Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ VS ΖΩΗΣ

Με χιουμοριστικό τρόπο απάντησε ο κ. Μαρκογιαννάκης ως πρόεδρος της Προανακριτικής στις απειλές της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι θα καταθέσει πρόταση μορφής εναντίον του.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Προανακριτικής, κ. Μαρκογιαννάκης κληθείς να σχολιάσει τις απειλές της κας Κωνσταντοπούλου περί πρότασης μορφής δήλωσε χαρακτηριστικά "ας μου κάνει πρόταση μομφής".

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Μαρκογιαννάκη "μήπως παρακαλάτε να σας κάνει πρόταση μομφής" εκείνος με νόημα και με φανερή διάθεση για χιούμορ απάντησε:

"‘Οποιος πρόεδρος και να αναλάβει, θα πρέπει να κάνει μια ένεση, να γίνει αναίσθητος αι να κοιτάει στο ταβάνι για να την αντέξει. Κάθε φορά που μιλάει μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου".

Η κα Κωνσταντοπούλου απειλεί να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του κ. Μαρκογιαννάκη, τον χαρακτηρίζει χαλκείο και εκτιμά ότι βρίσκεται πίσω από τις διαδόσεις και τα άσχημα δημοσιεύματα προς το πρόσωπο της όλες αυτές τις ημέρες.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το σημερινό επεισόδιο μεταξύ της κας Κωνσταντοπούλου και του κ. Μαρκογιαννάκη στην Προανακριτική Επιτροπή.

Κατά τη συνεδρίαση της Προανακριτικής ο Πρόεδρος της Επιτροπής για άλλη μία φορά εξανέστη με τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, που σύμφωνα με τον κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη είχε υπερβεί κατά πολύ το χρόνο των ερωτήσεων, όπως έχει συμφωνηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου