Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΔΙΧΑΣΜΟ

Οι συνεχιζόμενες ομοβροντίες δημοσιευμάτων ,δηλώσεων και ανακοινώσεων περί χρεοκοπίας τους τελευταίους μήνες καλύπτουν επικοινωνιακά  ένα νέο σκηνικό που ξεπροβάλλει για την ελληνική κοινωνία της κρίσης.
Σταδιακά δημιουργούνται δύο στρατόπεδα που θα οδηγήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε ένα πολιτικό διχασμό μεγάλης έντασης και διάρκειας που θα είναι ευτύχημα εφόσον δεν οδηγήσει σε μια κατάσταση όπως αυτή που ζουν οι Αιγύπτιοι.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Συζητάμε τις μειώσεις των διοδίων και θα τις πετύχουμε. Τις συμβάσεις θα τις διορθώσουμε και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα. Τώρα συζητούν και οι παραχωρησιούχοι τις αλλαγές».
«Συζητάμε τις μειώσεις των διοδίων και θα τις πετύχουμε. Τις συμβάσεις θα τις διορθώσουμε και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα», εκτίμησε ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γ. Μαγκριώτης.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ..

Δήλωση – βόμβα κατά της αριστεράς από την Άννα Διαμαντοπούλου στη Βουλή με αφορμή την κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες.

Έκρυβε 100.000 ευρώ στο… κοτέτσι που πήρε φωτιά!

Λίγο έλειψε να χάσει όσα είχε και δεν είχε ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος έξω από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, εξ αιτίας της… έμπνευσής του να κρύψει το –αρκετά μεγάλο- κομπόδεμά του μέσα στο κοτέτσι του για να το προφυλάξει από τους κλέφτες! Πού να φανταστεί, όμως, ότι το κοτέτσι θα… άρπαζε φωτιά;

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;

Αν ένας απλός καθημερινός άνθρωπος δεν κάνει καλά τους λογαριασμούς του, είναι δυνατόν να βρεθεί ακόμη και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Αντίθετα, οι επαΐοντες καθηγητές πανεπιστημίου, οικονομολόγοι και λοιποί «σοφοί» που έριξαν έξω μια ολόκληρη χώρα, το πολύ – πολύ να εκλεγούν και πάλι μέλη στο ελληνικό κοινοβούλιο. Θα τους συναντήσουμε στις αίθουσες VIP των αεροδρομίων και σε glamour πάρτι. Όχι, πάντως, στον Κορυδαλλό...

ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ -ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ

Οικοδόµος στη Μυτιλήνη µε 100% αναπηρία τυφλότητας εργάζεται σε οικοδοµή, τυφλός ταξιτζής οδηγούσε στη Λακωνία, άλλος ήταν ανεβασµένος σε σκαλωσιά, κι άλλος δούλευε ως delivery boy! Σε χωριό της Λακωνίας συνταξιούχος πήρε σύνταξη το 1993 από τον ΟΓΑ µε 67% αναπηρία και το 1997 µε 100% αναπηρία κι επιπλέον επίδοµα νοσοκόµου, αλλά οι συγχωριανοί του τον βλέπουν στο Γύθειο να πίνει τα ουζάκια του. Μάλιστα στο ίδιο χωριό ένας τυφλός που έπαιρνε 1.000 ευρώ τον µήνα εντοπίστηκε από ανθρώπους του ΟΓΑ να παίζει τάβλι στο καφενείο... 

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Σχέδιο επιμήκυνσης του πακέτου των μέτρων  που θα υποχρεωθεί δια νόμου να λάβει η Ελλάδα τουλάχιστον έως το 2015 εξετάζουν με καθεστώς άκρας μυστικότητας οι τεχνοκράτες της Τρόικας.

5 ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


Πέντε σενάρια θεωρεί ότι θα ακολουθηθούν για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και τη λύση του προβλήματος χρέους, ο Γ.Κοφινάκος, εκπρόσωπος της επενδυτικής τράπεζας Storm Harbour και CEO της Enolia Premium Capital.


Σύμφωνα με τον κ.Κοφινάκο, το πρώτο σενάριο είναι να αποπληρωθεί το δάνειο των 110 δισ. ευρώ κατά το πρόγραμμα που αποφασίστηκε τον Μάιο, όταν και υπογράφηκε το μνημόνιο. Αυτό είναι σχεδόν απίθανο, καθώς προϋποθέτει το δανεισμό ύψους 200 δισ. ευρώ ή και περισσότερα, μέσα σε λίγα χρόνια, από την Ελλάδα. Εάν γίνει αυτό τότε η χώρα πρέπει να δανειστεί με οποιοδήποτε επιτόκιο διαιωνίζοντας το πρόβλημα.

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΤ Η ΣΤΑΗ


Νέα δυναμική στις ειδήσεις των εννιά έφερε η έλευση της Ελλης Στάη. Η παρουσία της άλλαξε την δυναμική της ζώνης.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ GAY SEX ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΟ


Ένας Γάλλος, πατέρας δυο παιδιών, σκοπεύει να σύρει στα δικαστήρια την φαρμακοβιομηχανία GlaxoSmithKline με την κατηγορία ότι το φάρμακο που έπαιρνε για το πάρκινσον, του προκάλεσε εθισμό στο σεξ με άνδρες και στον τζόγο.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Με δημοσίευμα που επικαλείται ανώνυμες πηγές εντός των Βρυξελλών και του Βερολίνου, οι "Financial Times" αποκαλύπτουν το μεγάλο παζάρι που διεξάγεται στους κόλπους της Ε.Ε. αλλά και το σχέδιο του γαλλογερμανικού άξονα για την οικονομική ενοποίηση της ευρωζώνης. 

ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ..


Δραματικές επιπτώσεις στην διεθνή αλλά και στην ελληνική οικονομία θα έχει η ενδεχόμενη επέκταση της επανάστασης της Τυνησίας σε άλλες χώρες της Βορείου Αφρικής. Ήδη η κυβέρνηση του Μουμπάρακ στην Αίγυπτο κατέρρευσε, η Αλγερία βράζει, ο Καντάφι στη Λιβύη είναι πανικόβλητος και διατυμπανίζει την συμπαράσταση του στην επανάσταση της Τυνησίας για να αποφύγει ο ίδιος εξέγερση στη Λιβύη, ο εμίρης του Κουβέιτ έστειλε απο μια επιταγή 3.500 δολαρίων σε κάθε υπήκοο του για να εξαγοράσει την υποταγή, ενώ στο Μαρόκο ο βασιλιάς Μοχάμεντ ο 6ος συνεχίζει τις «εξαφανίσεις» διανοούμενων και αντικαθεστωτικών.