκαρντ περιέχονται και ονόματα   που δεν είχαν αναφερθεί  στην προηγούμενη  λίστα, έτσι όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό  HOΤ DOC. Ο συγκεκριμένος κατάλογος έχει ονόματα που  περιλαμβάνονται στην πραγματική λίστα και παρουσιάζουν ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον. Τα ονόματα που βρίσκονται στα συρτάρια του πρωθυπουργού αγγίζουν τα διακόσια. Και αυτό ήταν στην ουσία το αντικείμενο της μυστικής συνάντησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Σταμάτη το βράδυ της Κυριακής στην Βουλή, όπου ο κατάλογος παρουσιάστηκε και στους τρεις. Οι πληροφορίες των Παραπολιτικών αναφέρουν ότι στην λίστα επιπλέον των ήδη γνωστών ονομάτων, εμπλέκονται:  πρώτον,  το όνομα ενός αρχηγού κόμματος της αντιπολίτευσης. Δεύτερον, ενός στελέχους κόμματος της αντιπολίτευσης  και τρίτον, ενός πρώην αρχηγού κόμματος. Επιβεβαιώνεται  επίσης η εμπλοκή της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου η όποια ήδη ερευνάται από το ΣΔΟΕ και τους οικονομικούς εισαγγελείς . Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εμπλοκή φέρεται να έχουν και άλλα μέλη της οικογενείας  Παπανδρέου, παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις τόσο της Μαργαρίτας όσο και του Γιώργου Παπανδρέου.
Τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ενημερώθηκε την ίδια ημέρα για το περιεχόμενο των στοιχείων που βρίσκονται σε γνώση της κυβέρνησης.
Στις δέκα ημέρες που μεσολάβησαν από εκείνη την Κυριακή υπήρξαν μεθοδευμένες και προσεκτικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα που φυσικά δεν ανακοινώθηκαν. Μια από αυτές αφορούσε την έρευνα  για τις καταθέσεις που έχει στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό, πρόσωπο πολύ κοντά σε πολιτικό αρχηγό ή ενδεχομένως και της συζύγου του,  μέσω του οποίου το όνομα, εμπλέκεται στην λίστα. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη γι αυτό και δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό καθώς οι εντολές είναι σαφέστατες. Αυτή την φορά η έρευνα πρέπει να είναι «δεμένη» από παντού και να μην επαναληφθούν οι αβλεψίες και οι ολιγωρίες της προηγούμενης φοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου