Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ



Στις 22 Φεβρουαρίου και επίσημα η πρεμιέρα της πρωινής ζώνης του Σκάι:
Η ενημέρωση στο ΣΚΑΪ ξεκινάει από τις 6.00. Στην «Πρώτη γραμμή» από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου καθημερινά ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου με όλες τις ειδήσεις της ημέρας.
Τα μεγάλα γεγονότα, η οικονομία, η κοινωνία, διεθνή ενημέρωση, οι πρωταγωνιστές τους, και  όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες. ΚΑΙ «ΣΚΑΪ τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 έως και τη 1.00 το μεσημέρι.
Με συνεχείς απ΄ευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις η εκπομπή πιάνει το σφυγμό της καθημερινότητας, ενώ ειδικοί συνεργάτες αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας.
Το «ΣΚΑΪ τώρα» εκτός από την καθημερινή ειδησεογραφία με σύγχρονη ματιά θα καταπιάνεται με θέματα που αφορούν στην επιστήμη, την τεχνολογία, τους νέους και τον πολιτισμό.
Μια ομάδα ειδικών σε συνεργασία με την Πόπη Τσαπανίδου θα απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα που αφορούν στην καθημερινή τους ζωή.
Ακόμη, η εκπομπή  υπόσχεται πολλές εκπλήξεις θα εγκαινιάσει και ένα νέο είδος επικοινωνίας με τους τηλεθεατές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου