Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ



Με νέα γενική απεργία, την ερχόμενη Πέμπτη, τα συνδικάτα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους κατά των μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση με στόχο τον περιορισμό του δημόσιου ελλείμματος.

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 25
ALTER  14,9
ALPHA  13
STAR     9,1
ANT      8,7
SKAI     7,3
NET      2,7

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ,ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWSTIME

Σπάνια οι οικονομολόγοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν πειράματα, παρόλο που οι ίδιοι – περισσότερο ή λιγότερο – θεωρούν ότι η επιστήμη τους είναι η πιο θετική επιστήμη από τις κοινωνικές. Αυτήν την ευκαιρία αρπάζουν τώρα οι συντηρητικοί οικονομολόγοι που έχουν κατακλύσει τους διεθνείς οργανισμούς, από τη ΕΚΤ και την Κομισιόν μέχρι το ΔΝΤ και φυσικά τις επενδυτικές τράπεζες.







NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 25,5
ALTER  16,9
ALPHA  12,1
STAR     10,8
ANT1     8,5
SKAI      5,1
NET        4,2

Kάτι αλλάζει στον όμορφο κόσμο των δελτίων ειδήσεων. Το STAR σε μια μέρα που όλοι θα περίμεναν περισσότερα καθώς είχαν μια από τις πρωταγωνίστριες της ημέρας πήραν το μήνυμα τους από τους τηλεθεατές καθώς τα πάντα έχουν και ένα όριο..
Οσο για τους πυρήνες και τα μονοψήφια των δελτίων είναι φανερό ότι το κοινό αναζητά ένα άλλο μοντέλο ειδήσεων και για αυτό συνεχίζονται οι χαμηλές πτήσεις με μονοψηφία. Μήνυμα και για την ΝΕΤ που πέρασε τελευταία στις τηλεθεάσεις  για πρώτη φορά...  

ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ...

ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ
  Γράφει η Λώρη Κέζα
Μια εγκυκλοπαιδική πληροφορία: Οι καλύτερες πορνοταινίες με γυναικείο αυνανισμό είναι ιαπωνικής παραγωγής. Ως εκ τούτου οι αληθινοί βιτσιόζοι δεν είχαν λόγο να τρέξουν στα περίπτερα για να αποκτήσουν αντίτυπο της ταινίας με πρωταγωνίστρια τη διάσημη Ξανθιά (η κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου δεν διαθέτει κάποια άλλη ιδιότητα, είναι διάσημη εκ της διασημότητάς της). Απορροφήθηκαν περίπου 200.000 αντίτυπα αυθημερόν, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μεγάλη δίψα όχι για...
σεξ αλλά για ολοκληρωμένες μυθοπλασίες σκανδάλων.


Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΣΤΙΣ 300 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ

Στα 16 δισ. ευρώ ανήλθαν οι προσφορές για το νέο 10ετές ομόλογο αναφοράς, με την τελική τιμολόγηση να διαμορφώνεται σε mid-swaps +300 μονάδες βάσης, σύμφωνα με το Reuters. Από την έκδοση θα αντληθούν συνολικά 5 δισ. ευρώ.

ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ 14ου

Ξεκίνησε η διαδικασία για το κοινοπρακτικό δάνειο 8-10 δισ ευρώ. Οι πρώτες ενδείξεις "φωτογραφίζουν " επιτόκιο 6,4-6,5%

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Καπέλο 20 ευρώ τουλάχιστον τον μήνα... πλέκουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό τα νέα οικονομικά μέτρα. Η ετήσια επιβάρυνσή τους αναμένεται να φτάσει τα 240-250 ευρώ, επιβαρύνοντας μια σειρά βασικών προϊόντων και αγαθών, με πρώτα αυτά της καθημερινής διατροφής και μετακίνησης.

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ


MEGA 27,6
ALTER  16,3
ALPHA  12
ANT  9,7
STAR  7,9
NET    7,1
SKAI  5,2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
Πάγια ευνοϊκή ρύθμιση για τις οφειλόμενες εισφορές για όλους τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης καθιερώνει το υπουργείο Εργασίας με στόχο να εισπραχθεί τμήμα των οφειλών ύψους 12,5 δισ. ευρώ από 350.000 οφειλέτες. Με τροπολογία- προσθήκη του υπουργείου Εργασίας στο νομοσχέδιο με τα οικονομικά μέτρα που κατατέθηκε στη Βουλή, καθιερώνεται αντικειμενικός...
τρόπος διακανονισμού χρεών με τη θέσπιση πάγιου συστήματος.

ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ..

Το μεγαλύτερο hedge fund της Ευρώπης, το γνωστό Brevan Howard, ξεκαθάρισε πλέον πως δεν σορτάρει την Ελλάδα αλλά ούτε και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κρατικά ομόλογα.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ


ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
Ρεπορτάζ : Έλενα Λάσκαρη
Κατασχέσεις καταθέσεων μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου επιστρατεύει τώρα το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να πιάσει τον στόχο για είσπραξη 2 δισ. ευρώ από ληξιπρόθεσμες οφειλές. Μετά την κινητοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών για να εισπραχθούν τα 519 εκατ. ευρώ ληξιπρόθεσμων... οφειλών από 26.165 φορολογούμενους που έχουν ακίνητη περιουσία αξίας μεγαλύτερης των 5 δισ. ευρώ, στο στόχαστρο μπαίνουν και οι καταθέσεις.

ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΨΤΑ ΤΑ ΟΛΑ...!!

Την περικοπή του δώρου Πάσχα κατά 35%, του επιδόματος αδείας κατά 35% και του δώρου Xριστουγέννων κατά 30% θα αποφασίσει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το υπουργικό συμβούλιο.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Βουλής Φ.Πετσάλνικος ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο αργότερα το μεσημέρι προκειμένου να προτείνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια να μην καταβληθεί ο 14ος μισθός στους βουλευτές και να δημιουργηθεί ένα ταμείο για την οικονομία. Για τον ΦΠΑ προβλέπεται αύξηση μιας μονάδας για τον χαμηλό συντελεστή από 9 στο 10% και από το 19 στο 21%.

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 29,1
ALTER  15,1
ALPHA  12,2
ANT       7,7
STAR     6,1
NET       5,0
SKAI     2,5

Η παράδοση που θέλει το ΜEGA να είναι ο μεγάλος κερδισμένος παραμονές μεγάλων πολιτικών ή οικονομικών γεγονότων επιβεβαιώθηκε μια ακόμη φορά και με το παραπάνω. Κατά τα άλλα ο τυφώνας Λάκης προκάλεσε αναταράξεις στα  δελτία ειδήσεων των άλλων καναλιών.

"ΒΟΜΒΑ" ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Ο στόχος μας είναι η επίτευξη μιας διαρκούς συνολικής λύσης στο πρόβλημα της Κύπρου. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για την επίτευξη αυτού του στόχου, και κανείς δεν θα πρέπει ή μπορεί να αμφισβητήσει την ειλικρίνεια της Τουρκίας".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

AΠΟ 2.000 ΕΩΣ 4.000 ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το εισόδημα των 50.000 ευρώ σχεδιάζει να θέσει το υπουργείο Οικονομικών ως πλαφόν, πάνω από το οποίο για να κερδίσει κάποιος το αφορολόγητο όριο θα πρέπει να συγκεντρώσει και αποδείξεις ανάλογης αξίας δηλαδή 12.000 ευρώ.

ΒΡΕΦΟΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

Επτά μηνών βρέφος και όμως επέζησε για τρεις ολόκληρες μέρες με μια σφαίρα στο στήθος! Ο λόγος για ένα βρέφος στην Goya της Αργεντινής που πυροβολήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα .
Οι γονείς του μωρού άφησαν ένα σημείωμα λέγοντας πως θα αυτοκτονήσουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αλλαγή του κλίματος.

ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ 14Ο ΜΙΣΘΟ...


ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Ρεπορτάζ : Γιάννης Αντύπας

Σε δύο 24ωρα τα πάντα θα έχουν λήξει. Τα σενάρια για τον 14ο μισθό και τους επιπλέον φόρους θα έχουν καταστεί αποφάσεις.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ !!

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ


Ρεπορτάζ : Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος
 Χαμόγελα στην Αθήνα, μετά το τέλος της επίσκεψης του κοινοτικού επιτρόπου Όλι Ρεν, καθώς το υπό τον κ. Ρεν κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκρινε θετικά τα βήματα που έχει κάνει η κυβέρνηση Παπανδρέου για την αντιμετώπιση της κρίσης.

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 22,9
ALTER  18,2
ALPHA  12,1
STAR      8,2
ANT 1     7,7
NET         6,6
SKAI       5,6
Σε  καθαρά πτωτική πορεία τα δελτία σε STAR,NET και ANT 1 αντίθετα ανοδική τάση για τον Σκαι.
Στα πρωινά μετά την πρώτη εβδομάδα η Νετ διατηρεί το μεγαλύτερο ποσοστό της θεαματικότητας της ενώ στο ντέρμπυ των αιωνίων ο Γιώργος Αυτιάς πήρε εντυπωσιακή ρεβάνς για όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα..Το βράδυ άνετη η επικράτηση του Θέμου Αναστασιάδη οσο κι αν φώναζε η Κανέλλη...

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΣΑΝ ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΝΕΡΟ...


ΑΠΟ ΤΟ MEDIABLOG

ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑ ....ΚΑΝΕΛΛΗ

Επιτέλους κάποιος τα "βάζει" με την τακτική της  Κανέλλη στα κανάλια. Η δίψα για τηλεθέαση και καθώς οι heavy viewers αποζητούν καυγάδες, υψηλούς τόνους και υπερβολές η Λιάνα Κανέλλη (σκιά της άλλοτε σοβαρής δημοσιογράφου ) βρίσκει πάντα θέση στα τηλεοπτικά πάνελ ακόμη και όταν στρέφεται κατά του οικοδεσπότη(Γιώργο αμάρτησες για την τηλεθέαση).

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...

ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ DEAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΑSPIS

Στις αρχές της εβδομάδας συνεδριάζει εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της Aspis bank ώστε να οριστικοποιήσει τους όρους της αύξησης κεφαλαίου με την έκδοση 128 εκατ μετοχών. Σύμφωνα με  ασφαλείς πληροφορίες στις αρχές της δεύτερης εβδομάδας του Μαρτίου θα εγκριθεί το ενημερωτικό δελτίο της αύξησης από την ΕΚ και τις αρχές του χρηματιστηρίου.

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Στους δρόμους θα μείνουν τα σκουπίδια τις επόμενες ημέρες καθώς η  εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε το κλείσιμο όλων των ΧΥΤΑ της χώρας και κυρίως αυτών της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, στις 6 και 7 Μαρτίου.

ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
«Κοινωνικό σοκ» πρέπει να προκαλέσουν τα πρόσθετα μέτρα πιστεύουν οι κοινοτικοί εταίροι, οι οποίοι εξακολουθούν να πιέζουν ασφυκτικά για κατάργηση του 14ου μισθού (σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα) και της 14ης σύνταξης, καθώς και «πάγωμα» όλων των συντάξεων, οι οποίες σύμφωνα με τις έως τώρα εξαγγελίες θα αυξάνονταν κατά 1,5% για όσους λαμβάνουν έως 2.000 ευρώ τον μήνα.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Μετά τους δημοσίους υπαλλήλους, μηδενικές θα είναι και οι αυξήσεις στους συνταξιούχους φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Στην απόφαση αυτή κατέληξε ο υπουργός Εργασίας Α. Λοβέρδος, χωρίς καν να συνεννοηθεί με τον συναρμόδιο υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωσταντίνου, ο οποίος... εξεπλάγη... ευχάριστα, αφού βρήκε απροσδόκητο συμπαραστάτη στην επιχείρηση περικοπής κάθε είδους δαπάνης.

ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
Με νέα τεκμήρια διαβίωσης θα έρθει από φέτος αντιμέτωπο το σύνολο των 4 εκατομμυρίων φορολογουμένων, καθώς το δηλωθέν εισόδημά τους θα ελέγχεται με βάση τα ακίνητα, τα αυτοκίνητα, τα άλλα περιουσιακά τους στοιχεία και τις δαπάνες τους, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ

MEGA 20,8
ALTER  14,6
ALPHA 13,2
ANT      13,1
STAR     12,9
NET       9,0
SKAI      7,5

Εντείνεται η ενημερωτική μάχη του Σαββατοκύριακου με ΝΕΤ και Σκαι να πλησιάζουν λόγω των αθλητικών μεταδόσεων.

MEDIA TRAILER

****Εντείνεται ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη από τις έξι το πρωί ο Αυτιάς στο ALTER από τις 5.30 ο ΣΚΑΙ με δελτίο ειδήσεων και τη Λήδα Μπόλα****Αλλάζει το πρόγραμμα του το Mega για να αντιμετωπίσει τα ριάλιτυ του ALPHA και το ράδιο Αρβύλα του ΑΝΤ1 ****Κλείνουν τον κύκλο τους οι ενημερωτικές εκπομπές της ΝΕΤ***Εντονος  προβληματισμός στα επιτελεία των καναλιών η διαφημιστική δαπάνη μειώνεται ενώ όλο και περισσότερες εκπομπές δείχνουν έντονα φθαρμένες..***Σε πλήρη εξέλιξη  οι περικοπές στον ΔΟΛ.Άλλες αναίμακτα λόγω εθελουσίας άλλες με κόστος για το πρεστίζ του ομίλου.****Στο conn-x tv θα συνεχίσει ο Δημήτρης Γόντικας μετά την αποχώρηση του από την ΕΡΤ ***Τέλος οι σχολιαστές και οι διαιτητές λόγω περικοπών στην αθλητική Κυριακή***Εκτός Ισοτιμίας ο Νίκος Καράμπασης***Νέο πόρταλ με βάση την παλιά ομάδα του bbc www.theinsider.gr ****Εκτός Σκαι 100,3 ο πιτσιρίκος.Θα ασχοληθεί με τα βιβλία..****   ***Ποιοι έχουν βάλει στο μάτι τον Στρατή Λιαρέλη για τα νούμερα του δελτίου του ΑΝΤ;  

TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΖΙΚΟ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Τις χειρότερες εντυπώσεις αποκόμισε από την Ελλάδα ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Ζίκο
  Ο “λευκός Πελέ” με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της χώρας του τόνισε: “Το πρόβλημα για μένα δεν είναι η απόλυση. Αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Στην Τουρκία υπήρχε πόλεμος μεταξύ οπαδών, στη Ρωσία συναντούσες ρατσιστικές συμπεριφορές απέναντι στους αθλητές και στην Ελλάδα έβλεπα βάνδαλους στον αγωνιστικό χώρο.
Υπήρχαν και άτομα που ακολουθούσαν το πούλμαν. Είχαμε ανάγκη την προστασία της αστυνομίας. Λες και ήμασταν κακοποιοί. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και αυτοί οι βάνδαλοι πρέπει να αποκλειστούν από το άθλημα

NEA ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ


Ισχυροί άνδρες, θρυλικοί ήρωες και αιμοδιψείς πολέμαρχοι του αρχαίου κόσμου την ώρα της μάχης καταγράφει η πρωτοποριακή σειρά του AETN INTERNATIONAL «Βattles BC» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Μαρτίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Μέγας Αλέξανδρος, Φαραώ Ραμσής, Ιούλιος Καίσαρας είναι μόνο μερικοί από τους πολέμαρχους που ο τηλεθεατής θα μπορέσει να βρεθεί δίπλα τους την ώρα της μάχης μέσα από τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Βattles BC».

NOYMEΡΑ ΚΑΙ ...ΔΕΛΤΙΑ

ΜΕGA 21,3
ANT     14,3
ALTER 13,8
STAR    11,1
ALPHA   10,3
NET        9,3
SKAI      4.0

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΧΙΛΗ


Δύο εκατομμύρια άνθρωποι εκτιμάται ότι επλήγησαν από τον φονικό σεισμό 8,8 ρίχτερ που σάρωσε την Χιλή, αφήνοντας πίσω του 300 και πλέον νεκρούς και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές. Η πρόεδρος της χώρας Μισέλ Μπατσελέτ δήλωσε ότι το "έθνος δοκιμάζεται από τις δυνάμεις της φύσης", ενώ έξι περιοχές της Χιλής έχουν κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.