Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥ ALTER ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΩΝ MEDIA

Λίγες μόνο ημέρες μετά την πρώτη επίσκεψη του Γιώργου Κορωνιά στο Alter ξεκίνησε η διαδικασία της αποκαθήλωσης. Μετά τα κορδελάκια του Μάκη με τις κονσέρβες εκπομπές και της δήθεν ασθένειες που ματαίωναν εκπομπές ώστε να δείξει την δυσαρέσκεια του ήρθε η καταγγελία της σύμβασης του πιο γερού χαρτιού του καναλιού  της Αννίτας Πάνια.

Πριν ακόμη συνέλθουν οι εργαζόμενοι από τη  ηχηρή αποχώρηση οι φήμες φούντωσαν ότι με παρέμβαση της Ρούλας Κορομηλά Πάνια και Νικολούλη αναζητούν νέα στέγη στον ALPHA. Οι Γερμανοί δεν είναι αρνητικοί τουναντίον καθώς βλέπουν ότι η χρονιά δεν ήταν και από τις πιο επιτυχημένες για τις επιλογές τους. Ηδη την πόρτα τους χτύπησαν και δύο ακόμη από τα πουλέν του ALTER αλλά οριστικές αποφάσεις για την μετακόμιση  δεν έχουν ληφθεί.
Την ίδια ώρα η βασική ενημερωτική μονάδα του καναλιού πολιορκείται από το Mega.
Κι ενώ επι της ουσίας τα στελέχη είναι έτοιμα για "συνένωση με τον¨aplha μέσω μεταγραφών η ιδιοκτησιακή ομάδα χάνει έδαφος.
Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας Κώστας Γιαννίκος ανοιγοκλείνει περιοδικά λόγω κόστους ενώ ο Γιώργος Κουρής συμπράττει ως παραγωγός αγροτικών προιόντων με τον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ εν΄ώ της ίδια ώρα φέρεται να έχει πουλήσει έκταση στην Κεφαλλονιά αντι 5 εκατ ευρώ.
Ομως τα προβλήματα διογκώνονται και μπροστά στο απεργιακό αδιέξοδο που έρχεται τις επόμενες ημέρες σήμερα έβαλε πρωτοσέλιδη αγγελία πώλησης για τον Φίλαθλο αναγνωρίζοντας ότι και τα επικοινωνιακά κόλπα κάποτε τελειώνουν...
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου