Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ

Πλην του Αντώνη Σαμαρά η εκλογική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία είχε μεγάλους κερδισμένους και πολλούς χαμένους. Οι κερδισμένοι: Κώστας Μαρκόπουλος το πουλέν του νέου αρχηγού αλλάζει πλέον κατηγορία.Δημήτρης Αβραμόπουλος ήταν το κλειδί για την ανατροπή.Σταύρος Δήμας κορυφαία επιλογή. Πάνος Παναγιωτόπουλος ο μόνος βουλευτής της Β Αθήνας που στήριξε Σαμαρά.
Μάξιμος Χαρακόπουλος ο υπαρχηγός του Αρη έπαιξε δυναμικά το ρόλο του αντίβαρου σε μια περιοχή-φέουδο για τον Γιώργο Σουφλιά.Κώστας Τασούλας σημαία του επανερχόμενου Αβερωφισμού άλλοτε γραμματέας του Ευάγγελου Αβέρωφ. Γιάννης Μανώλης, Κατερίνα Παπακώστα,Φωτεινη Πιπιλή, Βασίλης Μιχαλιολιάκος είναι μια ακόμη κατηγορία που ανέλαβαν την δύσκολη δουλειά της επικοινωνίας.
Θα επιβιώσουν και θα συνεργαστούν αρμονικά παρά το γεγονός ότι υποστηριξαν την Ντόρα Μπακογιάννη: Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής Χαντζηδάκης,Αρης Σπηλιωτόπουλος, Νίκος Δένδιας, Σωτήρης Χαντζηγάκης (ανιψιός του Ευάγγελου Αβέρωφ)
Οι μεγάλοι χαμένοι: Νικήτας Κακλαμάνης,(χωρίς λόγια)Λευτέρης Ζαγορίτης,ΜιλτιάδηςΒαρβιτσιώτης, Σοφία Καλατζάκου,Γεράσιμος Γιακουμάτος, Προκόπης Παυλόπουλος, Ευάγγελος Μειμαράκης,Κώστας Κιλτίδης,Σίμος Κεδίκογλου και όλη η γενιά των 60ρηδων νυν και πρωην βουλευτων (Πετραλιά,Κασσίμης, Μαρκογιαννάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου