Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ

Τις τελευταίες ημέρες όλη η Ελλάδα έχει κατακλυστεί από νέες φήμες και σενάρια για τις επερχόμενες εξελίξεις στην οικονομία. Σε αυτό έχει συμβάλει καταλυτικά η πλήρης αναξιοπιστία της κυβέρνησης που δεν μπορεί και ίσως δεν θέλει να πει μια κουβέντα που θα παραμείνει σε ισχύ παραπάνω από 24 ώρες.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΚΥΡ-ΠΑΝΟΣ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Ισως είναι η πρώτη απεργία παγκοσμίως που αντί να πλήττει τα συμφέροντα της εργοδοσίας εξουθενώνει την ήδη αδύναμη θέση του εργαζόμενου. Ο κυρ Πάνος και η παρέα του αρνούμενοι να παρακολουθήσουν την πραγματικότητα  ,εξυπηρετώντας συμφέροντα και μικραίνοντας το σωματείο κατάφεραν αφενός οι εργαζόμενοι να χάσουν το 20% του μηνιάτικου σε άστοχες κινητοποιήσεις αφετέρου οι εργοδότες να κερδίσουν 40% περισσότερα και ανοίξουν απεργοσπαστικούς μηχανισμούς είτε στα έντυπα είτε στα portals.. Οχι και άσχημα άξιος ο μισθός κάποιων.... Δείτε πως περιγράφει η Ελευθεροτυπία την όλη κατάσταση...      



Η «Ε» κυκλοφορεί σήμερα κανονικά το φύλλο της Παρασκευής με όλες τις ειδήσεις του τελευταίου 48ώρου που πέρασε, σε αντίθεση με άλλες εφημερίδες που κυκλοφορούν σήμερα είτε τα κυριακάτικα φύλλα τους είτε τα καθημερινά, ενοποιημένα με τις εκδόσεις του Σαββάτου.

Η ΕΚΤΡΟΠΗ να κυκλοφορούν κυριακάτικα φύλλα ημέρα Παρασκευή ή και ενισχυμένες εκδόσεις Σαββάτου ημέρα Παρασκευή, γίνεται ουσιαστικά κατά παραβίαση της 48ωρης απεργίας, που έχουν κηρύξει η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και οι συγγενείς οργανώσεις των τυπογράφων, λιθογράφων, προσωπικού και διανομέων Τύπου. Επειδή η απεργία γίνεται ακριβώς για να μην κυκλοφορήσουν κυριακάτικα και σαββατιάτικα φύλλα.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ;

Οριακή περιγράφεται η κατάσταση στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, αφού σύμφωνα με τους γνωρίζοντες υπάρχει αδυναμία συνεννόησης με τις τράπεζες που ελέγχουν το χρέος του καναλιού.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ

Τελικά υπάρχουν κάποιοι βουλευτές που δεν φορούν τα παντελόνια για να μην κρυώνουν. Τιμούν το παρελθόν τους και την ιδεολογία τους και δεν κρύβονται όπως κάποιοι νεόκοποι υπουργοί πίσω από την δύσκολη ώρα. Προσωπικός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου ο Ευάγγελος Παπαχρήστος έδειξε έμπρακτα ότι σε όλα υπάρχει ένα όριο...   
Εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε ο βουλευτής Πρεβέζης του κόμματος Ευάγγελος Παπαχρήστος, μετά την απόφασή του να καταψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο.
Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενημέρωσε ότι ο βουλευτής τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος.

ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ

TOY AΓΓΕΛΟΥ ΣΤΑΓΚΟΥ 
Αφού πρώτα μας έπρηξε τα συκώτια, ο πανίσχυρος υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, ο Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, τα είπε σταράτα στους συμπατριώτες του. Επιτέλους, γιατί είχαμε αρχίσει να τσιμπιόμαστε μήπως και οι ορθολογιστές γερμανοί είχαν πάρει διαζύγιο από την λογική. Ας ελπίσουμε τώρα ότι αυτά που λέει, τα ακούει και η Φράου Μέρκελ, ή ακόμη καλύτερα, ότι τα λέει απηχώντας και τις δικές της απόψεις.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΣΕ

Η κακοδιαχείριση του ΟΣΕ είναι γνωστή και θα θυμάστε ότι χθες, εγώ, από αυτό το βήμα αναφέρθηκα και στην εκτίναξη του χρέους του ΟΣΕ τα τελευταία χρόνια. Με κανέναν τρόπο, αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει απολύσεις.

ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ !!

Στην φορολόγηση του αρχαιότερου επαγγέλματος κατέληξαν οι δημοτικές αρχές του Ντόρτμουντ προκειμένου να αντιμετωπίσουν το έλλειμμα που ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ. Οι εκδιδόμενες γυναίκες της πόλης θα υποχρεούνται να αγοράζουν ένα «ημερήσιο κουπόνι» των 6 ευρώ ως ημερήσια φορολόγηση των εσόδων από τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Ο δήμος του Ντόρτμουντ εκτιμά ότι ο νέος φόρος του σεξ θα αποφέρει 750.000 ευρώ ετησίως.