Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΖΗΤΗΣΕ ΛΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK...

Oταν χώρισαν, ο φίλος της έκλεψε το λογαριασμό της στο FACEBOOK και ζήτησε λύτρα για να της επιτρέψει να το ξαναχρησιμοποιήσει.... 


O TΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 21,2
ALTER  18,4
ALPHA     11.5
NET        8,7
ANT        8,4
STAR     8,1
SKAI      4,7

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ

To BBC ανακοίνωσε ότι θα κλείσει δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς, θα προχωρήσει σε απολύσεις στο προσωπικό της ιστοσελίδας του και θα μειώσει σημαντικά τις δαπάνες για την αγορά αμερικανικών προγραμμάτων στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών του, η οποία θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Times.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Στις 5 Μαρτίου θα συναντηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με την Καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ έπειτα από πρόσκληση της. Ολα δείχνουν πως  το παζάρι για την διάσωση θα τελειώσει μέχρι τις 9  Μαρτίου

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΡΙΑΛΙΤΥ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Η τεχνολογική υπεροπλία του ΣΚΑΙ, σε συνδυασμό με την εντεινόμενη τεχνολογική αδυναμία υποστήριξης της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, αλλά  και η σταδιακή ενδυνάμωση των ανταγωνιστών σε ΜΕGA και ΑLTER οδήγησαν τον Γιώργο Παπαδάκη στην απόφαση να μετατρέψει την εκπομπή σε ένα είδος ριάλιτυ πότε για τον ίδιο και τις τηλεοπτικές του επιλογές και πότε προσκαλώντας την Λιάνα Κανέλλη εν γνώση του ότι το στούντιο θα γίνει ρινγκ ενόψει των κινητοποιήσεων.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Η COMMERCIAL VALUE...

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
Στον αέρα βρίσκονται χιλιάδες ασφαλισμένοι της Commercial Value καθώς, σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, η Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠΕΙΑ) στην κρίσιμη συνεδρίασή της ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας της εταιρείας.

SIEMENS: ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ C4i

Δεν έχει γίνει ακόμη έγκριση της οριστικής παραλαβής του έργου ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I, όπως προκύπτει από έγγραφη απάντηση που απεστάλη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση Siemens.

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 18,6
ALTER 14,1
ALPHA   13,7
ANT        9,9
STAR      6
NET         2,4
SKAI        2,1

Καταλύτης η μετάδοση του αγώνα του Παναθηναικού με τη Ρόμα απογύμνωσε τα δελτία απο σημαντικό αριθμό τηλεθεατών κυρίως από ΝΕΤ ,STAR και Σκαι αλλά σημαντικές απώλειες είχαν και MEGA και ALTER. Στα πρωινά μαύρη τρύπα μετά τις 8 για  ΕΡΤ, ΣΚΑΙ, και ALTER και σημαντική άνοδος για τον ANT. Ανεβαίνει σταδιακά η Πόπη Τσαπανίδου παραμένει ψηλότερα ωστόσο η Μαρία Σαράφογλου

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ... (ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ)... ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Μπορεί η κρίση να ξεγύμνωσε την κατάσταση και τα κόλπα που χρησιμοποιούσαν για πολλά χρόνια πολιτικοί και πολιτικάντηδες μεταφέροντας τα χρέη στο μέλλον ωστόσο φαίνεται πως το μάθημα δεν έγινε πάθημα και η νοοτροπία και η πρακτική, τηρουμένων των αναλογιών, παραμένει η ίδια.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος και η επιτροπή εμπειρογνωμόνων παρουσίασαν την πρόταση τους για το ασφαλιστικό όπου υπήρξαν τρεις ειδήσεις.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

Εκλεισε η συνάντηση Ομπάμα- Παπανδρέου για τις 9 Μαρτίου στο λευκό οίκο σύμφωνα με τις πληροφορίες του ανταποκριτή του  MEGA Μιχάλη Ιγνατίου.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΡΕΝ ΜΕ ΛΟΒΕΡΔΟ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα είναι ο πρώτος υπουργός που θα  δει ο Όλι Ρεν την ερχόμενη Δευτέρα. Οι ελεγχτές που βρίσκονται στην Αθήνα ζήτησαν την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 68 χρόνια επικαλούμενοι το προσδόκιμο όριο ηλικίας των Ελλήνων.

ΕΦΥΓΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΛΑΒΑΣ

EΦΥΓΕ ο πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, και πρώτος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ) ΓΚΛΑΒΑΣ , έπειτα από μακρόχρονη και απέλπιδα μάχη, σε ηλικία 84 ετών.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι βουλευτές του κόμματος Die Linke τονίζουν  πως “οι πολίτες της Ελλάδας, γυναίκες και άνδρες, κατασυκοφαντούνται, κατηγορούνται ότι είναι "κατά συρροή ψεύτες και ότι συστηματικά παραποιούν τα στατιστικά στοιχειά", ότι συνεχώς κατεργάζονται “ύπουλες πολίτικες” ενώ καυτηριάζουν απόψεις που επικρατούν στον γερμανικό τύπου πως “δήθεν οι Έλληνες ζουν σ' έναν "παράδεισο" απ' τον οποίο "επειγόντως πρέπει να απαλλαγούμε "Οι Γερμανοί βουλευτές τονίζουν με νόημα ότι το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε και το μόνο στην παγκόσμια οικονομική σκηνή.

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ



Επικριτικός σε ό,τι αφορά τη στάση της Γερμανίας έναντι της χώρας μας εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε  συνέντευξή του στο BBC τονίζοντας ότι η Ελλάδα δεν έλαβε ποτέ αποζημιώσεις για τις οικονομικές επιπτώσεις της ναζιστικής κατοχής κατά το B' Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ DEUTSCE TELECOM

Καθαρές ζημίες ύψους τριών εκατ. ευρώ, έναντι κερδών 597,6 εκατ. ευρώ που ανέμεναν οι αναλυτές, εμφάνισε η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεφωνίας στην Ευρώπη,DEUTSCE TELECOM  το τέταρτο τρίμηνο κυρίως εξαιτίας των δαπανών που σχετίζονται με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.
Όπως ανακοίνωσε  ο γερμανικός όμιλος, οι ζημίες του τέταρτου τριμήνου οφείλονται σε επιβαρύνσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ, οι οποίες προέρχονται κυρίως από την Ελλάδα.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ

ΜΕGA 22,4
ALTER  15,9
ALPHA  12,2
ANT       10
STAR      9,4
NET        4,2
SKAI      3,4

Σε ελεύθερη πτώση το δελτίο της ΝΕΤ.*** Στα νούμερα προ Μενεγάκη το STAR***Στα πρωινά ο τυφώνας Κανέλλη έστειλε τον Γιώργο Παπαδάκη στην πρώτη θέση***Πιο χαμηλά από την πρεμιέρα Λυριτζής και Οικονόμου (12,5) αλλά και οι Αρβανίτης -Μπιζόγλη 13,3. Αντίστοιχες πορείες για Πόπη Τσαπανίδου και Μαρία Σαράφογλου. Οι τηλεθεατές του alter επιστρέφουν σταδιακά στην βάση τους.    

ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟ CNN


Πρώτη είδηση ήταν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας για το CNN. Η ένταση των επεισοδίων δεν έπαιξε και σημαντικό βαθμό στην αξιολόγηση της είδησης καθώς οι δημοσιογράφοι περίμεναν από μέρες   εικόνες μαχών στο κέντρο της πόλης και για αυτό είχαν φροντίσει να νοικιάσουν 3 λινκ και ειδικό εξοπλισμό ώστε να έχουν ασύρματη σύνδεση από τη βουλή, την πλατεία Συντάγματος και την Πανεπιστημίου...    

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ;


Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν έκανε γνωστή ο Νάτσο Σκόκο σε συνέντευξη του.
«Προσπαθώ να ολοκληρώσω καλά τη σεζόν και να εκπληρώσω τους στόχους μου. Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά αυτή τη χρονιά, χάσαμε πολλούς βαθμούς στην αρχή και τώρα ο μοναδικός στόχος είναι να σκεφτεί η ομάδα τους τίτλους την επόμενη σεζόν», τόνισε ο 24χρονος άσος και πρόσθεσε: «Προσωπικά, τον Ιούνιο θέλω να συνεχίσω να προοδεύω σε διεθνές επίπεδο. Θέλω να βελτιωθώ. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καλές ομάδες, αλλά δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο άλλα πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό, το ιταλικό, το γερμανικό. Θέλω να προοδεύσω και πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή».

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ



Eντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα των Βασίλη Λυριντζή και Δημήτρη Οικονόμου στον Σκαι καθώς η τηλεθέαση της εκπομπής τους έφτασε στο σύνολο το 15,2% ενώ τις πρώτες ώρες ήταν αρκετά ψηλότερα φτάνοντας μέχρι το 22% . Ακρως ικανοποιητική για το κανάλι του Φαλήρου ήταν και η επίδοση της Πόπης Τσαπανίδου που ξεκινά την προσπάθεια από το 8,5%. Αντίστοιχα στην ΕΡΤ  η πρωινή ενημέρωση έφτασε το 16,1 ενώ το συμβαίνει τώρα το 9,5%

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 22,9
ALTER  17,8
ALPHA   12,3
STAR      10,1
ANT         7,0
NET          5,2
SKAI        3,9


Μεγαλώνει η ρευστότητα στα δελτία ειδήσεων καθώς τρία τουλάχιστον κανάλια έχουν μπεί σε ένα κύκλο τηλεθέασης +- 2% από τα μόνιμα ποσοστά τους γεγονός που δείχνει ότι αυξάνονται οι τηλεθεατές που δε ακολουθούν τη συνήθη επιλογή τους.
ΑΝΤ,ΝΕΤ και ΣΚΑΙ, είναι τα τρία κανάλια που εμφανίζουν αρκετές εβδομάδες αυτό το φαινόμενο. Στον ΑΝΤ ο πυρήνας είναι το 9,1, στην ΝΕΤ 7.1 ενώ για τον ΣΚΑΙ το 3,7.
Για τους υπόλοιπους  το MEGA χάνει σταδιακά τις 2 ποσοστιαίες μονάδες που είχε κατακτήσει λόγω των απογευματινών σειρών του τελευταίους μήνες του 2009 επιστρέφοντας στον πυρήνα του 23% και το ALTER έχει αντίστοιχη πορεία σε πολύ μικρότερο όμως βαθμό καθώς οι απώλειες δεν ξεπερνούν το όριο της μιας μονάδας. Το STAR είναι ψηλότερα από το μέσο όρο των τελευταίων  μηνών αποτέλεσμα  της έντονης κοινωνικής δραστηριότητας των τελευταίων εβδομάδων που πρόβαλε το κανάλι.  

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ...

ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΈΝΑ <<ΣΠΙΤΙ>>

ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΈΝΑ ΡΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ <<ΧΡΟΝΟ>>

ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΈΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ <<ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ>>

ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΈΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ<<ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ>>

ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΈΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ <<ΥΓΕΙΑ>>

ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ <<ΣΕΒΑΣΜΟ>>

ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ <<ΖΩΗ>>

ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΕΞ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ <<ΑΓΑΠΗ>>

EΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Μεγάλη επιτυχία για τους Δημήτρη Οικονόμου και Βασίλη Λυριτζή η συνέντευξη Πάγκαλου στον Σκαι. Και ειδήσεις έβγαλε που έπαιξαν από το εξωτερικό  μέχρι στο mega πρώτη είδηση...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Στη συγχώνευση των δραστηριοτήτων τους συμφώνησαν οι βασικοί μέτοχοι των εταιρειών Aegean και Olympic Air. Η νέα εταιρεία, η οποία θα προκύψει από τη συγχώνευση, θα χρησιμοποιεί το όνομα και τα σήματα της Olympic Air.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ


Τέλος καλό όλα καλά για τους πέντε ναυτικούς φορτηγού πλοίου που  ναυάγησε στην θαλάσσια περιοχή της Τήλου.Το φορτηγό πλοίο Αλμποράτα με σημαία Κομόρες, μετέφερε  50 τόνους καπνό.Oι ναυτικοί εντοπίστηκαν σώοι στη σωστική λέμβο  τα ξημερώματα από ελικόπτερο Σούπερ Πούμα.Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 7 με 8 μποφόρ.

NEEΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Απο το kafeneio.gr
Πατριωτικό καθήκον επιτάσσει να συνεισφέρουμε στην πατρίδα με όσα μέσα και τρόπους μπορούμε. Ξύνουμε την κούτρα μας και ρίχνουμε ιδέες για ανάπτυξη και αύξηση των δημοσίων εσόδων παράλληλα με μόνιμες διαρθρωτικές αλλαγές που θα φέρουν στα ταμεία του κράτους περισσότερα χρήματα.
1. Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρώνουν το κράτος για να εργάζονται. Τέρμα η λούφα και η παραλλαγή. Αν τολμήσουν να πάνε σε απεργίες να τους βάζουν να καθαρίζουν το υπουργείο στο οποίο εργάζονται. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να πληρώνει η Πολιτεία συνεργεία καθαρισμού .Κοντά στο 1 τρις η πόροι που θα ........
συγκεντρωθούν.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Tο γράφαμε τις προηγούμενες ημέρες ότι ο πόλεμος μεταξύ αντικρουόμενων εκδοτικών συμφερόντων άρχισε: Η Ζούγκλα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο πρώτο θέμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας τα βάζει με τον όμιλο Αλαφούζου και τη στάση που τηρεί στην υπόθεση της δημοσιοποίησης των ηχογραφημένων συνομιλιών του Χριστοφοράκου. Δίπλα του στέκονται με παραπλήσιες θέσεις τόσο ο Νίκος Χαντζηνικολάου (Οταν υπερτερεί το εθνικό συμφέρον όλα τα άλλα υποχωρούν) όσο (και αυτή είναι έκπληξη μεγατόνων) το troktiko που μέχρι τώρα  έδινε λυσσαλέα μάχη κατά του Ταρζάν... Και να φανταστείτε ότι έρχονται και άλλα μέτωπα στο χώρο του τύπου

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Το νέο Ε1 έχει τις εξής αλλαγές:
* Στον πίνακα 1, στον οποίο οι υπόχρεοι καλούνται να δηλώσουν τα στοιχεία τους, για πρώτη φορά θα πρέπει οι φορολογούμενοι να αναγράψουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα η εφορία, εάν χρειαστεί, να τους καλέσει για να δώσουν περαιτέρω διευκρινίσεις, όσον αφορά στα στοιχεία που έχουν συμπεριλάβει στη δήλωσή τους.

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 18,7
STAR  15
ALPHA  12
ANT 1    11.1
ALTER   10,1
NET       8,4
SKAI     3.5

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΓΚΑΛΟΣ:ΟΥΤΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ

Κατηγορηματικός ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας αλλά και για το 14ο μισθό μιλώντας στην εκπομπή πρώτη γραμμή  των Βασίλη Λυριντζή και Δημήτρη Οικονόμου.

MEDIA TRAILER


****OΤΙ και να δείξουν τα νούμερα της νέας πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Σκαι δύο πράγματα είναι δεδομένα. Πρώτον το σημερινό σκηνικό στην ενημέρωση αλλάζει οριστικά. Δεύτερον η νέα προσπάθεια προκαλεί ενοχλήσεις σε πολλούς και αυτό φαίνεται από τα δεκάδες δημοσιεύματα (κυρίως αρνητικά) στον τύπο και το διαδίκτυο ****Ερχονται στο τύπο δύο σημαντικές κόντρες που θα ανοίξουν μέτωπα. Μια από το παρελθόν με πολλά πρωτοσέλιδα  και μία για τις επιχειρηματικές επιλογές του μέλλοντος. Λεπτομέρειες σύντομα**** Αποχωρεί από την ΕΡΤ ο Δημήτρης Γόντικας γενικός διευθυντής τηλεόρασης.Θα είναι και το πρώτο στοίχημα για τον νέο ισχυρό πρόσωπο του οργανισμού****Εκνευρισμό προκάλεσε η απρόκλητη επίθεση της Βίκυς Χατζηβασιλείου προς την Ολγα Τρέμη για την ηλικία της. Ποιά ήταν η απάντηση όταν έγινε γνωστό. "Σιγά την μπεμπέκα που το παίζει πιτσιρίκα" ****Κρίσιμη συνάντηση Ψυχάρη -Χαντζηνικολάου σε κεντρικό ξενοδοχείο***Κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή της χρονιάς***Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Μιτσικώστας; **** Μετά το πρωινό θα υπάρξει και μεσημεριανό στο Φάληρο;      

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ REAL, ANT KAI ΘΕΜΑ

Πρώτος ο Σκάι  με 11,3% (12%) στη μέτρηση τριμήνου (09.11.09-14.02.10) της Focus  για την ΑΕΜΑΡ . Στη δεύτερη θέση ο Ρυθμός  με 8,5% (8,9%) και τρίτος ο NovaΣπορ FM με 8,2% (7,8%) . Ο Kiss  είναι τέταρτος με 7,2% κι ακολουθούν   ο Λάμψη 7,1% , η ΕΡΑ ΣΠΟΡ με 6,8% , ο Derti με 6,5%, ο DJ με 6,3% , ο Δίεση με 6,2% και ο Μελωδία με 5,9% . Στους ενημερωτικούς άνοδο σημειώνει  ο Real φτάνοντας στο 5,5% από 4,8% το προηγούμενο  διάστημα. Ο ΑΝΤ1 με 4%  (4,3%)  ο Θεμα FM στήν πρώτη του μέτρηση έφτασε στο 3,6%, ο Flash με 3,2%, ο Sentra στο 2,8% , η ΝΕΤ στο 2,2% , ο Βήμα FM στο 1,5%.

ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ...ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 18,9
STAR  12,5
ANT     12,3
ALTER  11,1
ALPHA  8,7
NET       7,4
SKAI     4,1