Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΕΣΗΕΑ: ΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΙΚΑ

Απίστευτα παιγνίδια εις βάρος των δημοσιογράφων -μελών της ΕΣΗΕΑ παίζονται τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την εκλογή προεδρείου.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Πάνος Σόμπολος παρά το γεγονός ότι το σωματείο παραμένει ακέφαλο για έκτο μήνα εμμένει σε παιγνίδια τακτικής με μοναδικό στόχο να διατηρήσει την προεδρική καρέκλα αδιαφορώντας για το μέλλον των δημοσιογράφων
Παρά τις συμφωνίες που κατά καιρούς κάνει με τις υπόλοιπες παρατάξεις για εκλογή αντιπροσωπευτικού προεδρείου όταν έρθει η ώρα ευθύνης υπαναχωρεί με αστεία επιχειρήματα διχάζοντας τον κλάδο.
Στην τελευταία συνεδρίαση έφτασε να μιλήσει για πληροφορίες απο την κυβέρνηση που μιλούν για διάλυση του σωματείου και μεταφορά των μελών του στο ΙΚΑ (ξεχνώντας προφανώς τις δικές του ευθύνες) και έκανε πίσω για προεδρείο υπό την Νανά Νταουντάκη όπου ο Γιώργος Βλαβιανός θα καταλάμβανε τη θέση του ταμία.
Εβάλε μάλιστα στο τραπέζι πρόταση υπερ του Παναγιώτη Ράμμου αλλά με όρους που οι υπόλοιποι σίγουρα θα αρνούνταν.
Τελευταίο του επιχείρημα ότι η παραταξή του ήρθε πρώτη στις εκλογές και άρα θα έπρεπε να πάρει τη θέση του προέδρου ξεχνώντας προφανώς ότι την πρώτη φορά που εκλέχθηκε πρόέδρος το ψηφοδέλτιο του είχε έρθει δεύτερο αλλά και τότε έβαλε βέτο να μην εκλεγεί προεδρείο με μοναδικό στόχο την προεδρική καρέκλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου