Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

Στον κύκλο των μετόχων του Σίγμα κινούνται αποκλειστικά οι έρευνες του τελευταίου 24ώρου, καθώς έχουν προκύψει συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία. Τηλεφωνικές συνδιαλέξεις ενός μετόχου με άτομο του υποκόσμου ίσως αποτελέσει κλειδί για την εξέλιξη των ερευνών και τη διενέργεια συλλήψεων
Η Αστυνομία έβαλε χθες τέλος στην παραφιλολογία, πολιτικών και δημοσιογραφικών κύκλων, για την ύπαρξη πολιτικών κινήτρων πίσω από τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, ξεκαθαρίζοντας ότι τα στοιχεία των ερευνών δεν μπορούν να οδηγήσουν σε τέτοια συμπεράσματα και εικασίες. Η κατεύθυνση των ερευνών επικεντρώνεται στις οικονομικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες του θύματος. Στο πλαίσιο αυτό έχουν προκύψει υποψίες για συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία ελέγχουν πακέτα μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα.
Μάλιστα, για έναν εξ αυτών η Αστυνομία αποτάθηκε στο Δικαστήριο για την εξασφάλιση διατάγματος άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην αίτησή της προς το Δικαστήριο η Αστυνομία ανέφερε ότι υπάρχουν υποψίες εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου για συμμετοχή στη διάπραξη δύο αδικημάτων. Πρόκειται για τα σοβαρότερα αδικήματα που υπάρχουν στην Ποινικό Κώδικα και αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη φόνου και διάπραξη φόνου εκ προμελέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου