Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΚΑΜΙΝΗ ΔΙΝΕΙ ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ



Σημαντικές πολιτικές  ανατροπές, μεγάλες εκπλήξεις στην απήχηση των προσώπων, ισχυρά δίδυμα και εντυπωσιακή φθορά για πρώην και νυν υπουργούς  αλλά μια συναρπαστική μάχη για τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας προδιαγράφουν τα στοιχεία κρυφής δημοσκόπησης Είναι εμφανές ότι για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση οι πολίτες  θα επιλέξουν  με βασικό κριτήριο την αποτελεσματικότητα και την δουλειά των υποψηφίων όσο και το ενδιαφέρον τους για την καθημερινότητα των δημοτών  ενώ φαίνεται ότι θα περάσει σε δεύτερη μοίρα το πολιτικό χρίσμα ή  προέλευση του υποψηφίου κάτι που προκαλεί έντονο προβληματισμό στα πρόσωπα που προέρχονται κυρίως από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.  

Βάζουν φωτιές οι δημοσκοπήσεις για Παπανδρέου




 Εισηγήσεις προς Βενιζέλο να τοποθετηθεί στέλεχος των Παπανδρεικών στο ψηφοδέλτιο 


Δεδομένο παραμένει το ενδιαφέρον του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και την τύχη του ΠΑΣΟΚ. Μια σειρά κινήσεων τους τελευταίους μήνες δείχνουν καθαρά πως δύσκολα θα αποδεχθεί να φύγει από το πολιτικό προσκήνιο. Από την μία είναι η κίνηση των 75, οι πρώην υφυπουργοί αλλά και η σπουδή να δίνει απαντήσεις σε όποιον προσπαθεί να του αποδώσει ευθύνες για όσα έγιναν  το 2010.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ




Γ. Φλωρίδης για την κεντροαριστερά « Προσπαθούν να κρατήσουν τα φθαρμένα μαγαζιά»

Μπορεί ο Γιάννης Ραγκούσης να έκοψε τους διαύλους επικοινωνίας με τη ΔΗΜΑΡ διαμηνύοντας πως δεν ενδιαφέρεται  όπως και για την πρωτοβουλία των 58 (που θεωρεί ότι είναι μια άλλη έκφραση του Βενιζελικού ΠΑΣΟΚ) ωστόσο θα έχει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον ανεξάρτητο βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο για να ανταλλάξουν απόψεις.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΡΕΤΙΡΕ ΓΙΑ ΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ




Καμιά περικοπή παρά τις  δικαστικές καταδίκες για τους πρώην βουλευτές
ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΟΥ
 Σοκ και δέος προκαλεί το γεγονός πως την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί οργισμένη τις διαδοχικές αποκαλύψεις των δικαστικών  αρχών οι οποίες ξετυλίγουν το μίτο για τις πολυπλόκαμες  προμήθειες( μίζες)  εκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια στα εξοπλιστικά προγράμματα ή τα απίστευτα  «φαγοπότια» στους Δήμους και τις δημοτικές επιχειρήσεις, δύο από τους πρωταγωνιστές  των εξωφρενικών αυτών υποθέσεων που έχουν ήδη καταδικασθεί, εξακολουθούν να εισπράττουν κανονικά τις πλουσιοπάροχες αποδοχές τους από συντάξεις του δημοσίου ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων. Πρόκειται για τον Ακη Τσοχατζόπουλο πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και παλιό βουλευτή Βασίλη Παπαγεωργόπουλο στους λογαριασμούς των οποίων μπαίνουν κάθε μήνα τρείς συντάξεις χιλιάδων ευρώ.

Το Ελληνικό Facebook είναι γεγονός!



Το “Greek smile” ή αλλιώς το “Ελληνικό χαμόγελο” είναι έτοιμο να κατακτήσει τον παγκόσμιο χάρτη.
ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΝΕΣΛΗ

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε και συνεχίζει να έχει το facebook, εδώ και λίγο καιρό είναι on line και μάλιστα στην τελευταία πιλοτική του φάση, το πρώτο ελληνικό social network, το ελληνικό..."Facebook" όπως το απoκάλεσαν τα ελληνικά media, ή αλλιώς  το Greek smile, το οποίο έρχεται να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά των κοινωνικών δικτύων.
Κτισμένο πάνω στον ίδιο κώδικα που είναι γραμμένο και το
Facebook και παρ όλες τις καινοτομίες του, ο χρήστης νοιώθει απ την αρχή εξοικειωμένος στο περιβάλλον του.
Όσον αφορά στον σχεδιασμό του, είναι πιο μοντέρνο, και εκτός από το κατ’ εξοχήν κοινωνικό δίκτυο, προσφέρει παράλληλα και το ελληνικό youtube, το “Greek smile tube”. Επίσης, προσφέρει την δυνατότητα στον χρήστη να κάνει “download” της αγαπημένης του μουσικής, blogging,
ενημέρωση με 6 θεματικά “
newsportals”, τα οποία πολύ σύντομα θα μπουν σε λειτουργία και σε πολύ λίγο διάστημα, θα προσφέρει ότι προσφέρει μια χώρα. Αυτή εξάλλου, είναι και η τεράστια καινοτομία του, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο στον πλανήτη, όπως αποκαλύπτει στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», ο President-Ceo του πολυεθνικού Group DREAMWORKS CORP WORLDWIDE, και Founder του DREAM GROUP και τώρα και του Greek Smile (Greek-smile.com), Φοίβος Μορίδης.