Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΕΚΤΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ Η ΣΙΟΥΤΗ

Στην απομάκρυνση από το Μέγαρο Μαξίμου της Γλυκερίας Σιούτη από τη θέση της υπεύθυνης του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού προχώρησε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.





Στο επιτελείο του πρωθυπουργού υπήρχε έντονη δυσφορία για διάφορες κινήσεις και ενέργειες της κυρίας Σιούτη με αποκορύφωμα την πρόσληψη του 25χρονου δικηγόρου Αγγελου Χασαπόπουλου σε θέση ειδικού συμβούλου του κ. Παπανδρέου. Το Θέμα αποκαλύφθηκε από το Πρώτο Θέμα την Κυριακή και προκάλεσε σάλο καθώς σύμφωνα με έγγραφα που παρουσίασε η εφημερίδα, ο κ. Χασαπόπουλος στα 25 του είναι πρώτος εκ των 20 νέων συμβούλων του πρωθυπουργού, την ώρα που μόλις πέρυσι πήρε την άδεια του επαγγελματία δικηγόρου και δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις!



Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, «παρότι για τους μετακλητούς δεν απαιτείται η εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων για να προσληφθούν, δεν θα ολοκληρωθεί για λόγους δεοντολογίας η διαδικασία πρόσληψης του κ. Χασαπόπουλου».



Επίσης αναφέρεται ότι «η νομική σύμβουλος του Πρωθυπουργού, καθηγήτρια κα Γλυκερία Σιούτη, υπέβαλλε την παραίτησή της για λόγους ευθιξίας. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό ο οποίος την ευχαρίστησε για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες της».



Το κλίμα στο Μαξίμου είναι πάντως βαρύ έτσι και αλλιώς λόγω και των αρνητικών εντυπώσεων που προκάλεσε στην κοινή γνώμη η εικόνα ενός σπάταλου πρωθυπουργικού γραφείου με την πρόσληψη επιπλέον 20 ειδικών συνεργατών και συμβούλων.

AΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου