Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ "ΤΡΑΓΩΔΙΑ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Σε πραγματικά επικίνδυνες πολιτικές λεωφόρους φαίνεται να κινούνται πλέον τα στελέχη του πάλαι ποτέ ΣΥΡΙΖΑ.. Μετά την πρόταση Αλαβάνου για την κατάληψη της πλατείας Συντάγματος όλα δείχνουν ότι η τακτική της διαμαρτυρίας κατά κυβερνητικών στελεχών στο εξωτερικό παίρνει διαστάσεις από στελέχη της νεολαίας του ΣΥΝ που πρωτοστατούν στην υπόθεση των 300 μεταναστών. Αδιαφορώντας για την εικόνα της χώρας με μόνο κίνητρο τις εντυπώσεις χρησιμοποιώντας τις "πετυχημένες" τακτικές σωματικής και λεκτικής βίας στα πανεπιστήμια "τσαλακώνουν¨επικοινωνιακά τον πρωθυπουργό τον αντιπρόεδρο ή άλλα  κυβερνητικά στελέχη.
Στόχος ; Η εικόνα της χώρας που περνά στο εξωτερικό να θυμίζει έντονα χώρες της λατινικής   Αμερικής ή της βόρειας Αφρικής που βρίσκονται σε κοινωνική έκρηξη.Γεγονός που αποτελεί μια επικοινωνιακή πλαστογραφία. Αλλά ποιος νοιάζεται για τέτοιες λεπτομέρειες..
Ο λογαριασμός βέβαια εκτός από την Ελλάδα έχει φτάσει στην Κουμουνδούρου με τις δημοσκοπήσεις που δείχνει ότι στις επόμενες εκλογές ο Συν δύσκολα θα παραμείνει στη βουλή και σύντομα θα αποτελεί μια ακόμη συνιστώσα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Παρά την λαικίστικη εκμετάλευση όλων των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Πολιτική χωρίς στόχο και ιδεολογία.. Ηδη η ηγεσία του ΣΥΝ προσπαθεί να περιορίσει την αυτονομία των "αγανακτισμένων φοιτητών" αλλά η ανυπακοή των νεαρών ισχύει και για τον κ Τσίπρα.
  Ντροπή για μια γενιά που έπρεπε να είναι συνεχιστές  των ιδεών και των αγώνων του Ηλία Ηλιού, του Μανώλη Γκλέζου και του Λεωνίδα Κύρκου...      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου