Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ ΚΥΡΤΣΟ

Πολυ ενδιαφέροντα είναι τα συμπεράσματα για την κρίση και τις επισπτώσεις στα ΜΜΕ του εκδότη Γιώργου Κύρτσου σε άρθρο του στην εφημερίδα city press.Τι λέει το έμπειρο δημοσιογραφικό στέλεχος;

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ 2


ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Οι κρυφές δημοσκοπήσεις δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με τα στοιχεία πανελλαδικής έρευνας οι απαντήσεις για ορισμένα από τα ερωτήματα που διχάζουν την ελληνική κοινωνία τα τελυταία χρόνια ξαφνιάζουν.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Ολοι οι αναλυτές και οι έγκυροι δημοσιογράφοι αναζητούν την κινητήριο δύναμη που έστειλε την Ανγκελα Μέρκελ στην Ελλαδα. Αλλοι εκτιμούν πως ήθεσε να στείλει ένα θετικό μήνυμα μετριάζοντας τους κλυδωνισμούς από το πρόσφατο γιούρογκρουπ και άλλοι να δώσει ένα μήνυμα συμπάθειας  στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο Β ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ



ΒΛΑΣΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ
Ο «άγνωστος» με τη διάσημη βίλα

 Ο διευθύνων σύμβουλος της Drumilan είχε κληθεί το 2004 να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα TOR-M1 αλλά από τότε χάθηκαν τα ίχνη του

Το όνομα Βλάσης Καμπούρογλου, που σήμερα αναφέρεται ως κεντρικό πρόσωπο στη δαιδαλώδη διαδρομή του «χρήματος Τσοχατζόπουλου», είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, δηλαδή τη Βουλή των Ελλήνων, από το 2004. Τότε ως μάρτυρας είχε κληθεί από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνούσε τις συμβάσεις των TOR-M1 να καταθέσει για την εταιρεία Drumilan International Hellas AE, της οποίας ήταν διευθύνων σύμβουλος.
Ο 60χρονος ετών σήμερα «Τζορτζ Τορ», έτσι αυτοαποκαλούνταν ο Βλάσης Καμπούρογλου, από το 2004 και μετά... έχει χαθεί από την πιάτσα.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ "ΖΗΤΙΑΝΩΝ" ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ



Η Λίστα των 780 προσώπων που ερευνά το ΣΔΟΕ με βάση τα εμβάσματα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ πού έστειλαν στο εξωτερικό και αποκαλύπτουν σήμερα τα Παραπολιτικά, είναι ίσως η «ακτινογραφία» και η επιτομή της  φοροδιαφυγής στην Ελλάδα. Σίγουρα πάντως μια από τις κύριες αιτίες που οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις,  ξεκίνησαν ως έσχατο μέτρο  σωτηρίας της  Ελληνικής οικονομίας και πλέον, μεταβλήθηκαν σε πάγια τακτική του εκάστοτε οικονομικού επιτελείου και μόνιμη απαίτηση της τρόικας.
Πολίτες υπεράνω υποψίας, επιχειρηματίες με ακμάζουσες  επιχειρήσεις  εμφανίζονται ως πένητες μέσα από τα  ασήμαντα έως μηδαμινά ή και καθόλου δηλωθέντα  εισοδήματα  στην εφορία ενώ παράλληλα  στέλνουν  εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού προκαλώντας παράλληλα έμφραγμα στο Ελληνικό τραπεζικό σύστημα.