Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

TO ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΛΑΜΠΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ

Αντώνης Καρακούσης.
Ολα τα στοιχεία και οι εξελίξεις, οι αντιδράσεις των αγανακτισμένων και μη πολιτών, η μουρμούρα των βουλευτών, η γενικευμένη αμφισβήτηση, οι πολιτικές που διαρκώς ανατρέπονται και αναθεωρούνται από επαχθέστερες, φανερώνουν τη μετάπτωση από την οικονομική κρίση στην πολιτική κρίση, η οποία προφανώς είναι χειρότερη, γιατί ακινητοποιεί σε κρίσιμες μέρες τους πάντες και τα πάντα.

ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ


Μια βόλτα στην Αθήνα το βράδυ αποκαλύπτει την οικονομική ένδεια, γράφει ο Economist. Καταστήματα κλειστά, ακόμα και φθηνά εστιατόρια μισοάδεια. Ομως, η πλατεία Συντάγματος μένει γεμάτη όλη τη νύχτα, όχι με άτομα που έχουν πάει να διασκεδάσουν, αλλά με διαδηλωτές που, εμπνευσμένοι από τους Ισπανούς indignados, καταγγέλλουν την κυβερνητική λιτότητα και τα δεινά του καπιταλισμού.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΜΑΡΑ

«Μα γιατί λέτε ότι θα χαμηλώσετε τους φόρους στην Ελλάδα, αφού ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε;» ερωτήθη απο τον γάλλο πρωθυπουργό ο κ.Σαμαράς για να απαντήσει ότι το κάνει για προεκλογικούς λόγους»

Αυτό αποκάλυψε η δημοσιογράφος της Figaro Αλεξία Κεφαλά
Σε παρέμβαση του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης υποστήριξε ότι αυτό είναι ψευδές , ανυπόστατο και δεν έχει ειπωθεί .
Η κ.Κεφαλά απάντησε ότι η Γαλλία ΔΕΝ είναι Ελλάδα δεν υπάρχουν παραπολιτικά και διαρροές ΚΑΙ ήταν επίσημη ενημερώση

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

EKTAKTH EIΣΦΟΡΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ !!!

Η έκτακτη εισφορά σε όλα τα εισοδήματα είναι ασφαλώς άδικη. Καλούνται όλοι να πληρώσουν τα σπασμένα του Δημοσίου.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ


στη σύντομη και εξαιρετικά περιεκτική ανακοίνωσή της περιέγραψε με ακρίβεια τις υποχρεώσεις μας. Δυσβάστακτες, σχεδόν εξοντωτικές, αλλά αυτές είναι. Αν περάσουν από τη Βουλή ως μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για την οικονομία τώρα και νέο μνημόνιο αμέσως μετά, έχει καλώς, αλλιώς…Αυτό είναι. Τελεία και παύλα, είτε αγανακτούμε, είτε όχι.
Επομένως τι να πούμε τώρα και τι να σχολιάσουμε; Από την αρχή ήταν σαφές ότι με το προηγούμενο μοντέλο τελειώσαμε, όπως και ότι θα ματώσουμε πάρα πολύ για να βγούμε, οπωσδήποτε φτωχότεροι, από αυτή την κατάσταση. Αν πάλι τα κόμματα και οι βουλευτές σε σύμπνοια με το πλήθος, τα μήντια και του διάφορους Θεοδωράκηδες, δεν αντέχουν να δουν κατάματα την πραγματικότητα, θα καταρρεύσουμε και επίσημα και πλέον το χάος θα επικρατήσει. Άλλωστε χαοτική χώρα δεν είμαστε, λίγο περισσότερο ίσως και να μην έχει πια σημασία. Το μόνο που θα εκλείψει τελείως είναι η ελπίδα…

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ...


TOY ΠΑΣΧΟΥ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗ
Oι ταγοί αυτής της χώρας λατρεύουν τις κινητοποιήσεις· εκτός, ίσως, των παραγωγικών δυνάμεων. Θέλουν τα πάντα να αλλάξουν· με πιθανή εξαίρεση το Δημόσιο, το κοινωνικό κράτος, την υγεία, τα κλειστά επαγγέλματα, ό, τι τέλος πάντων συνθέτει τη σημερινή μίζερη πραγματικότητα. Γι' αυτό ο κανόνας είναι να δοξιολογούνται οι «κινητοποιημένοι». Στα δοξαστικά υπάρχει μέγας ανταγωνισμός.