Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΑΛΑΦΟΓΙΩΡΓΟΣ

O Τάκης Σπηλιόπουλος παραμένει το φαβορί για την πρωινή ζώνη της ΝΕΤ μετά την αποχώρηση των Λυριτζή-Οικονόμου-Τσαπανίδου. Εναλλακτική λύση ο Αντώνης Αλαφογιώργος. Για το Σαββατοκύριακο υπό σκέψη είναι η πρόταση για τον Φάνη Παπαθανασίου

2,5 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣ

Mάθημα ανθρωπιάς, και πραγματική προσφορά ζωής,απο τον καπετάνιο Παναγιώτη Τσάκο -και τους εργαζόμενους στην εταιρεία του- οποίος παρέδωσε  στον Λάμπρο Κανελλόπουλο επιταγή ύψους 150 χιλιάδων δολλαρίων.Το ποσό αυτό σημαίνει - πόσιμο νερό, τροφή, φάρμακα και στέγη, για χιλιάδες  σεισμοπαθείς που αναζητούν την ελπίδα στα χαλάσματα.
Θερμή είναι και η ανταπόκριση των Ελλήνων στο μαραθώνιο του ΣΚΑΪ και της UNICEF. Μόνο από τα τηλεφωνήματα και τα Sms οι προσφορές να αγγίζουν τα δυόμισι εκατομμύρια ευρώ.

ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΩΝ ΛΥΓΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ

Αποφασισμένος να "πουλήσει¨ακριβά το τομάρι του είναι ο κατηγορούμενος για το σκάνδαλο της SIEMENS Mιχάλης Χριστοφοράκος λίγο πριν ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης απο την εξεταστική επιτροπή της βουλής.
Σε αυτή την τακτική συμψηφισμού εντάσσονται οι επιλεκτικές διαρροές των τελευταίων ημερών.Στόχος να γίνει απόλυτα σαφές στο πολιτικό σύστημα  ότι σε μια κρίσιμη πολιτικά περίοδο και με την κρίση να απαιτεί δυσάρεστα μέτρα, ο Χριστοφοράκος μπορει να εξελιχθεί επικοινωνιακό καταλύτη για την αξιοπιστία τους.

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΤ ΚΑΙ ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο βρίσκονται ψηλά στην πρόταση για το νέο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, το οποίο θα υποβάλει για έγκριση, στο υπουργικό συμβούλιο, μέσα στις επόμενες 10 ημέρες το υπουργείο Οικονομικών

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 22
STAR    14,1
ALTER   13,9
ALPHA   11,5
ANT 1     7,7
NET        6,4
SKAI       3,1

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ;

Ξεφεύγει σταδιακά η κατάσταση στον Πειραιά όσο και σε άλλες περιοχές στην Αττική, είτε απο επιχειρηματίες που λειτουργούν ως καταπατητές δημόσιας περιουσίας είτε λογω υποβάθμισης από την λαθρομετανάστευση, είτε όπως στο μικρολίμανο από τη στέγαση έκτακτων αθλητικών αναγκών που δημιουργούν όμως μεγαλύτερα προβλήματα
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης κατέθεσε για την κατάσταση στο μικρολίμανο ερώτηση προς τον υπουργό πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΘΕΡΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΡΟΥΜΠΙΝΙ

Στο παρασκήνιο του συνεδρίου του Νταβός ο Γιώργος Παπανδρέου συναντά τον διεθνούς φήμης οικονομολόγο Νουριέλ Ρουμπίνι και ακολουθεί ο εξής δάλογος:
Παπανδρέου: Τι είναι αυτά που λές;
Ρουμπινί : Δεν ήξερα ότι δεν ισχύει η υπόθεση της Κίνας
Παπανδρέου: Αλλη φορά να είσαι καλύτερα ενημερωμένος και να ρωτάς !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ PRE GAME ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

Στις 3 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, ο ΣΚΑΙ θα βγάλει "pre game" απ' το Μέγαρο Μουσικής με τους Πάνο Βόγλη, Γιώργο Λιώρη, Χριστίνα Βραχάλη για την εκδήλωση ανάδειξης των κορυφαίων 11άδων των δεκαετιών απ' το '60 μέχρι το '00. Εκδήλωση που θα παρουσιάσουν οι Σία Κοσιώνη, Θοδωρής Αθερίδης.

TA ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ

   Του Νίκου Δρόσου
Όσο μάταιο είναι γι' αυτόν που πνίγεται να πιαστεί από τα μαλλιά του για να σωθεί, άλλο τόσο είναι για την ελληνική Πολιτεία να φορολογήσει βαρύτερα όσους ήδη φορολογεί και να μην επιχειρήσει να πιάσει όσους φοροδιαφεύγουν.

MΠΛΟΚΑ ΣΤΟ ...ΠΑΣΟΚ

Φουντώνουν οι εσωκομματικές τριβές στο ΠΑΣΟΚ, λίγες ημέρες πρίν ορισθούν οι υπεύθυνοι των 30 τομέων του κινήματος. Πραγματική μάχη γίνεται στον τομέα οργανωτικού όπου ο γραμματέας Χρ Βούζας της νομαρχιακής Ιωαννίνων (πολιτικός φίλος  του Μιλτιάδη Παπαιωάννου) διαρρέει ότι θα είναι ο νέος γραμματέας έχοντας την συμπαράσταση του Χαρη Παμπούκη και της Ρεγγίνας Βάρζελη κόντρα στην πρόταση του γραμματέα του κόμματος Σ Κοσμίδη.
Η ομάδα του Χρήστου Πολυζογόπουλου θα στηρίξει τον Ηλία Αντωνίου ενώ  ο Χρήστος Παπουτσής το alter ego του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου  Βασίλη Νούσιο 

Ο ΤΑΚΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ;

Ο Τάκης Σπηλιόπουλος είναι η πρώτη επιλογή της ΕΡΤ για την αντικατάσταση των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου στην πρωινή ζωνη του σταθμού. Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες..

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ... ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 24,3
ALTER  17,2
ALPHA 11,8
ANT 1   8,5
STAR    7,9
NET      5,2
SKAI    3,7

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΑΛΜΟΥΝΙΑ

Δεν φεύγει η Ελλαδα απο την ευρωζώνη ούτε απο το ευρώ δήλωσε πριν απο λίγο στο Νταβός ο Χοακιν Αλμούνια οποίος φάνηκε τώρα να κατανοεί τα Ελληνικά προβλήματα ειδικά τώρα που μετά την Ελληνική τραγωδία θα ακουλουθήσει η Ισπανικη υποχώρηση απο τους κερδοσκόπους.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Την κοινή συνεδρίαση των προέδρων και των μελών των διοικητικών συμβουλίων των Ενώσεων- μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών ΠΟΕΣΥ , αποφάσισε το Δ.Σ., της Ομοσπονδίας, με θέμα τις ραγδαίες εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τον συντονισμό των περαιτέρω δράσεων για το θέμα αυτό.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03.02.2010.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΕΛΗΞΕ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΡΤ...


Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. της ΕΡΤ:
Γιώργος Γαμπρίτσος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (πρόεδρος – διευθύνων σύμβουλος)
Θανάσης Παπαγεωργίου, Δικηγόρος
Χρήστος Αβραάμ, Εμπειρογνώμων Α’ στο Υπουργείο Εξωτερικών
Λένα Διβάνη, Καθηγήτρια Νομικής Σχολής Αθηνών, Συγγραφέας
Γεωργανδρέας Ζάννος, Δικηγόρος
Στέλιος Κούλογλου, Δημοσιογράφος
Ηλίας Μοσχονάς, Σύμβουλος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων
Στέλιος Στεφάνου, Οικονομολόγος

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ...ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ !

Βρέθηκε η λύση για την φοροδιαφυγή! Θα φορολογηθούν εκ νέου με εκδικητικό τρόπο και (χωρίς καμμία σκέψη για την μείωση που θα επέλθει στην  κατανάλωση) όσοι είναι ειλικρινείς και τα μόνιμα φορολογικά υποζύγια.  Σύμφωνα με  “ΤΟ ΒΗΜΑ” η τελική πρόταση που θα υποβάλλουν στον Γ.Παπακωνσταντίνου τα μέλη της επιτροπής που ασχολείται με το φορολογικό, θα είναι:
•για εισόδημα 12.000-15.000 συντελεστής 15%
•για εισόδημα 15.000-23.000 συντελεστής 20%
•για εισόδημα 23.000-30.000 συντελεστής 30%
•για εισόδημα 30.000-80.000 συντελεστής 45%
Κατά το δημοσίευμα, υπάρχει εισήγηση να φορολογηθούν τα εισοδήματα άνω των 80.000 ή των 100.000 με συντελεστή 50%.
Αυτό σημαίνει ότι όσοι δηλώνουν εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ θα έχουν σημαντική ελάφρυνση, μικρότερη όσοι δηλώνουν μέχρι 40.000 ευρώ, ενώ από εκεί και πάνω οι επιβάρυνση θα είναι σημαντική. Υπολογίζεται ότι κάποιος που δηλώνει 80.000 ευρώ, θα κληθεί να πληρώσει επιπλέον φόρο 3.000 ευρώ με συντελεστή 45% και ακόμη μεγαλύτερο, αν ο συντελεστής φτάσει το 50%.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Η ΑΕΚ

Κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου είναι η ΑΕΚ. O Σταύρος Αδαμίδης κατέθεσε επίσημη πρόταση στον 29χρονο επιθετικό και περιμένει ακόμα κι εντός της ημέρας θετική απάντηση από τον ποδοσφαιριστή. Ο Παπαδόπουλος είδε με θετικό μάτι την πρόταση αυτή, αφού επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 24,7
ALTER  16.5
ALPHA  11
ANT1    9,6
STAR     9,2
NET       7,7
SKAI     3,2

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

MEDIA TREILER


*** Προσπάθεια των υπευθύνων της ΕΡΤ να κρατήσουν την Πόπη Τσαπανίδου μετά τις πολύ καλές θεαματικότητες των τελευταίων ημερών  έστω και την τελευταία ώρα***Περικοπές στο 10 με 1 μαζί. Μόδα τέλος όπως και η Ευη Αδάμ.Θα σταματήσουν εδώ; ***Άκαρπες οι προσπάθειες της Ράνιας Θρασκιά να επανέλθει στο δεύτερο μισό της σεζόν.*** Ποιά ξανθιά παρουσιάστρια γλυκοκοιτάζει ο ΑNT 1; ***Πρώτη Φεβρουαρίου το νέο φιλόδοξο πρόγραμμα του ant 97,2***Kάτι παίζει με το veto ***
Eπιστρέφουν τα προσωπικά της Ελενας Κατρίτση στην ΕΡΤ απο τις 31 Ιανουαρίου*** Μήπως το παρατραβάνε κάποιοι με την Υπόθεση της Τζούλιας Αλεξανδράτου; Δεν έχει περάσει και  τόσος καιρός από την περίπτωση της Εφης Θώδη ούτε της Τζούλιας Μπάρκα...  

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ

Μπορεί να σάρωσε στα νούμερα της ΑGB ο Λάκης Λαζόπουλος και το τσαντίρι του ωστόσο η χθεσινή παράσταση που παρουσίασε δεν είναι από αυτές που  θα μπορεί να υπερηφανεύεται.
Εμφανώς οργισμένος μέχρι υστερίας για το πρόστιμο απο το ΕΣΡ και την υποβάθμιση ποιότητας της εκπομπής έκανε  ακραίες επιθέσεις προς την κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό που δεν "κρύβονται" ούτε απο το φύλο συκής της σάτυρας. Κουρασμένος  και παρά τα πολλά λάθη της κυβέρνησης στους τρεις πρώτους μήνες που άνετα με την κριτική  του  θα μπορούσε να βγάλει γέλιο επέμεινε σε μια αντιπαράθεση με τακτική και επιχειρηματολογία υπεράσπισης κατηγορουμένου σε δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση.
Ερμαιο μιας πρωτοφανούς κυκλοθυμικότητας για τέτοιου μεγέθους καλλιτέχνη  επανήλθε στα εύκολα σχόλια αποδόμησης του Αλέξη Κούγια και Μιμής Ντενίση.
 Μια τακτική πρόκλησης που αν πιάσει θα ανοίξει νέο κύκλο δημοσιότητας και τηλεθέασης της εκπομπής... Αν όμως πέσει στο κενό πιθανά να είναι η αρχή του τέλους για μια εκπομπή που τα τελευταία χρόνια ήταν όαση σε μια άνυδρη τηλεοπτική κοιλάδα και κινδυνεύει να μεταβληθεί σε λαικίστικο ιδεολογικό παραλήρημα ενος stand up κωμικού σε ρόλο ινστρούκτορα  . Κρίμα γιατί τέτοιες τακτικές και πρακτικές  δεν αξίζουν και δεν αρμόζουν σε ηθοποιούς που έχουν παίξει κείμενα όπως το "παλτό", "τη μάνα" "το ημερολόγιο" ή την όπερα της πεντάρας ...    

KAI NEEΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΟΛ

Mε απόφαση του Προέδρου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη  Σταύρου Ψυχάρη ο δημοσιογράφος  Ι. Κ. Πρετεντέρης αναλαμβάνει καθήκοντα Ειδικού Συμβούλου παρά τω Προέδρω του Οργανισμού. Ο Ι. Πρετεντέρης  θα διατηρήσει τη δημοσιογραφική στήλη του στο Βήμα της Κυριακής και θα γράφει καθημερινή στήλη στα Νέα από την ερχόμενη Δευτέρα, κατά την προσεχή Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας θα εκλεγεί μέλος του Δ.Σ. και θα αναλάβει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου. Επίσης με άλλη απόφαση συγκροτείται Συντονιστικό Συμβούλιο του ΔΟΛ από τον  Σταύρο Π. Ψυχάρη ως Πρόεδρο και μέλη τους  Π. Καψή, Χ. Μεμή, Α. Καρακούση και Ι. Κ. Πρετεντέρη, με αρμοδιότητα την δημοσιογραφική ανάπτυξη του ΔΟΛ.

ΑΔΑΜΙΔΗ Ή ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;

Κουίζ μέτριας δυσκολίας. Ποιο κορυφαίο στέλεχος  μεγάλου χρηματοπιστωτικού οργανισμού βρίσκεται στην Αθήνα; Και με ποιόν θα συναντηθεί τον Αδαμίδη ή τον Γ Παπακωνσταντίνου;

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 26,1
ALTER  14,8
ALPHA   11,2
STAR    10,2
ANT 1    8,3
NET       3,8
SKAI     1,9

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

MEDIA TREILER

*** H Ρίκα Βαγιάνη θα είναι η παρουσιάστρια της Γιουροβίζιον στην ΕΡΤ.**** Την καθαρά Δευτέρα η πρεμιέρα του reality "Παταγονία" στο ΜΕGA ***Στον ΑΝΤ Κύπρου σε επιτελική θέση ο Τάσος Παπαδόπουλος***50 χιλιάδες το πρόστιμο στο ΜΕGA και την εκπομπή του 4 για λανθασμένη χρήση της Ελληνικής γλώσσας*** Επιστροφή για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στα ερτζιανά και στον ANT 97,2 ***Στην ψηφιακή εποχή πέρασε το Ιταλικό ραδιόφωνο*** Μετρήσεις θεαματικότητας για τα κανάλια που μεταδίδονται μέσω της πλατφόρμας ΝΟVA***Μπαράζ αλλαγών στα κανάλια μετά την γιορτή των ερωτευμένων.Λεπτομέρειες προσεχώς...

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ


Ο εφιάλτης του Θέμου Αναστασιάδη βγήκε πραγματικότητα!! Μπορεί να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των καναλιών αλλά σίγουρα υπάρχει και μεταξύ των παρουσιαστών.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ

Oι εφοριακοί, στη χθεσινή συνεδρίασή τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις όπως ανέφερε σχετική ανάρτηση του elevengr πριν απο μία εβδομάδα
Οι εφοριακοί με την κίνηση τους αυτή προκαλούν έντονη πίεση στην κυβέρνηση λιγες μέρες πριν ανοίξει τα χαρτιά της για το φορολογικό

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

Παράνομες και καταχρηστικές κρίθηκαν οι απεργίες σε ant radio και θέμα fm απο τα αρμόδια δικαστήρια και αναγκαστικά η ΕΣΗΕΑ τις ματαίωσε. Ανησυχητικό φαινόμενο καθώς επαναλαμβάνεται για πολλοστή φορά..

ΝΕΟ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ

Και νέο κοινοπρακτικό δάνειο θα ζητήσει ο οργανισμός δημοσίου χρέους τις επόμενες ημέρες μετά την επιτυχία της χθεσινής προσπάθειας και παρά τα υψηλά spread. Η αίσθηση των ειδικών είναι πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αποκλιμάκωση στα spread καθώς η κυβέρνηση έστειλε μηνυμα εν μέσω της κρίσης

TO ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΣΗΜΟ

Ερχεται το κτηματόσημο για 350.000 ιδιοκτήτες και 2.5 εκατομμύρια ακινήτα όπως έγκαιρα είχε ενημερώσει με σχετική ανάρτηση το elevengr. Πρόκειται για τους πολίτες εκείνους που δήλωσαν στο κτηματολόγιο της ακίνητη περιουσία τους χωρις να πληρώσουν την περίοδο 97-99. Το κόστος θα είναι 35 ευρω για καθε δικαιώμα κυριου χώρου και 20 για κάθε βοηθητικό. Το πρώτα ειδοποιητήρια θα έρθουν μετά το Πάσχα 

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ


ΜΕGA 24,5
ALTER  18,6
ALPHA  11,2
STAR     10,4
ANT I    8,3
NET      7,6
SKAI   --

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΛΑΘΟΣ KAI AΔΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΟΝΕWS-NEWS

Λανθασμένο, υποτιμητικό  και 100%  άδικο το σχόλιο του nonews-news για τη Σια Κοσιώνη.
Λανθασμένο γιατί χρειάζονται πολλές δυνάμεις και ψυχή για να βγάλεις ένα 12ωρο ζωντανό πρόγραμμα στην τηλεόραση και μάλιστα σε μαραθώνιο όπου δεν γνωρίζεις τι απρόοπτο θα συμβεί την επόμενη στιγμή.Υποτιμητικό για τους χιλιάδες ανθρώπους που συμμετείχαν.   Αλλά κυρίως άδικο καθώς η μετάδοση έγινε υπο δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες. Οσο για την περίφημη εσάρπα την φόρεσε μετά απο την επιμονή των συνεργατών της ώστε μετά την μετάδοση να μην καταλήξει στο νοσοκομείο.
Σχετικά με τα υπόλοιπα σχόλια περί φιλανθρωπίας και αισθητικής  θα ήταν ηθικότερο  να μην σχολιάζουν , όσοι για μια ολόκληρη ημέρα απο τη ζέστη του γραφείου τους δεν βρήκαν ένα σχόλιο, μια φράση,  για να υποστηρίξουν μια αξιόλογη προσπάθεια που θα σώσει ζωές στην Αιτή  και δείχνει  ότι η ελπίδα παραμένει ακόμη ζωντανή  στις καρδιές χιλιάδων Ελλήνων.       

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ



Μεγάλη επιτυχία είχε ο μαραθώνιος του Σκαι και της unicef καθώς σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά  περίοδο κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα ποσό που ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Ενας μαραθώνιος με συγκλονιστικές στιγμές τόσο απο τις εικόνες που μετέφεραν οι απεσταλμένοι του σταθμού στην Αιτή  όσο και την μοναδική συνεισφορά των παιδιών που έδειξαν ότι ακόμη υπάρχει ελπίδα. Μεγάλη και η αυτοθυσία εργαζομένων και προσκεκλημένων κυρίως απο το χώρο του πνεύματος και της μουσικής που έφεραν σε πέρας μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή υπο αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Μεγάλη παραφωνία η έλλειψη μεγάλων προσφορών απο τους οικονομικά ισχυρούς.
Ξεχώρισαν οι προσφορές των παιδιών ενος νηπιαγωγείου που πρόσφεραν τα χρήματα της αποκριάτικης γιορτής, οι προσφορές όλων των παιδιών απο το χαρτζηλήκι τους  αλλά και του κ Αριστείδη Αλαφούζου και της Καθημερινής που προσέφεραν 30.0000 ευρώ, του προέδρου του Παναθηναικού Νικου Πατέρα 20.000 ευρώ, του ποδοσφαιρικού τμηματος του Ολυμπιακού 5000 ευρώ, αλλά και των βουλευτών του Συνασπισμού που πρόσφεραν 3000 ευρώ.    

ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ



Μέχρι τα μεσάνυχτα θα διαρκέσει ο Μαραθώνιος Αλληλεγγύης που διοργανώνουν ο ΣΚΑΪ και η UNICEF για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους σεισμοπαθείς της Αϊτής. To ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι τώρα ξεπερνά τις 650.000 ευρώ

500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗ


Συγκλονιστική είναι η παρουσία των παιδιών στον Μαραθώνιο του Σκαι και της unicef για τα θύματα της Αιτής.Μαθητές από όλες τις περιοχές της Αθήνας  άφησαν για λίγο τα μαθήματα και παρά το τσουχτερό κρύο πηγαίνουν στο Ζάππειο για προσφέρουν χρήματα που μάζευαν για κάποια γιορτή ή εκδρομή. Και το σύνθημα και ένα ευρώ μετράει  απόλυτα επιτυχημένο ευαισθητοποιεί τους πολίτες που απο το πρωί συμμετέχουν στην συγκέντρωση των χρημάτων. Μέχρι τώρα το ποσό που έχει συγκεντρωθεί ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ

ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Σ’ αυτή την προσπάθεια, και το 1 ευρώ έχει αξία. Είναι η ελάχιστη ένδειξη ανθρωπιάς. Άλλωστε, είναι η εκπλήρωση ενός χρέους όχι μόνο ανθρωπιστικού, αλλά και ηθικού ως Έλληνες. Ο Μαραθώνιος ελπίδας στις 25 Ιανουαρίου για την ανακούφιση των πληγέντων

MEDIA TREILER


****Νέο τοπίο δημιουργείται σταδιακά στα μέσα ενημέρωσης.Νέοι επιχειρηματίες παίρνουν δυναμικές θέσεις ενώ αλλάζουν οι ισορροπίες στα υφιστάμενα.***Κρούση στον ΔΟΛ από του Λαυρεντιάδη- Κυριακίδη για εξαγορά ποσοστού. Ο όμιλος θα έχει δύο κανάλια ένα ψυχαγωγικό (κανάλι 10) και ένα αθλητικό ( sport)*** Aρνούνται την νομιμότητα της διακοπής της σύμβασης τους οι Κέκης και Λουκάκος στην ΕΡΤ.***Συνεχίζονται οι ηχηρές προσθήκες στον ΣΚΑΙ που ετοιμάζεται για δυναμικό come back παρά την κρίση**** Εμμένουν οι φήμες για επιστροφή της Ελλης Στάη στον ant για την παρουσίαση πολιτικής εκπομπής*** Την τέχνη του "ψαλιδιού" εφαρμόζουν τα κανάλια σαν πρώτη άμυνα στην κρίση. Στο Μega το μίλα μου βρώμικα θα ολοκληρωθεί σε λιγότερα επεισόδια όπως και το Ι love gr στον Σκαι. Αρκετές εκπομπές στο alter πήραν μικρή παράταση για να ανακάμψουν*** Θανάσης Παπαγεωργίου και Γιώργος Γαμπρίτσιος πιο κοντά στις κορυφαίες θέσεις της ΕΡΤ ***Προς επαναδιαπραγμάτευση και το συμβόλαιο της nova με τις ποδοσφαιρικές ομάδες ***  Και ο Γιώργος με το φανελάκι;        

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αντίθεσή του στην κατεύθυνση της κυβερνητικής παρέμβασης στο Ασφαλιστικό. Δηλώνει ότι θεωρεί το δημόσιο, υποχρεωτικό, καθολικό και κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης αδιαπραγμάτευτο.

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 15,7
NET 13,2
ALPHA 10
STAR   9,9
ALTER  7,8
ANT 1   7,6
SKAI    5,4