Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ


Συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Γιώργος Παπακωνστατίνου στην ιταλική εφημερίδα «La Stampa». Η εφημερίδα εκτιμά ότι η Αθήνα δεν βγαίνει από το Ευρώ. « Αλεξίπτωτο», αν χρειασθεί, από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στήριξης» αναφέρει ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Τα σενάρια εξόδου της χώρας μας από το Ευρώ, διαψεύδει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «La Stampa», ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΑΛΤΕΡ

Σε προπτωχευτικη διαδικασία μπήκε οριστικά το ALTER μετά την προσφυγή του στη δικαιοσύνη για να ενταχθεί στο αρθρο 99 περι προστασίας απο τους πιστωτές.

O ΑΤΈΛΕΙΩΤΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

H αναγκαστική αποχώρηση του Αυτιά από την πρωινή  ζώνη δημιούργησε ελπίδες πως θα άλλαζε κάπως (προς το καλύτερο) την κατάσταση στην πρωινή ζώνη. Ο πρωταθλητής της συγκεκριμένης ζώνης του ΑΛΤΕΡ τις περισσότερες φορές προκαλούσε τον ανταγωνισμό με κάθε τρόπο. Κανένας κανόνας δεοντολογίας ,συναδελφικότητας ή λογικής δεν τον σταματούσε προκειμένου να φέρει νούμερα στην εκπομπή.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΤΡΙΣΕ: ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) απέκλεισε για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους και τόνισε ότι η διάσωση της Πορτογαλίας θα περιορίσει την αβεβαιότητα στις αγορές. Η ΕΚΤ διατήρησε σήμερα αμετάβλητα στο 1,25% τα επιτόκια, ενώ ο κ. Τρισέ άφησε να εννοηθεί πως δεν θα προχωρήσει σε νέα αύξηση πριν τον Ιούλιο.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ-ΜΑΜΟΥΘ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ


Ένας υπήκοος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μηνύθηκε από τη σύζυγό του, η οποία  ζητεί αποζημίωση ύψους 12 εκατομμυρίων δολαρίων για ηθική βλάβη, κατηγορώντας  τον ότι δεν μπόρεσε να ασκήσει τα συζυγικά του καθήκοντα, γράφει σήμερα η  εφημερίδα Gulf News.

ΚΟΥΡΕΜΑ 55% ;

Το πιθανό έγινε αναπόφευκτο. Έτσι ξεκινά η σημερινή ανάλυση των Financial Times για την πορεία της Ελλάδας και του ελληνικού χρέους, στην οποία και επισημαίνεται ότι πλέον οι αγορές έχουν πειστεί ότι η Αθήνα θα πρέπει να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους της.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ


Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Βέγγος. Ο κωμικός που χάρισε στιγμές γέλιου για πολλές δεκαετίες σε όλους τους Έλληνες, ο «καλός μας άνθρωπος», άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 84 του χρόνια μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί. 

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ


Της Έφης Καραγεώργου
Απολύτως εγγυημένες είναι οι καταθέσεις στις τράπεζες από το Ταμείο  Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (ΤΕΚΕ), που δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτόν το λόγο και οι πόροι του προέρχονται από την Τράπεζα της Ελλάδας καθώς και τις τράπεζες που μετέχουν στο ΤΕΚΕ.