Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ




Γ. Φλωρίδης για την κεντροαριστερά « Προσπαθούν να κρατήσουν τα φθαρμένα μαγαζιά»

Μπορεί ο Γιάννης Ραγκούσης να έκοψε τους διαύλους επικοινωνίας με τη ΔΗΜΑΡ διαμηνύοντας πως δεν ενδιαφέρεται  όπως και για την πρωτοβουλία των 58 (που θεωρεί ότι είναι μια άλλη έκφραση του Βενιζελικού ΠΑΣΟΚ) ωστόσο θα έχει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον ανεξάρτητο βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο για να ανταλλάξουν απόψεις.

Το ενδιαφέρον την υπόθεσης είναι πως μόλις πρόσφατα ο κ.Τατσόπουλος αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και άνοιξε διάπλατα διαύλους επικοινωνίας τόσο με την πρωτοβουλία των 58 όσο και με την ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη.
Παρόμοια στάση αποστασιοποίησης (από ΠΑΣΟΚ-58 και ΔΗΜΑΡ) με τον Γιάννη Ραγκούση τηρούν επίσης οι Γιώργος Φλωρίδης και Αννα Διαμαντοπούλου. Μάλιστα ο Γιώργος Φλωρίδης ασκεί δριμεία κριτική στον τρόπο ανασύνθεσης της κεντροαριστεράς «  Για να γίνει το οριστικά καινούργιο, πρέπει να συμπράξουν πρόσωπα και δυνάμεις. Μέχρι στιγμής, αυτό που επιχειρείται είναι προσπάθειες των δύο κομμάτων κυρίως (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) -αλλά όχι μόνο- και δεν κατατείνουν σ’ αυτό. Δηλαδή, στο να κρατηθούν τα κομματικά φθαρμένα μαγαζιά, έστω και μεταμφιεσμένα, και να πάνε στις εκλογές. Όταν κάτι δεν το κάνεις μόνος σου, έρχεται και στο "καθαρίζει" ο κόσμος. Όταν οι πρωτοβουλίες δεν παίρνονται από αυτούς που θα έπρεπε να τις πάρουν, τότε τις παίρνει ο λαός..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου