Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; (2)

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ  βρέθηκαν σχεδόν όλα τα κορυφαία στελέχη αλλά και τα golden boys  της πενταετίας της Νέας Δημοκρατίας.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ 30 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;


Επιμήκυνση στα 30 χρόνια για το χρέος της Ελλάδας και της Ιρλανδίας προς την ευρωζώνη εξετάζουν ευρωπαίοι αξιωματούχοι. 

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΙΧ,ΑΚΙΝΗΤΑ,ΕΝΟΙΚΙΑ

Επαγγελµατίες και έµποροι που δεν έχουν υποβάλει φορολογικές δηλώσεις εισοδήµατος και ΦΠΑ, ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν δηλώνουν ενοίκια τα οποία εισπράττουν, εισοδήµατα που έχουν αποκτηθεί στο εξωτερικό και ιδιοκτήτες αυτοκίνητων που δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας µπαίνουν άµεσα στο στόχαστρο της Εφορίας. 

TO ΚΡΑΤΟΣ "ΚΟΥΡΕΥΕΙ" ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ


ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Οι ελληνικές τράπεζες δεν κινδυνεύουν, ιδίως όσο οι καταθέσεις διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο. Παρά τη μείωση τους, οι καταθέσεις σε ελληνικές τράπεζες ξεπερνούν τα 208 δις ευρώ και αυτό αποτελεί ένα ασφαλές δίκτυ προστασίας για τις ελληνικές τράπεζες.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

BLOOMBERG: ΕΛΛΑΔΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ Ή ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ

Τουλάχιστον ένα κράτος μέλος θα εγκαταλείψει την ευρωζώνη εντός της επόμενης πενταετίας ενώ η Ελλάδα και η Ιρλανδία θα χρεοκοπήσουν. Αυτό προκύπτει από την τελευταία δημοσκόπηση του Bloomberg, η οποία συνέλεξε τις απόψεις μεταξύ 1.000 περίπου διαχειριστών κεφαλαίων, αναλυτών και χρηματιστών.

ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

«Aντίδοτο» στις µεγάλες ανατροπές που φέρνει το νέο Ασφαλιστικό (σύνταξη στα 65, 40 έτη δουλειάς, µείωση συντάξεων) αποτελούν τα νέα πλασµατικά έτη που µπορούν να εξαγοράσουν οι ασφαλισµένοι. Ετσι, για όσους συνταξιοδοτούνται από την 1η/1/2011, για τη θεµελίωση του συνταξιοδοτικού δικαιώµατος ή και για την προσαύξηση της σύνταξης καθιερώνεται ο πλασµατικός χρόνος για έως και 7 έτη.

Σχετική εγκύκλιο εξέδωσε χθες η διοίκηση του ΙΚΑ (Γενική ∆ιεύθυνση Ασφαλιστικών 

Υπηρεσιών). Ειδικότερα αναγνωρίζονται: 

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ; ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !!!


ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΒΕΤΖΟΓΛΟΥ
Δεν είναι μόνο σε ένα. Αλλά στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών το ντουμάνι βγαίνει από τον 8οόροφο της οδού Σίνα. Όχι μόνο από το παράθυρο προς τα έξω. Αλλά και προς την αίθουσα αναμονής.

Είχα πάει πριν από περίπου τρεις μήνες για ένα ρεπορτάζ σχετικά με μετακίνηση νοσηλευτή, που είχε γίνει με εντολή της διοικήτριας κ. Μαϊσόγλου. Η μετακίνηση χαρακτηρίστηκε παράνομη από την Ομοσπονδία Νοσηλευτών και ανακλήθηκε από την ίδια

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥ ALTER ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΩΝ MEDIA

Λίγες μόνο ημέρες μετά την πρώτη επίσκεψη του Γιώργου Κορωνιά στο Alter ξεκίνησε η διαδικασία της αποκαθήλωσης. Μετά τα κορδελάκια του Μάκη με τις κονσέρβες εκπομπές και της δήθεν ασθένειες που ματαίωναν εκπομπές ώστε να δείξει την δυσαρέσκεια του ήρθε η καταγγελία της σύμβασης του πιο γερού χαρτιού του καναλιού  της Αννίτας Πάνια.