Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Αποχώρησαν και τυπικά σήμερα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, οι  Φώτης Κουβέλης, Νίκος Τσούκαλης, Θανάσης Λεβέντης και Γρηγόρης Ψαριανός.
Σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, υποβλήθηκαν οι παραιτήσεις και όπως δήλωσε ο  Φώτης Κουβέλης με επιστολή που έστειλαν στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, του γνωστοποιούν ότι αποχωρούν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και στο εξής θα είναι ανεξάρτητοι βουλευτές.
Σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους, ο Νίκος Τσούκαλης είπε ότι η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ήταν ομαλή και χωρίς εντάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν είμασταν αντιπαραθετικοί, ούτε ανταγωνιστικοί και πρόσθεσε ότι οι εξελίξεις είναι έντονες και ενδιαφέρουσες, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στις τοπικές εκλογές να υπάρξει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως έγινε γνωστό, ο Θ  Λεβέντης θα υποβάλει την παραίτησή του και από τη θέση του 7ου αντιπροέδρου της Βουλής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δ Παπαδημούλης, που παραμένει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, είπε στην τοποθέτησή του ότι ήταν μια αρνητική εξέλιξη η σημερινή και πρόσθεσε ότι για τον ίδιο είναι και οδυνηρή και υπογράμμισε ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν από τους παραιτηθέντες βουλευτές ήταν βεβιασμένες, ενώ εκτίμησε ότι οι εξελίξεις δεν ήταν αναπόφευκτες.
Επίσης, ο Δ Παπαδημούλης είπε ότι καταβλήθηκαν προσπάθειες να αποτραπούν οι εξελίξεις, ενώ υποστήριξε ότι η συνεργασία μεταξύ των βουλευτών θα συνεχιστεί σαν να είναι στην ίδια Κοινοβουλευτική Ομάδα.

1 σχόλιο:

  1. η αποσυνθεση του σαπιου συνασπισμου

    η αριστερα αν δεν ειναι πατριωτικη δεν εχει λογο υπαρξης

    μετα η σειρα του ΚΚΕ??????????????????????

    παναγιωτης
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή