Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

Από τον Δεκέμβρη του 2009 είχε ζητήσει την παρέμβαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου δύο μόλις μήνες μετά την εκλογική του νίκη. Ενδεχόμενο που είχαν απορρίψει τότε οι ευρωπαίοι

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ


Εγκατάσταση περισσότερων φωτοβολταικών σε μικρά μη άρτια και οικοδομήσιμα εκτός σχεδίου οικόπεδα, επιτρέπει στο εξής το υπουργείο Περιβάλλοντος, που επιχειρεί να ξεκαθαρίσει το μπερδεμένο τοπίο με τις πολεοδομικές ρυθμίσεις γύρω από τα συστήματα αυτά.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Απίστευτη η ξεφτίλα του Λαζόπουλου σε μια έξαρση δήθεν ιδεολογικά στρατευμένης  σάτιρας κατάφερε  να ταυτιστεί με τις απόψεις των πυρήνων της φωτιάς, όλων των κινήσεων που τάσσονται υπερ της ανομίας αλλά και των "αυτόνομων¨κατοίκων της Κερατέας που έχουν κάνει επιστήμη της αυτοδικία και το χάος.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ...

Δυστυχώς επτωχεύσαμεν. 
Ο Γεώργιος Παπανδρέου έλεγε ότι  μια ήττα γίνεται πραγματικότητα όταν γίνει αποδεχτή και ψυχολογικά. Μετά το περσινό ατύχημα  που μας οδήγησε στο μνημόνιο η χώρα είχε μικρές αλλά υπαρκτές πιθανότητες  να βγει από την κρίση μόνο εαν οι πολιτικές δυνάμεις οδηγούνταν μέσα από ένα κλίμα συναίνεσης στο πλαίσιο εκείνο που με επίπονες αποφάσεις αλλά αναγκαίες θα ξεκαθάριζαν την κόπρο του Αυγεία. 35 χρόνια μετά τη δημιουργία αυτού του μοντέλου ένα ξεκαθάρισμα ήταν απαραίτητο. Ολα αυτά όμως είναι όνειρο απατηλό για την Ελλάδα που ο καθένας κοιτά μόνο τον εαυτούλη του.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ

Εκπτωση 30% έως 50% στο ποσό εξαγοράς του αναγνωριζόµενου χρόνου στρατιωτικής υπηρεσίας, ανάλογα µε τον χρόνο θεµελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώµατος, έχουν οι ασφαλισµένοι στο ΙΚΑ.

ΝΟΜΟΣ ,ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ


Tου Πασχου Mανδραβελη
Οι χρυσαυγίτες με τους αριστεριστές έχουν ακραίες, αλλά και αντίθετες απόψεις. Οι πρώτοι ζητούν να απελαθούν όλοι οι μετανάστες και οι δεύτεροι να νομιμοποιηθούν όλοι. Η διαφορά των απόψεών τους είναι χαοτική.