Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΩΝ ΛΥΓΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ

Αποφασισμένος να "πουλήσει¨ακριβά το τομάρι του είναι ο κατηγορούμενος για το σκάνδαλο της SIEMENS Mιχάλης Χριστοφοράκος λίγο πριν ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης απο την εξεταστική επιτροπή της βουλής.
Σε αυτή την τακτική συμψηφισμού εντάσσονται οι επιλεκτικές διαρροές των τελευταίων ημερών.Στόχος να γίνει απόλυτα σαφές στο πολιτικό σύστημα  ότι σε μια κρίσιμη πολιτικά περίοδο και με την κρίση να απαιτεί δυσάρεστα μέτρα, ο Χριστοφοράκος μπορει να εξελιχθεί επικοινωνιακό καταλύτη για την αξιοπιστία τους.

Αρα "οι βαθύτερες αποκαλύψεις" δεν βοηθούν στην παρούσα φάση. Το μήνυμα ήταν σαφές πρώτα η επιστολή Καραμανλή, μετά η Γλυκερία Σιούτη άλλοτε στενή συνεργάτις του Προκόπη Παυλόπουλου και του αναπληρωτή Φλογαιτη και νυν προσωπάρχης του Μαξίμου και στη συνέχεια τα κόμματα με Λ Ζαγορίτη και Ροβέρτο Σπυρόπουλο και τώρα ο Χαρης Παμπούκης υπουργός στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού.
Τι λέει ο Χριστοφοράκος περίπου τίποτα.Επισημαίνει επαφές ώστε αργότερα είτε να συνεχίσει το παιγνίδι των εκβιασμών ανάλογα με τις εξελίξεις είτε να τα πάρει όλα πίσω λέγοντας "σε άλλους έδινα τα χρήματα δεν είχαν σχέση οι προαναφερθέντες, καταγγελίες ήθελα να τους γνωστοποιήσω"          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου