Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΓΑΛΛΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ

Eτοιμη η Ευρώπη να βοηθήσει την Ελλάδα δηλώνει ο Ολι Ρεν σε γερμανική εφημερίδα.. "Η ΕΕ έχει τα μέσα (να θέσει σε λειτουργία) μία ταχεία και συντονισμένη βοήθεια", σημειώνει ο Όλι Ρεν σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί στο αυριανό φύλλο της κυριακάτικης εφημερίδας Welt am Sonntag.

ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Φέσι ύψους 70.000 ευρώ άφησε πίσω του στον ΕΟΤ ο υπουργός Τουρισμού Άρης Σπηλιωτόπουλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Κόσμου του Επενδυτή”.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα χρήματα αυτά δεν πήγαν σε λειτουργικές δαπάνες αλλά σε ... επώνυμα μαντήλια και γραβάτες προκειμένου να δίνονται ως δώρα σε τρίτους.

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

Η λίστα με τις ακροαματικότητες για τα ραδιόφωνα:  Σκάι 11,6% ,  Ρυθμός 8,6%  , Nova Σπορ FM με 8,3%, Kiss 7,3%,  Derti 7,1 %, Λάμψη 7,% HOT FM 6,8, DJ  6,8% , ΕΡΑ ΣΠΟΡ  6,4% και RED  6%.
Στους υπόλοιπους ενημερωτικούς, ο   Real  εμφανίζει νέα άνοδο στο 5,9%  (5,7%) ,  ΑΝΤ1 ανέβηκε λίγο στο 4,2% (4,1%)  , o Θέμα FM έχει   3,3% (3,4%) ο Sentra  2,5% , η ΝΕΤ   2,3%  Βήμα FM  1,4%   και ο Arrena έκλεισε έχοντας ποσοστό 0,3%.

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 21
ALTER  16,5
ALPHA   11,4
STAR      9,7
ANT       7,6
NET       5,8
SKAI      5,3

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ (ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ;) ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Φαίνεται ότι τα μέτρα εκτός DNA ΠΑΣΟΚ, από αναγκαιότητα έγιναν πλέον συνήθεια.
Μέτρα που άλλοτε δεν τόλμησε ούτε ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος ή ο Στέφανος Μάνος που κατηγορήθηκαν ακόμη και από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για άκρατο νεοφιλελευθερισμό τα τολμά τώρα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου  εν μέσω κρίσης εκτιμώντας πως ήρθε η ώρα να ξεθεμελιωθούν τα πάντα με τον μπαμπούλα της έλλειψης χρημάτων.

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ

Ισχυρές αντιδράσεις συνάντησε χθες από τους ομολόγους του στο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Οικονομικών  Γ. Παπακωνσταντίνου, στην προσπάθειά του να «περάσει» το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έκπληκτοι έμειναν οι τηλεθεατές του «Τηλεάστυ» χθες το βράδυ όταν ξαφνικά ο Γιώργος Γεωργίου, φανερά φορτισμένος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την δημοσιογραφία.

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 19,6
ALTER  11,1
STAR    9,9
ALPHA  9,9
ANT      9,2
SKAI    3,4
NET      2,6

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΣΤΟ 12% Η ΑΝΕΡΓΙΑ


Την πρόβλεψη για αύξηση της ανεργίας, η οποία καταγράφηκε στο 10,2% τον περασμένο Δεκέμβριο, διατύπωσε στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος. Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, το σχετικό ποσοστό αναμένεται να φτάσει το 12% κατά το τέλος Μαρτίου... 

ΓΑΛΛΙΚΟ ΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

Μετά από 60 χρόνια απουσίας τους από την αγορά, το 59% των Γάλλων τάσσεται υπέρ της επαναλειτουργίας των οίκων ανοχής, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Le Parisien.

ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ;

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου η Ελλάδα θα αναζητήσει βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καθώς διατηρεί μικρές ελπίδες για βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση την επόμενη εβδομάδα.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

AΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
Ρεπορτάζ : Έλενα Λάσκαρη

Φόρο και στην α΄ κατοικία φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο με καθιέρωση αφορολόγητου πρώτης κατοικίας 100.000 ευρώ για τον άγαμο και 200.000 ευρώ για το ζευγάρι. Στο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να εγκριθεί κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, προβλέπεται... κατάργηση του συστήματος χορήγησης απαλλαγής φόρου α΄ κατοικίας για αγορά ακινήτου έως 200 τετραγωνικά, ανεξάρτητα από την αξία του.

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 23,4
ALTER  14,1
STAR     12,9
ALPHA   10,7
ANT        9,1
SKAI       5,4

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Με τρεις φορολογικές ρυθμίσεις η κυβέρνηση βάζει φωτιά στην αγορά των ακινήτων.Οι νέες ρυθμίσεις του φορολογικού με την μείωση του αφορολόγητου για πρώτη κατοικία στα 100.000 ευρώ για το άγαμο και τις 200 χιλιάδες ευρώ για τον παντρεμένο,όσο και η περικοπή της φοροαπαλλαγής των τόκων από τα στεγαστικά δάνεια όπως και το πόθεν έσχες θα προκαλέσει νέο σπειροειδή κύκλο πτώσης στις τιμές καθώς η ζήτηση θα μειωθεί ακόμη περισσότερο.

ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Τη διαβεβαίωση προς τους πελάτες πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι προσωρινά και συγκυριακά τονίζει με ανακοίνωση του ο όμιλος Παζαρόπουλου και ότι σύντομα θα ξεπερασθούν ανταποκριθούν οι εταιρείες στις υποχρεώσεις τους.. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΤΑ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

Οι παλιότεροι έλεγαν ότι λίγο πριν ξημερώσει, είναι το πιο βαθύ σκοτάδι.
Ετσι λίγο πριν εξαντληθεί και το τελευταίο ψήγμα έμπνευσης ο έμπειρος στην διαχείρηση Λάκης Λαζόπουλος έβαλε για μια ακόμη φορά σε ενέργεια τον μηχανισμό της πρόκλησης. "Κρέμασε" στα μανταλάκια τους δημοσιογράφους με λαικίστικα επιχειρήματα αναζητώντας τα χαμηλά ένστικτα (διαπόμπευση, εξευτελισμό, στιγματισμό) του κοινού αλλά και την εύκολη δημοσιότητα που θα ακολουθήσει από τις επιθέσεις στους δημοσιογράφους. Τι είπε;

ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ

Σε συμφωνία με τον Αλέκο Αλεξανδρή να αναλάβει απο αύριο την ομάδα έχει έλθει ο Σωκράτης Κόκκαλης. Μοναδική περίπτωση να ναυαγήσει το σχέδιο είναι να κερδίσει ο Μπάντοβιτς την Μπορντό και να πάρει παράταση στον πάγκο του Ολυμπιακού 

ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ Η ΓΕΝΟΠ

Συνεχίζονται και σήμερα οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση εξαιτίας της απεργίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Σήμερα, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας, οι συνδικαλιστές έχουν κάνει κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της Επιχείρησης στην οδό Χαλκοκονδύλη.
Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων η ΔΕΗ  προχωρά και σήμερα σε ελεγχόμενες διακοπές ρεύματος, καθώς οι μονάδες ηλεκτροπαραγωγής που παραμένουν σε λειτουργία και οι εισαγωγές ρεύματος δεν επαρκούν για την κάλυψη των φορτίων

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ !!


ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
Ρεπορτάζ : Έλενα Λάσκαρη
«Μαχαίρι» σε φοροαπαλλαγές με ριζικές ανατροπές στις ισχύουσες μέχρι σήμερα εκπτώσεις φόρου και εισοδήματος από δαπάνες για τόκους στεγαστικών δανείων, αμοιβές γιατρών και δικηγόρων, ασφάλιστρα ζωής, αλλά και για ταβέρνες, κομμωτήρια, γυμναστήρια και δεξιώσεις φέρνει το φορολογικό νομοσχέδιο.

ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ


  AΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Έλενα Λάσκαρη
Όλο το σχέδιο για τα περιουσιακά στοιχεία και τις δαπάνες που θα υπολογίζονται στο εισόδημα...
Πρώτη κατοικία και αυτοκίνητα ακόμα και 1.000 κυβικών θα μετράνε από φέτος στη λίστα τεκμηρίων της Εφορίας, προσδιορίζοντας το ελάχιστο φορολογητέο εισόδημα για όλους τους φορολογουμένους με εξαίρεση τους συνταξιούχους.

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 22,6
ALTER 14,7
ALPHA  11
STAR 10,4
ANT  5,8
NET 4,1
SKAI  2,5

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΥΣ;

Με νέες απεργίες,  μέσα στο Πάσχα, απειλούν οι βενζινοπώλες, ενώ η αρχή στις κινητοποιήσεις θα γίνει την Πέμπτη με 24ωρο κλείσιμο των πρατηρίων...

Εισήγηση για συνέχιση των κινητοποιήσεων θα υποβάλει στη γενική συνέλευση των βενζινοπωλών που θα συνεδριάσει την Κυριακή η διοίκηση της Ομοσπονδίας.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ;

Στοιχεία σχεδόν επί καθημερινής βάσεως για την ρευστότητα ζητάει η Τράπεζα της Ελλάδος από τις ελληνικές τράπεζες καταδεικνύοντας την βαρύτητα και την σημασία που προσδίδει για την επαρκή ρευστότητα στο σύστημα.

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟ

ΑΠΟ ΤΟ EURO2DAY

TOY ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΙΤΣΙΟΥ


                                                                                                                                                                                             Θρίλερ μερικών 24ώρων αναμένεται να επιφυλάξει στην αγορά αυτοκινήτου ο όμιλος Παζαρόπουλος καθώς σύμφωνα με πηγές από το χώρο των τραπεζών και της λιανικής αυτοκινήτου, έχει βρεθεί σε δεινή οικονομική θέση και διεξάγονται πυρετώδεις επαφές για να μην ρίξει κανόνι στην αγορά.

ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΑΠΟ ΤΟ BANKINGNEWS.GR
Οι τραπεζίτες αρχίζουν να ανησυχούν ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί και ότι το τραπεζικό σύστημα θα πρέπει να μπορέσει να δανεισθεί από τις αγορές καθώς έχουν ήδη δανεισθεί από την ΕΚΤ και οι εγγυήσεις θα αρχίσουν να μειώνονται.

ΠΡΟΤΑΣΗ 7 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΙΑ ΤΟΡΟΣΙΔΗ;

Μπάγερν και Μαρσέιγ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 25χρονο άσο των «ερυθρολεύκων» και για το λόγο αυτό οι Βαυαροί θα έχουν άνθρωπό τους στον επαναληπτικό με τη Μπορντό, προκειμένου να δουν από κοντά τον Ελληνα πολυσύνθετο παίκτη.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στις 18 Ιουνίου αρχίζει η Digea τις επίγειες ψηφιακές μεταδόσεις των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας (Alpha, Alter, Antenna Μεκεδονία TV, Mega, Σκαϊ και Star) στην περιοχή της Αττικής.

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 25
ALTER  15,6
STAR    10,3
ALPHA   10,2
ANT        7,8
NET       4,9
SKAI     3,4


Ανοίγει τη διαφορά το mega προσεγγίζοντας το 25% ,ενώ σε πτώση κατα 2,5% είναι  το alter. Εντονος είναι ο προβληματισμός για net και αnt που σταδιακά χάνουν τους μέσους όρους υποχωρώντας όλο και πιο κάτω...

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ

Πόθεν έσχες για μετοχές και για εταιρικά μερίδια καθιερώνει το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο προωθεί παράλληλα δύο ρυθμίσεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές και για δηλώσεις που δεν… δηλώθηκαν στην ώρα τους.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Ή ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ


AΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Ρεπορτάζ : Κ. Τσαχάκης - Μ. Βουργάνα

Στο... σκαμνί θα κάθονται όσοι δεν κόβουν αποδείξεις. Κι αυτό καθώς με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο μετατρέπεται σε ποινικό αδίκημα η μη έκδοση αποδείξεων και άλλων φορολογικών στοιχείων. Σε αλλεπάλληλες συσκέψεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου υπό τον...
υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, «κλείδωσαν» οι τελικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου, το οποίο εκτός απρόοπτου θα συζητηθεί την Τετάρτη στο υπουργικό συμβούλιο και θα δοθεί στη δημοσιότητα.

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 22
STAR  15,8
ANT    12,6
ALPHA 12,5
NET       8,7
ALTER   7,5
SKAI     6.2