Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Η (ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ) ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ALTER ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια έλεγαν οι παλιοί. Στα Ελληνικά κανάλια όμως φέρνει την ποιοτική ισοπέδωση των προγραμμάτων. Για ψήγματα τηλεθέασης λόγω της οικονομικής κρίσης  μπορούν να κάνουν τα πάντα αρκεί να τραβήξουν το βλέμμα κάποιων λίγων "άρρωστων" που τους παίρνει ο ύπνος στην τηλεόραση.
Λίγες εβδομάδες πριν ήταν ο ALPHA που έπαιζε σε επανάληψη το επεισόδιο για τους σατανιστές. Τώρα το ΑLTER που πήρε ως αφορμή τα δέκα χρόνια από το ναύαγιο του Σάμινα για να επαναφέρει μέσω της εκπομπής "όσο υπάρχουν άνθρωποι" την αυτοθυσία ενός 19χρονου στρατιώτη που χάθηκε για να σώσει ζωές.

Τρεις παρουσιαστές του ανθρώπινου πόνου έβγαλαν την χαροκαμένη μάνα να λέει ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί της και αντί να την προστατεύσουν την χρησιμοποίησαν  ως μέσο τηλεθέασης !!! Αδιαφορώντας για την μάνα και τις εκατοντάδες οικογένειες που ζούσαν ξανά και ξανά τον πόνο τους από τηλεοράσεως ώστε το ΑLTER να εισπράξει λίγη συγκίνηση από τους τηλεθεατές.
Την ξεχωριστή δημοσιογραφική επιτυχία θέλησαν να την προβάλουν ξανά και για αυτό την πρόσθεσαν και στο best που προβάλουν κάθε Σάββατο βράδυ. Ντροπή και μόνο ντροπή. Αλλά τι περιμένεις από το κανάλι των πλαστών και εικονικών τιμολογίων...      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου