Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

TA AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ


Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης και 26ης Μαΐου 2011 για τη σύνθεση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ.
Ψήφισαν: 3.378 Βρέθηκαν: 3.365 Εγκυρα: 3.088 Άκυρα: 140 Λευκά: 137 Εκλογικό μέτρο: 280
Έλαβαν:
Ι. Συνδυασμός «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ»
Ψήφοι: 634 Εδρες: 2
ΙΙ. Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»
Ψήφοι: 504 Εδρες: 2
ΙΙΙ. Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Ψήφοι: 445 Εδρες: 2

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ Ή ΔΡΑΧΜΗ

Δήλωση βόμβα της Μάρίας Δαμανάκη πριν από λίγο:
«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά. Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες.»




Κύριε Παπακωνσταντίνου, έχετε αποτύχει...

Λες και το κάνουν επίτηδες! Επιβάλουν νέους φόρους, όταν οι προηγούμενοι έχουν ήδη στραγγαλίσει την αγορά. Ο κ. Παπακωνσταντίνου δικαιώνει με τις επιλογές του όλους εκείνους στο εσωτερικό της κυβέρνησης που τάσσονται υπέρ της απομάκρυνσής του. Ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει αποτύχει. Το κακό είναι ότι τα λάθη του τα πληρώνουμε όλοι μας...

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 Εμφανώς ταραγμένος από τη εξαιρετικά δύσκολη φάση που βρίσκεται η χώρα απέφυγε μιλώντας στον Αλέξη Παπαχελά να πει το αυτονόητο πως και γιατί φτάσαμε στα πρόθυρα της  οικονομικής χρεοκοπίας μετά από 5 γύρους περικοπών και μέτρων τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Ή ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;


Νέα φορολογική κλίμακα με μείωση του αφορολόγητου ορίου κάτω από τα 10.000 ευρώ και με λιγότερα κλιμάκια από τα σημερινά, που θα οδηγήσει σε φορο-επιβαρύνσεις ακόμη και από φέτος, περιλαμβάνεται στα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι, ενόψει της οριστικοποίησης των μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.