Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

TO ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Δύο Κεδίκογλου απέκτησε η κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό, οι οποίοι όμως δεν ανταλλάσουν όχι κουβέντα αλλά ούτε βλέμματα.

Δύο πρώτα ξαδέλφια στην ίδια κυβέρνηση αλλά ξένα μεταξύ τους, καθώς οι σχέσεις τους όπως λένε οι πολιτικοί κύκλοι είναι οι χειρότερες.

Ο Σίμος Κεδίκογλου είναι ο πρώτος που παραμένει στην κυβέρνηση ως κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο δεύτερος είναι ο Συμεών Κεδίκογλου ο οποίος μπαίνει στο υπουργείο Παιδείας.

Οι δύο πολιτικοί έχουν την ίδια εκλογική περιφέρεια, την Εύβοια και είναι τα παιδιά δύο αδελφών. Βασική αντίθεση είναι πως ανήκουν σε διαφορετικά στρατόπεδα. Ο Σίμος Κεδίκογλου απομακρύνθηκε από το ΠΑΣΟΚ παρά το γεγονός πως ο Βασίλης Κεδίκογλου ήταν ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επέλεξε τη Νέα Δημοκρατία.

Από την άλλη, ο Συμεών Κεδίκογλου είναι γιος του στρατηγού Άγγελου Κεδίκογλου και ακολούθησε την πολιτική παράδοση της οικογένειας και πολιτεύτηκε με το ΠΑΣΟΚ.

Οι σχέσεις τους είναι τόσο άσχημες που έχουν φτάσει στο σημείο ο Συμεών Κεδίκογλου από το ΠΑΣΟΚ να έχει καταγγείλει τον ίδιο του τον πρώτο ξάδελφο πως τον έχει αποκομμένο από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, ενώ είχε ζητήσει και την παραίτησή του.


AΠΟ ΤΟ NEWSIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου