Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΙΟΣ "ΨΕΛΝΕΙ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Μεγάλο «ψαλίδι» στα έσοδα του, έχει δει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας από τότε που άφησε το ΙΟΒΕ για να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών, ενώ δήλωσε ότι τα...ακούει από την μητέρα του που είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ και έχει δει σημαντικές περικοπές, υποστηρίζοντας παράλληλα πως είναι ίσως ο μόνος Έλληνας, που μείωσε εθελοντικά τις απολαβές του, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη».

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΥΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΛΥΡΙΝΤΖΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Πρωινός καβγάς σημειώθηκε σήμερα στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ, όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρενέβη στην εκπομπή των Λυριντζή - Οικονόμου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για σχόλια των δημοσιογράφων.

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, Πηνελόπη Παπαϊωάννου τίθεται σε διαθεσιμότητα  σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης που υπεγράφη στις 21.1.2012, όπως προκύπτει από έγγραφο του Αντώνη Μανιτάκη το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ...ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ

Στον κρατικό κορβανά θα περνούν πλέον οι τραπεζικές καταθέσεις των κατηγορουμένων για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες, για φοροδιαφυγή ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, λαθρεμπορία καυσίμων, καθώς το ελληνικό Δημόσιο θα μπορεί πλέον να τις ρευστοποιεί.

92% ANEΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ..




Με ποσοστό ανεργίας 92% στον κλάδο τους, πλέον οι  ηθοποιοί καλούνται να υποδυθούν τον πιο δύσκολο ρόλο της καριέρας τους... Αυτόν του ανθρώπου που προσπαθεί με αξιοπρέπεια να επιβιώσει. Σήριαλ που κόβονται εν μια νυκτί, ανύπαρκτες ελληνικές παραγωγές, μισθοί που κάποτε έφταναν τα 10.000 ευρώ ανά επεισόδιο, πλέον μοιάζουν μακρινό παρελθόν και περασμένα μεγαλεία μίας άλλης εποχής... Πρόσφατα στοιχεία θέλουν ηθοποιούς που γνώρισαν κάποτε την δόξα και τον απόλυτο θαυμασμό του κοινού, να μην μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες και να στηρίζονται σε συναδέλφους και συνανθρώπους τους για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό. Τα «Παραπολιτικά» παρουσιάζουν μαρτυρίες ηθοποιών που προσπαθούν να βοηθήσουν συναδέλφους τους οι οποίοι προτιμούν να μην δημοσιοποιήσουν την κατάστασή τους από αξιοπρέπεια. 



ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
«Στη Marfin, το κτίριο έπιασε φωτιά και είδα κάτι που μου θύμιζε το σκηνικό στους Δίδυμους Πύργους, στην Αμερική. Είδα δηλαδή έναν ηλικιωμένο άνδρα να πηδάει από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου της Marfin για να σωθεί και να πέφτει από την ταράτσα, έναν όροφο πιο κάτω, του διπλανού ακριβώς κτιρίου. Από όσα έμαθα κάποιοι κάηκαν ζωντανοί και μάλιστα το περιμέναμε αυτό μόλις είδαμε τις μολότοφ και είχαμε πει ότι θα καούν οι άνθρωποι σαν τα ποντίκια».

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ



ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΟΥ

Τραγελαφικές καταστάσεις επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στις εφορίες καθώς εκπνέει η προθεσμία στις 31 Ιανουαρίου που έχει δώσει το υπουργείο Οικονομικών στους 25.000 φορολογούμενους οι οποίοι εμφανίζονται  να μην μπορούν να δικαιολογήσουν -με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα τους- τα  εμβάσματα που έστειλαν  στο εξωτερικό. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του υπουργείου το συνολικό ποσό ξεπερνά τα 7 δισ. ευρώ που «έφυγαν» από την χώρα κατά την τριετία 2009-2011.
Αν και η προσέλευση όσων έχουν προσκληθεί δεν είναι η αναμενόμενη μέχρι σήμερα, οι εμπλεκόμενοι με την υπόθεση μιλούν για ιστορίες που προκαλούν στους εφοριακούς γέλια και κλάματα και δε γνωρίζουν πώς να  τις αντιμετωπίσουν.

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Nέα δεδομένα για τους υπουργούς της τρικομματικής κυβέρνησης δημιουργεί η έρευνα της Rass για τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Τα αποκαλυπτικά στοιχεία της δημοσκόπησης καταρρίπτουν την παλιά πολιτική θεωρία που θέλει όλους τους υπουργούς των οικονομικών και παραγωγικών υπουργείων στις τελευταίες θέσεις. Πόσο μάλλον σήμερα που τα μέτρα της δημοσιονομικής προσαρμογής έχουν ασκούν αφόρητη πίεση και έχουν ανοίξει μεγάλες πληγές στην συνοχή της κοινωνίας.
Στο ερώτημα εφόσον γίνει ανασχηματισμός ποιος υπουργός θα θέλατε να παραμείνει οπωσδήποτε στην κυβέρνηση οι πολίτες στέλνουν την δική τους βαθμολογία στον πρωθυπουργό και τοποθετούν στην πρώτη θέση τον «τσάρο» της οικονομίας παρά την κριτική που δέχεται από βουλευτές και κοινωνικούς φορείς για το μίγμα της οικονομικής πολιτικής. Τον  Γιάννη Στουρνάρα με 12,1% και σημαντική διαφορά από το δεύτερο παρά τις θυσίες που έχει ζητήσει επανειλημμένα από την Ελληνική κοινωνία