Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

EΡΧΟΝΤΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΙ ΟΜΑΔΩΝ;

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας μίλησε για σοβαρότατα αδικήματα και βαρύτατες ποινές

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος μίλησε για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια τονίζοντας ότι τα αδικήματα είναι πολύ σοβαρά και ξεκαθάρισε πως ανάμεσα στις ποινές προβλέπεται και ο υποβιβασμός ομάδων.

TO ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ποιον και γιατί ονομάτιζε με το όνομα "Φιλλιπίδης" η ομάδα των παρανόμων που είχαν μεταβάλει σε προσωπική τους ιστορία το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

AΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ"


Του Τασου Τελλογλου
Το ραντεβού στην οδό Βουλής τελείωσε λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι. Στο Σύνταγμα ήδη έπεφταν χημικά και οι αριστεροί συμπλέκονταν με τους δεξιούς. Κατέβηκα στον δρόμο και ξεκίνησα με σκοπό να πάω από την Πλάκα στο μετρό της Ακρόπολης. Στη δεύτερη γωνία, μια ομάδα διαδηλωτών με σταμάτησε. Ηταν όλοι υπάλληλοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα (ΕΡΤ, Δήμοι, Συγκοινωνίες) και χοντρικά για να περάσω θα έπρεπε να αποκηρύξω το Μνημόνιο. Δεν το έκανα. Υπήρχαν 2-3 άνθρωποι που επιχειρηματολογούσαν έντονα αλλά με μια συνέπεια και προσπαθούσαν να ακούσουν και τα όσα τους έλεγα εγώ για την επόμενη ημέρα.

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ που ο Σαρκοζί και η Μέρκελ δεν δηλώνουν «Αγανακτισµένοι». ∆ιότι ανδήλωναν, θα φώναζαν και αυτοί «δεν χρωστάω, δεν πουλάω, δεν πληρώνω» και ως εκ τούτου η Ελλάδα δεν θα έπαιρνε φράγκο.

ΕΥΤΥΧΩΣ, δεν έχουν αγανακτήσει ακόµη και έτσι συµβαίνει το οξύµωρο:

Αυτοί που δεν χρωστάνε έχουν πληρώσει έως τώρα 110 δισ. ευρώ και ετοιµάζονται να δώσουν άλλα 125 δισ. ευρώ για να σώσουν από τη χρεοκοπία εκείνους που χρωστάνε αλλά δεν πληρώνουν.